Весели, засмени- всички тук строени. Богати сме на сила и инат,жилим ние пак :)

• 45 238
  • 718
  •   1
Отговори
# 630
.

Последна редакция: пн, 14 окт 2013, 13:41 от _kate_

# 631
Здравейте, дами!  bouquet

Вижте какво прочетох:

Неочаквани черти на зодия Скорпион
:
Цитат
Скорпионът е безмилостен и раздиран от противоречия. Жизнената енергия на Скорпиона е толкова голяма, че често при раждането му майката страда сериозно и може да се стигне до неприятности.

Скорпионът не търпи препятствия и бариери, той направо ги помита. Скорпионите са с аналитично мислене, което в комбинация с интуицията им ги прави много опасни противници.

Скорпионът е пълен с енергия и винаги се стреми към успеха. Той е изпълнен със сарказъм и не прощава на враговете си.

Често шегите му са за сметка на другите, но Скорпионът има и чувство за самоирония. Скорпионът обича да гради, но също така обича и да унищожава.

http://try.bg/n-2872-%D0%9D%D0%B5%D0%BE%D1%87%D0%B0%D0%BA%D0%B2% … D0%B8%D0%BE%D0%BD

Дали пък не е вярно?  Thinking Wink

# 632
Защо така демонизират прекрасната ни зодия? Моля ви се, аз съм сърничката Бамби, въобще не разбирам за какво иде реч.  Sunglasses

# 633
Защо така демонизират прекрасната ни зодия? Моля ви се, аз съм сърничката Бамби, въобще не разбирам за какво иде реч.  Sunglasses

Grinning Е, това е при определени екстремности само. Инак сме си кротки и благи... Laughing

# 634
Здравейте!
От доста време чета темичката, надявам се, че мога да се присъединя към компанията. Доста от нещата, които сте писали назад, ги откривам, нацяло или частично и у себе си...
За "демонизирането" на зодията ни:
http://jenite.bg/pictures/1054873_590_435.jpg

винаги това е била частична представа за мен като възрастна дама  Joy
Пожелавам ви много спокоен и изпълнен с липса на тежки размисли ден!

# 635
  • Пловдив

Grinning Е, това е при определени екстремности само. Инак сме си кротки и благи... Laughing
[/quote]

Да, бе, да. Онова горното си е абсолютно вярно за нас. Нямам голям опит със скорпионите около мен. Само майка ми, баща ми, сестра ми, аз и тримата ми шефа са скорпиони  Mr. Green Обаче до сега не съм прочела нещо негативно (ако може да се нарече така; зависи кой как гледа на нещата) за скорпиона и да не е вярно.
А чували ли сте, че има само две зодии: Скорпион и всичко останали  smile3521

А "негативните" неща според мен са наши оръжия, с които почти никой не може да се справи. Или поне би трябвало да използваме тези "демонизации" на зодията по този начин. Дори си мисля, че някои от тези неща всъщност ни предпазват, така се съхраняваме.

# 636
Здравей, martina_r, добре дошла! Hug
Липсва само числото 13 в торното изображение.  Laughing

*ashley*, точно така си е, няма две мнения.  Peace
Аз в горния цитат намирам доста верни неща за себе си, с уточнението, че се шегувам само с хора, които носят шега, и то деликатно.
Когато става въпрос за истината в който и да е аспект, съм безмилостна, дори към самата себе си. Rolling Eyes

# 637
Мартина_р, привет!
Ашли, много интересно скорпионско гнездо сте оформили у вас.  Grinning Аз лошо от Скорпион не съм видяла, разбираме се като по ноти. Най-близките ми дългогодишни приятелки са все скорпиони, шеф скорпион съм имала също. Странно ми е, че никога не съм се загаджвала със скорпион, все близки приятели са ми били представители на зодията и не знам как се държат като партньори.
Вярно е, че сме много благи, докато не ни настъпят. Казват, че куче, което лае не хапе, а скорпиона не тръби на всеослушание преди да удари. Никой ме ми знае спатиите и не споделям, освен мноого общи неща. Затова постигаме ефект, за мен това е положителна черта, не ги разбирам тези, които се тръшкат, реват и заканват, а после- едно голямо нищо. Няма смисъл.
И държим на истината, да, което въпрос на смелост и сила.
Ако не стане както искаме, си тръгваме, аз поне не губя време с неподходящи хора. Така ми харесва.
Май звуча като социопат, но съвсем не съм такава, обещавам.  Grinning

# 638
Момичета, не ви идват в повече емоциите на два и повече Скорпиона?  Laughing
Иначе гадже Скорпион и аз съм нямала, и по-добре, ще като нищо би избухнал пожар.  Mr. Green Joy

# 639
За скорпион, какъвто съм и аз, съжителството и "загаджването" със себеподобен за момента е джакпота в живота ми Simple Smile
вече 13 години си живеем, естествено не без тези мощни изблици и от двете страни, в разбирателство bowuu
Честно казано, не знам, ако бях с представител на някоя от другите зодии, дали изобщо някой щеше да ме разбере и да изтърпи тези черти на характера, които по-горе описвахте - безкрайното премисляне на нещата, мазохизма, който имаме сякаш нужда да изпитваме, за да ни е добре...
 Crazy

# 640
martina_r, сигурно си права. Кой, ако не себеподобен би ни познавал и разбирал най-добре, до най-малкия детайл. Peace
Аз живея с едно малко 10-годишно Скорпионче от мъжки пол, е няма такъв темперамент. Laughing Мъж с характер.
Не зная какво ще става след време.  Simple Smile

# 641
# 642
Добро утро момичета.
как сте в нашия сезон?На мен по традиция всички  ми се скапва непосредствено преди празника, та реших да ви помрънкам.
Как е при вас?

# 643
tinki_15, на мен скапаното вече ми мина. Днес майка ми има РД и тя нещо не ги понася добре тези мероприятия Simple Smile
аз на моя РД доста се бях "смарънгясала", всяка година такова едно, светът ми е виновен за всичко и съм ужасна...
добре, че до следващия ден минава.
 Peace
хубав ден от мен!

# 644
аз на моя РД доста се бях "смарънгясала", всяка година такова едно, светът ми е виновен за всичко и съм ужасна...
Аз съм такава винаги около РД-то, но пък тази година Сатурновата дупка беше направо бездънна яма ... Whistling
И още съм така ..
Мартина, ЧРД на майка ти!Да ти е жива и здрава, винаги да е до теб, и в хубавото, и в трудностите!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт