Сайтове за колективно пазаруване- да обсъдим сделките - тема 30

• 46 689
  • 723
  •   1
Отговори
# 60
  • В свой си свят :))))
Хехе мамчета, вижте на какво попаднах:

http://grabo.bg/sofia/bilet-za-magiiata-na-nencho-s-liubo-neikov … 20-oktomvri-073r2

чудя се дали да взема да заведа децата  newsm78
Гледах го, но видя ли колко броя заявени ваучера има? За едно представление. С толкова заявени могат да напълнят салона.

Аз взех 3 ваучера, даже вече ги платих.
Дано да няма проблем, предполагам, че офертата е съобразена с големината на залата.
Пък и мисля, че салонът е доста голям, поне така ми се струва от ето тази схема:

http://tba.art.bg/img/shema8.gif

и аз гледах схемата, салона е голям, взех 4 Simple Smile

# 61
  • София

http://grabo.bg/sofia/bilet-za-magiiata-na-nencho-s-liubo-neikov … 20-oktomvri-073r2

чудя се дали да взема да заведа децата  newsm78
Гледах го, но видя ли колко броя заявени ваучера има? За едно представление. С толкова заявени могат да напълнят салона.

Дано да няма проблем, предполагам, че офертата е съобразена с големината на залата.
Пък и мисля, че салонът е доста голям, поне така ми се струва от ето тази схема:

а това всъщност детско представление ли е?  newsm78

Последна редакция: чт, 18 окт 2012, 18:00 от Чарита

# 62

чудя се дали да взема да заведа децата  newsm78

а това всъщност детско представление ли е?  newsm78

Майка ми каза, че е слушала или чела отзиви за него, шоуто било добро и имало деца, весело било, с фокуси и т.н. и за това реших да ги заведа Wink

# 63
  • София
Моят голям син е на 7. Но ми се струва, че хуморът на Ненчо и Ненка е малко... "пиперлив" за него  Rolling Eyes  Ще изчакам вашите отзиви и ще се оглеждам за следващо представление  Simple Smile

# 64
Поръчах ваучер за изправяне на коса в център за красота Суета по оферта на Лапни.

Има ли някой, който е посещавам салона и да е запознат със системата за изправяне?

Благодаря предварително?

# 65
  • в града на вечния купон
ходила съм на сешоар при собственичката Надя,останах доволна.
Беше преди година,с ваучер ходих.

# 66
Здравейте,
има ли ходили в пицария Рим?  за тази оферта
Аз бях на маникюр в Милано - доволна съм.
Преди време в салон "Лили" - но много бързо работи фризьорката и не се почувствах добре.

Ние бяхме по предишната оферта плащаш 10 лв. консумираш за 30 лв., останахме много доволни, всъщност менюто е абсолютно същото като на Дон Вито в Гео Милев / те са с различни собственици затова подчертавам кое /, имам предвид снимки цени всичко,  ние сме им големи фенове.

# 67
  • София
Благодаря за новата тема.
Напоследък  вземам само ваучери за храна и  маникюр.

# 68
  • София
Тази оферта изглежда интересна http://ofertomat.bg/offers/view/1215.html. Някой ползвал ли е подобни?

# 69
  • софия
Моят голям син е на 7. Но ми се струва, че хуморът на Ненчо и Ненка е малко... "пиперлив" за него  Rolling Eyes  Ще изчакам вашите отзиви и ще се оглеждам за следващо представление  Simple Smile

Това е шоу с фокуси. Няма нищо общо със скечовете от Комиците. Много е хубаво. На мен ми хареса. Вземете си фотоапарат. След представлението Ненчо дава автографи и се снима с всеки, който иска Grinning Ходихме миналия сезон и дъщеря ми иска пак.
Уверявам ви, че салонът на Армията не е особено голям (Никога ли не сте ходили там на театър там?), а определените за ваучери места със сигурност са по-малко от заявената в Грабо бройка Peace На балкона е хубаво да сте на 1вия ред, иначе идва малко назад и не е най-добра видимостта. Но от публиката на партера Ненчо извиква хора за някои от фокусите. Миналата година, когато за 1 път пуснаха ваучери за там имаше "лека" дезорганизация, но от администрацията са гъвкави. Аз ще чакам вашите отзиви за организацията и наличието на места да съм "на линия", ако пуснат пак билети. Peace И да не пуснат ще я заведем пак, защото много иска.

# 70
Моят голям син е на 7. Но ми се струва, че хуморът на Ненчо и Ненка е малко... "пиперлив" за него  Rolling Eyes  Ще изчакам вашите отзиви и ще се оглеждам за следващо представление  Simple Smile

Това е шоу с фокуси. Няма нищо общо със скечовете от Комиците. Много е хубаво. На мен ми хареса. Вземете си фотоапарат. След представлението Ненчо дава автографи и се снима с всеки, който иска Grinning Ходихме миналия сезон и дъщеря ми иска пак.
Уверявам ви, че салонът на Армията не е особено голям (Никога ли не сте ходили там на театър там?), а определените за ваучери места със сигурност са по-малко от заявената в Грабо бройка Peace На балкона е хубаво да сте на 1вия ред, иначе идва малко назад и не е най-добра видимостта. Но от публиката на партера Ненчо извиква хора за някои от фокусите. Миналата година, когато за 1 път пуснаха ваучери за там имаше "лека" дезорганизация, но от администрацията са гъвкави. Аз ще чакам вашите отзиви за организацията и наличието на места да съм "на линия", ако пуснат пак билети. Peace И да не пуснат ще я заведем пак, защото много иска.

Утре ще кажем Звънче, и аз така чух, че е доста весело за деца Simple Smile

# 71

Аз съм ходила веднъж преди сто години и не помня въобще нищо. Чудя се обаче ако са платени повече ваучери от местата, какво ще стане? И въобще колко по-рано трябва да отида, за да съм сигурна, че ще имаме хубави места или въобще, че ще имаме места? На сайта пише 20 мин. преди представлението, но достатъчно ли са?
За първи път взимам така билети и ще съм благодарна някой да ми даде малко практически съвети, защото ще водя голямата ми дъщеря и племенника и не искам да ги разочаровам!

# 72

Аз съм ходила веднъж преди сто години и не помня въобще нищо. Чудя се обаче ако са платени повече ваучери от местата, какво ще стане? И въобще колко по-рано трябва да отида, за да съм сигурна, че ще имаме хубави места или въобще, че ще имаме места? На сайта пише 20 мин. преди представлението, но достатъчно ли са?
За първи път взимам така билети и ще съм благодарна някой да ми даде малко практически съвети, защото ще водя голямата ми дъщеря и племенника и не искам да ги разочаровам!

dudu, аз водих хлапетата на Пипи дългото чорапче - пак с ваучер, бяхме там с около 30 мин. по-рано и нямахме никакви драми, но в случая ставаше въпрос за театър София, а тук до колкото разбирам тази схема вече е отиграна, не пускат ваучери за първи път и искрено се надявам да няма драми с билетите и местата.... newsm78

# 73
Между другото аман от измислени оферти :

http://bg.kolektiva.net/sofia/novite-modeli-muzikalni-noschni-la … 10210_242685_8431

тази костенурка купувах миналата година за 40лв без ваучер, че къде му е намалението в случая???

# 74
Благодаря ти, Жабке, дано да си права и децата да харесат представлението!

Общи условия

Активация на акаунт