10 години БГ-Мамма - форумна среща, 17 ноември, след 18.30 ч., София - При Кмета

• 26 571
  • 503
  •   1
Отговори
# 75
  • sofia
аз съм за,стига да ме устройва часът на срещата,че да оставя двата звяра на доверен дресьор Twisted Evil

Винаги се събираме след 18.30ч. До...........който когато иска или ни издържат в кръчмата Joy

Октоподке, това не е дрес код, това е  жесток дрес код Crazy

# 76
Еовин, ти ще си с бременно коремче, така че отвсякъде си издържала дрескода  Mr. Green

Чшшшшш! Не всявай смут, ей! У този форум има повече писатели отколкото читатели и ей сега ще се нахвърлят на мъжете си погрешно разбрали, че дрес-кода е рокля за бременни.

Заглавие на "24 часа" - след среща на бг-мамма, бум на раждаемостта, май?!

Демек записвам се да следя.

# 77
  • Русе/София
Май ще взема да се престраша и да взема да дойда този път.

# 78
  • sofia
Май ще взема да се престраша и да взема да дойда този път.

Всеки е имал своя първи път Mr. Green Моя опит показва, че страхът преминава след 5тата минута Joy Въпреки, че с толкоз женки на едно място си е страшно hahaha

# 79
Да разкажа за моят опит на всички, които се колебаят...

Чудех се дали да отида, познавах лично много малка част от записалите се в темата. Най-много 2-3 човека и не знаех дали ще се чувствам в свои води. Аз съм една срамежлива, лесно смутима и публично мълчалива. Знаете ме, тук съм не по-различна. Mr. Green Обаче съфорумка ме покани преди срещата на кафе, за да преглътна страха и после за ръка ме заведе в една кръчма с много жени и предимно непознати никове. Там ме напиха с вино, пяха ми, танцуваха, прегръщаха ме и на сутринта се събудих с някои много свежи приятелски попълнения. Има някои моменти в живота, които могат да бъдат споделени и разбрани само от съфорумка. И хумора ни е един по-особен, няма какво да ви обяснявам.
Връзвайте джуфките и пристигайте! Ще ви чакам на вратата по рокля!

Смених стратегията, видяхте ли?!

# 80
Много яко октоподче  Crazy

# 81
Еее,пак ли в София е срещата!?Направете я по към средата на България. Как да дойда на среща на 450км. Crossing Arms

Идват, идват по много от Варна Simple Smile

# 82
Ех, и аз искам да ви видя, но може би ако беше малко по-рано срещата, по щеше да има начин.
Аз съвсем скоро се очаква да намина по земите шопски, но не знам колко време ще остана.

# 83
  • Русе/София
lavender,октоподче благодаря Ви.Наистина не познавам никого/или така си мисля,то света е малък/,но пък  ще събирам смелост до датата.

# 84
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ехх, идва ми се и на мен, че и панделка имам Flutter, ама ноември студувам покрай Вълтава, за съжаление.

# 85
  • Пазете Гор
Само за девойки ли е купонът?

Аз вече съм обзет от кокоши трепети какво да облека  Grinning.

Имам нещо като шал, който на бледо тютюнев фон комбинира жълъди с малки гаечни ключета в общо положение.

Размера му един такъв никакъв: на ръката да го вържа - ще ми се топва в мезетата, на врата - малко ми е гейско, на кръста - не ме хваща с около две дължини, на главата може, ама трябва да е засукан на четирите краища и ще ме вземат за пейзан, както казват класиците.
След кръчмата ще има танци, нал'тъй.

# 86
Ако не съм заспала в кръчмата, мога и на танци да ида Blush

# 87
Ако не съм заспала в кръчмата, мога и на танци да ида Blush

И аз мога да се затъркалям. Да гледам.

# 88
Само за девойки ли е купонът?

Разбира се, че и за мъжове. Щях да ти предожа фрак с папионка, но и като част от тиквен медал пак ще си cool. Wink

# 89
  • sofia
Руме, не знам коя е била съфорумката с кафето преди срещата, но добре те е подхванала Simple Smile
Аз , честно казано, не помня първата среща. Покрай акциите на ДБМ от ДИРа и тук познавах доста майки от тук и някакси просто отидох на една бг-мамска една вечер. Било е доста отдавна, но от тогава гледам да не пропускам Joy

Познанствата, контактите и хората,  с които и в момента си общувам, са най-ценното нещо, което ми се е случвало последните 10 год. И за това толкова ми липсват срещите  ConfusedТа, щом като е юбилей, ДА Е ЮБИЛЕЙ  bouquet

И моля, момичетата, които от скоро пишат тук и не познават много от нас......елате, забавно е, жени сме, все ще одумаме някой Joy Виртулано си пишем какво ли не, време е за очна ставка Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт