Весели, засмени- всички тук строени. Богати сме на сила и инат,жилим ние пак :)

• 45 230
  • 718
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Здравейте, приемате ли още една скорпионка? Simple Smile
Около мен има скорпиончета - баща ми, братовчед ми, племенницата ми, едното ми куче... Simple Smile
Пълна скорпи-идилия Simple Smile

# 646
martina_r честито на майка ти. да е жива и здрава, най- вече да е с вас дълги години и да слуша Simple Smile
На мен винаги се намира някой да ми го развали или нещо да се случи вкъщи, така че на никого да не му е до празник и на мен ми е едно такова криво. Миналата година предния ден цял ден плесках торти и сладки само и само да има някакъв дух и пак не стана. искам веднъж да бъда изненадата и  поглезена, но нее. Тази година съм купила едни бонбони за вкъщи. По други причини не съм си с приятелите, та ще съм си вкъщи и не очаквам нищо. Crossing Arms
Коте здравей и добре дошла. Кога имаш РД?

# 647
  • София
martina_r , честит рд на майка ти! Всичко най!
tinki_15, на 15.11 е заветната дата. А твоят кога е, ако може да попитам? Simple Smile Не се поддавай на разни провокации от страна на съдбата, това си е твоят ден и трябва да си прекараш добре.

# 648
  • Пловдив
Ооооо, и аз съм така преди рд-то. Дори се оказва, че има такава предрожденна криза. За обикновенните хора трае от седмица до 10 дни преди рд-то. За скорпионите....неопределено време  Mr. Green А и аз тази година уж юбилей, уж щях да празнувам запомнящо се, паметно, уникално.....ама нъц. Вкъщи, с родата. Е, беше весело. Май си отдъхнах, че мина най-накрая. Сякаш ми тежеше като задължение, което само аз можех да отхвърля като изпълнено.

[ искам веднъж да бъда изненадата и  поглезена, но нее. Тази година съм купила едни бонбони за вкъщи.

Как ми се иска и на мен това.... Но при мен редовното оправдание за липсата на изненади е, че все съм недоволна и неудовлетворена. А то не че е така, просто не ме разбират  Embarassed Например милото ме изненадва с шоколадови бонбони с пълнеж някакъв  Sick От почти 10г сме заедно и как не разбра, че не обичам в шоколада да има пълнеж. Ама толкова ли е сложно? е, естествено се правя на изненадана, ама след седмица ме пита "защо не си ядеш бонбоните?" И почвам да "нареждам" както скорпион може да си "дудне" хахахаха
Според мен просто ние знаем какво искаме, кога го искаме и как го искаме и ако не го получим, просто не можем да се насилим да се изненадаме. А тъй като хората обикновенно не знаят какво искат и дали го искат-каквото и да им дадем, все са изненадани  Laughing

Но тази година наистина бях изненадана. Сутринта на рд-то ми на масата ме чакаше огромна саксия с цветя. Къде я беше скрил, така и не разбрах, но наистина изненадата беше голяма. Особено от мъж, който не подарява цветя   bouquet

# 649
Моят РД е утре Mr. Green
Иначе аз знам какво искам, но понякога май аз си саботирам нещата. Нали знаете човек да то е "заседнал" на едно място няма как да очаква промени. А и аз съм от хората, които не всички промени харесват. искам да ми е добре на мен, а не винаги става ooooh! Все още не съм се установила както и където аз искам и може би това е причината да си създавам своя среда и атмосфера newsm78

# 650
Тинки, честит рожден ден!  Hug newsm18 newsm59

Надникнах в диетите и 90 дневната ми хвана окото. Виждам, че си имаме и експерт в темата, та ще се консултирам.
Моят рожден ден е утре. На обяд празнувам с приятелки, вечерта в къщи семейно. Мисля да има забавления и игри за децата, балони, въобще ще го обърна на детско парти.  babydust7

# 651
Благодаря много  bouquet
почерпете се за мое здраве:

Дезидера можеш да питаш каквото ти трябва Hug

# 652
  • София
tinki_15, честит празник! Да си жива, здрава, щастлива и всичко най!  newsm67

# 653
Тинки, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, мила!Да си здрава, весела, щастлива и да оценяваш това, което имаш....Никога не се предавай и винаги имай надежда в душата си!

Ще се почерпя от тези апетитни бонбони, за твое здраве, въпреки че имам за сваляне едни 3-4 кг. Whistling

# 654
  • Варна
Тинки,пожелавам ти,каквото искаш да се сбъдне и да си здрава,весело изкарване,ако празнуваш  bouquet Hug

# 655
tinki_15, честит празник и от мен!  newsm59

Весело изкарване!
  bigdance2

# 656
Благодаря момичета. За първа година гадното ми настроение не се махна на празника ми, но каквото това. Peace Ще гледаме напред! Пожелаха ми много хубави неща, време е да се сбъдват Heart Eyes Grinning

# 657
  • Пловдив
ЧРД Тинки!   bouquet  newsm67

# 658
  • София
Здравейте! Много тихо в тази тема newsm78
Да почерпя, днес пораствам Simple Smile
Скрит текст:

# 659
Малко Сладко Коте, Честит Рожден Ден!!!
 newsm59

Общи условия