Сайтове за колективно пазаруване- да обсъдим сделките - тема 30

• 45 909
  • 723
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Да споделя разочарованието си от ваучерите, които пуска Софийската опера и балет...
Взехме ваучери от Deals за Любовен елексир. В условията на сделката никъде не пише за какви места са ваучерите. Преди да ги купя, се обаждах на касите и една "много любезна" жена три пъти ми повтори, че то на ваучера си пишело. Да, ама аз имам претенции да мога да чета - никъде не пишеше. Накрая попитах за по-задни редове ли са (предвид цената), а тя ми се отяде: "За различни редове са" ooooh!
Все пак купихме ваучери. Отидох на касата и се оказа, че ваучерите са само за най-крайните места на последните 5 реда на партера и за целия последен ред. Съответно нормалната цена на тези билети е 12 лв, а ваучерите са 10... При това срещу 12 лв може да си избереш и да седнеш и в средата на реда, а не само на крайното място.
И всичко това на фона на почти празната зала - над 420 свободни места за опера, която е след 6 дни...
Ужасно съм разочарована от отношението на операта към ваучерите и хората с ваучери. Едва ли скоро ще отида, а по принцип ходим доста често - досега винаги без ваучери.
Писах на Deals, но нито ми публикуваха въпроса (защо не са описани местата, за които важат ваучерите) на сайта, нито ми отговориха. Tired

# 136
  • софия
здравейте, препоръчайте ми моля ви масаж. искам да направя подарък на приятел. само да не е в студентски град, че е доста далечко като дестинация.

# 137
  • София
здравейте, препоръчайте ми моля ви масаж. искам да направя подарък на приятел. само да не е в студентски град, че е доста далечко като дестинация.

Аз съм доволна от Алфа медика - в Младост са. Аз ходих на класически масаж.
Ето това са им активни оферти в момента http://vsichkioferti.bg/#city[]=1&sort=1&keyword=%D0%90%D0%BB%D1%84%D0%B0+%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%BA%D0%B0

# 138
Момичета, случайно някоя от вас да има впечатления за иглотерапията при този доктор?! http://www.lapni.bg/offer/4642/%D0%9D%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2% … D0%B8%D0%BA%D0%B0

# 139
  • В свой си свят :))))
Да споделя разочарованието си от ваучерите, които пуска Софийската опера и балет...
Взехме ваучери от Deals за Любовен елексир. В условията на сделката никъде не пише за какви места са ваучерите. Преди да ги купя, се обаждах на касите и една "много любезна" жена три пъти ми повтори, че то на ваучера си пишело. Да, ама аз имам претенции да мога да чета - никъде не пишеше. Накрая попитах за по-задни редове ли са (предвид цената), а тя ми се отяде: "За различни редове са" ooooh!
Все пак купихме ваучери. Отидох на касата и се оказа, че ваучерите са само за най-крайните места на последните 5 реда на партера и за целия последен ред. Съответно нормалната цена на тези билети е 12 лв, а ваучерите са 10... При това срещу 12 лв може да си избереш и да седнеш и в средата на реда, а не само на крайното място.
И всичко това на фона на почти празната зала - над 420 свободни места за опера, която е след 6 дни...
Ужасно съм разочарована от отношението на операта към ваучерите и хората с ваучери. Едва ли скоро ще отида, а по принцип ходим доста често - досега винаги без ваучери.
Писах на Deals, но нито ми публикуваха въпроса (защо не са описани местата, за които важат ваучерите) на сайта, нито ми отговориха. Tired

bubchen не оставяй нещата така, пиши им отново ако трябва, това нещо не е редно!

# 140
  • София
Чарита, аз не съм ходила в Краси Дент, но много хубави отзиви четох и отдавна чаках нова оферта, че последната за малко я изпуснах. Затова бях толкова благодарна. Сега съм си платила вече ваучери и като отидем, ще пиша всичко - цени, впечатления.

