Сайтове за колективно пазаруване- да обсъдим сделките - тема 30

• 46 689
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
  • софия
....
dudu, аз водих хлапетата на Пипи дългото чорапче - пак с ваучер, бяхме там с около 30 мин. по-рано и нямахме никакви драми, но в случая ставаше въпрос за театър София, а тук до колкото разбирам тази схема вече е отиграна, не пускат ваучери за първи път и искрено се надявам да няма драми с билетите и местата.... newsm78
Аз сега се зачетох, че ваучерите са определен брой (300). Ще взема да се обадя на касата да питам. Съвет: отидете по-рано и си вземете билетите. Така има шанс да си избирате места. Всъщност като се обаждам ще питам дали се взимат билети, защото пише "предварително заверяване на ваучера на касата". Peace

# 76
  • В свой си свят :))))
Благодаря ти, Жабке, дано да си права и децата да харесат представлението!

Ами дано, ако не после компенсация в някоя сладкарница, току-виж сме се засякли там  Laughing

# 77
  • софия

Ами дано, ако не после компенсация в някоя сладкарница, току-виж сме се засякли там  Laughing
Ще им хареса. И на вас ще ви хареса. Гарантирам ви. Вълшебно е.
После може мен да почерпите Wink Embarassed

# 78
  • софия
Жабка Кикирица, dudu, сега говорих с Армията. С ваучера се взимат билети. За сега има места на първи ред на балкона. Peace
Ние ще се въздържим за утре. Имаме да оползотворяваме други ваучери за луна-парка пред Мол-а. Дават времето да е хубаво.
Весело изкарване на вас Hug

Последна редакция: пт, 19 окт 2012, 11:08 от zvanche

# 79
  • В свой си свят :))))

Ще им хареса. И на вас ще хареса. Гарантирам. Вълшебно е.
После може мен да почерпите Wink Embarassed

Ами ади де...няма лошо, важното е емоции да има и да е весело  Wink

# 80
  • София
Между другото аман от измислени оферти :

http://bg.kolektiva.net/sofia/novite-modeli-muzikalni-noschni-la … 10210_242685_8431

тази костенурка купувах миналата година за 40лв без ваучер, че къде му е намалението в случая???

да и аз я взех. Не е лоша, но не е нищо особено и не си заслужава парите. Нашата първа се счупи та се наложи след хиляди молби да ми я сменят. Понеже ми заявиха, че приемали рекламации само в 7 дневен срок. Просто едното копче й потъна и нямаше как да си пускаш музаката. Иначе музиката е приятна но доста силна според мене и мъжът ми и на тавана се отбелязват безброй звездички. Малката си я харесва де:)

# 81
  • София
Да следя и аз за Гелиш , ако има доволни да споделят салони където са били  Peace
Във Funky на Кърниградска ходих аз,много съм доволна,определено ме спечелиха за постоянен клиент.Тия дни трябва да отида да ми махнат Гелиш-а

# 82
  • София
Преди време ходих с ваучер в Младежкия театър. Щом се появи ваучера, отидох на място, за да си избера хубави места. Дори най-централните от тези, предназначени за ваучери, вече бяха резервирани. Не бих оставила за последния момент и да гледам от кьошетата.  Wink

# 83
  • София
sunny, благодаря ти.

# 84
  • софия
Преди време ходих с ваучер в Младежкия театър. Щом се появи ваучера, отидох на място, за да си избера хубави места. Дори най-централните от тези, предназначени за ваучери, вече бяха резервирани. Не бих оставила за последния момент и да гледам от кьошетата.  Wink
Анджък. И аз така правя. Peace

# 85
Момичета, здравейте. Някоя от вас пробвала ли е този кухненски помощник?
http://bg.kolektiva.net/sofia/slap-chop-rezhe-i-natroshava-vsjak … produkti-oct.html

# 86
  • София-Младост
Да следя и аз за Гелиш , ако има доволни да споделят салони където са били  Peace
Във Funky на Кърниградска ходих аз,много съм доволна,определено ме спечелиха за постоянен клиент.Тия дни трябва да отида да ми махнат Гелиш-а
На тях и аз съм им фен Simple Smile
В тази връзка за тези отзиви дали има някой:
http://napolovina.com/offer.php?id=2918

# 87

Сега се връщам от театъра, взех билетите и вече съм спокойна  Grinning
На 6-ти ред на партера сме, мисля, че е добре

# 88
  • софия

Сега се връщам от театъра, взех билетите и вече съм спокойна  Grinning
На 6-ти ред на партера сме, мисля, че е добре
Екстра сте. Да се забавлявате!

# 89

Общи условия

Активация на акаунт