10 години БГ-Мамма - форумна среща, 17 ноември, след 18.30 ч., София - При Кмета

• 26 592
  • 503
  •   1
Отговори
# 420
  • на правилното място, в точното време
Баси, завиждам.... newsm43...... за пореден път. Октоподесо, досрамя ме да напиша всичко като коментар във фейса, че нали от профила на мъжа ми,ама  Heart Eyes

# 421
  • София
Ех, ще изпусна пост- купона с това нежелание да ползвам фейса.  Crossing Arms

# 422
Октоподесо, досрамя ме да напиша всичко като коментар във фейса, че нали от профила на мъжа ми,ама  Heart Eyes

'Що бе, пиши?! После всички ще ми накацат на ЛС да ме питат кой е този. Laughing Някой вчера ме попита дали е вярно, че съм съпруга на Seltakis...  ooooh!

milasara, така е. Тази вечер партито е във ФБ. Мина пуска музиката от 10 минути вече. Иначе сутринта се събуждахме с Рамщайн.  Laughing

# 423
  • София и там където не се пуши
Аз не го виждам партито във ФБ  newsm78 .

# 424
Аз бих се радвала също да надникна във ФБ..Wink
Сериозно, къде са тези снимки?

# 425
  • София
Я верно кажете къде купонясвате, че явно не е за изпускане, а и ми се иска да видя снимки, особено на Мина със сатър в ръка.  Mr. Green

# 426
Купона беше верно велик и със старите и с новите муцуни - дадох си сметка, че с някои хора там се знаем от повече от 10 години и се радам, че се видяхме наживо.
А всички фотографки пуснаха снимки във ФБ - който не е там верно изпуска - Милааа  Hug Wink

# 427
  • София
А всички фотографки пуснаха снимки във ФБ - който не е там верно изпуска - Милааа  Hug Wink

Искам и аз да гледам снимки, пък  Crossing Arms

# 428

Искам и аз да гледам снимки, пък  Crossing Arms

NovemberRain ако правилно свързвам ника и физиономията те има на доста снимки  Simple Smile и те доста слабо отразяват истинският ти блясък  Heart Eyes - но няма как да ги изтипосаме тук, защото не е ясно първо дали фотографките са съгласни и второ дали и останалите искат да ги публикуват тук - сигурна съм, че ако имаш там регистрация все ще се намери другарче, което да ти ги шерне  Peace
А и предполагам, че и тук ще се качи някаква част от снимките по-късно  Simple Smile

# 429
Сдобила съм го щъркелчето с линк и всеки, който познавам лично.  Wink

# 430
  • София
Докопах се до едно албумче  Mr. Green Мен ме има еднократно и не на фокус, ама то защото мойта 'убост е замъглила обектива  Laughing
Ще дебна за още Simple Smile))

# 431
  • София
За мен снощи беше най- якия купон на форума. Благодаря на мамма и тати за прекрасната вечер, пълните маси, прекрасното вино, подаръците и програмата. А, тортата....ммммммммммммм, разкошна!
Честит рожден ден, бъдете живи и здрави и все така.

Да попитам, нещо за КАРНАВАЛ???

# 432
  • София
Noember rain, така е то, като седиш далеч от мястото на събитието, обградена от админи и модове  Whistling
Имам те на една фотка, но ядеш...торта  Mr. Green
Ще ти я пратя във фейсОТ  Mr. Green
Имам си и аз татус с червен ПЕРМАНЕНТЕН маркер - Shoot me twice  Mr. Green!
Реза, следващият път аз ще ти държа ръката  Mr. Green
Благодаря на Мамма и Татман  Hug
Обичам ви - вие си знаете кои - да не соча с пръст  hahaha  Heart Eyes

# 433
Имам си и аз татус с червен ПЕРМАНЕНТЕН маркер - Shoot me twice  Mr. Green!

Голяма е свиня Октоподката! А да знаеш какви мърсотии писа по ръцете на момчетата...  ooooh!

# 434
  • София
Я да видя дали все още имам достъп до форума  Mr. Green

Ако четете това - няма да е за дълго ....  smile3544 smile3544 smile3544
Но моят Misc Ghost Misc Ghost Misc Ghost ще стоЙ тук пък!!!

Мамс! Тат! Бяхте страхотни - БЛАГОДАРЯ ВИ!!!!
Малко ме изненадахте с пълните маси и истинско неудобство изпитах,
че идвам с празни ръце ... ЗНАЯ, че не е това най-важното,
ама прекалихте с грижите и гостоприемството ....  Hug Hug Hug

Ако ша ям бана - да е отзарана
ако остана - баш бг КАКА да стана  smile3534

Общи условия

Активация на акаунт