# 141
  • софия
Чарита, аз не съм ходила в Краси Дент, но много хубави отзиви четох и отдавна чаках нова оферта, че последната за малко я изпуснах. Затова бях толкова благодарна. Сега съм си платила вече ваучери и като отидем, ще пиша всичко - цени, впечатления.
Споделям с вас: бях изключително доволна от обслужването и процедурата. Бях писала. Дори си бях записала час за пломба (не работят със ЗК), но детето се разболя и не успях да отида. Не знам какво ми прищрака, че реших да се консултирам и със зъболекарката, при която водя дъщеря ми и съм много доволна от нея. Консултацията я направих, защото бях притеснена, че на прегледа, според зъболекаря всичките ми мъдреци са много зле. Отделно от това, според зъболекаря в Краси дент, трябваше да се сменят други 2 пломби, което означава допълнително пилене и отнемане от зъба.
Е, познайте дали има нещо подобно? 2 зъболекарки - тази, при която ходя по принцип и тази на детето не откриха нищо от описаното. А и моята не работи със ЗК и цената на пломба е приблизително, колкото в тази клиника, т.е. добре ще й дойде да направи X пломби.
Иска ми се да отдам мнението на зъболекаря в Краси дент на младостта му и липсата на много опит Confused (зъболекарката на детето е преподавател в Стоматологичния, моята има 20 и г. практика)
Така, че моят съвет е: направете си почистване. Добре се справят. Внимателно и любезно е обслужването. НО имайте едно на ум за прегледа.
 Peace

# 142
  • София
Благодаря за предупреждението, zvanche. Аз не мисля да си правя пломби в КрасиДент. Само преди две седмици бях на преглед при моята зъболекарка и нямам нужда от пломби.
Аз и зъбен камък нямам по зъбите, но офертата за ваучера ме привлича, защото виждам в условията, че след купуване на ваучера има  50% отстъпка за избелване на зъбите. За това и питам колко струва избелването та да преценя дали си струва да платя този ваучер за зъбния камък.

# 143
  • sofia
"Бергман" и "На чисто" са с един и същи адрес, което ме навежда на мисълта, че и фирмите са с един и същи персонал. В старите теми има мой пост за Бергман. Не съм доволна.

Много, много благодаря Слънчев ден с превалявания, явно ще си чакам Бонанза и Магниклийн!!!   Grinning

И аз съм на тема чистене.. Бонанза и Магниклийн ли са фаворитите? А за тези „Ириан 2003” има ли отзиви? http://zadrujno.bg/deals/%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D1%83%D0%BF%D1%80%D0 … E-200%D0%BB%D0%B2

# 144
Някой има ли идея как вървят по принцип цените за смяната на гумите и 15 добре ли е?Говоря за тази оферта.  Напоследък само някакви не толкова намалени оферти улучвам....

# 145
"Бергман" и "На чисто" са с един и същи адрес, което ме навежда на мисълта, че и фирмите са с един и същи персонал. В старите теми има мой пост за Бергман. Не съм доволна.

Много, много благодаря Слънчев ден с превалявания, явно ще си чакам Бонанза и Магниклийн!!!   Grinning

И аз съм на тема чистене.. Бонанза и Магниклийн ли са фаворитите? А за тези „Ириан 2003” има ли отзиви? http://zadrujno.bg/deals/%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D1%83%D0%BF%D1%80%D0 … E-200%D0%BB%D0%B2

Да pasta, те са за момента на първо място, много съм доволна от Бонанза, даже мисля ако пуснат ваучери пак да помоля да ми изпратят момченцата, които чистиха предният път, казаха ми, че може така! От Магниклиййн пък също има много добри отзиви, а тези не съм ги чувала, само ми направи впечатление, че в текста по-надолу пише цена от 49лв., а не 55.  Laughing

# 146
Майчета, моля някой ако попадне на оферта за кино свиркайте...иска ми се да заведа хлапетата   bouquet

В кино Арена /ние ходим в Арена Запад, но предполагам, че и в другото ще е така/ всеки вторник има намаление на 3D филмите - от 12 лв. на 8 лв. за всички, вкл. и за възрастните, а за нормалните филми намалението е в четвъртък.
Само трябва да провериш дали включва и вечерните прожекции, защото ние ходехме досега през деня.

# 147
Майчета, моля някой ако попадне на оферта за кино свиркайте...иска ми се да заведа хлапетата   bouquet

В кино Арена /ние ходим в Арена Запад, но предполагам, че и в другото ще е така/ всеки вторник има намаление на 3D филмите - от 12 лв. на 8 лв. за всички, вкл. и за възрастните, а за нормалните филми намалението е в четвъртък.
Само трябва да провериш дали включва и вечерните прожекции, защото ние ходехме досега през деня.

Да dudu, зная за това, но всеки ден съм на работа Sad няма шанс да ги заведа през седмицата, никакъв...за вечерта ще проверя, яко успеем някой вторник вечер освен...

# 148
  • sofia
 Grinning Мерси Жабке.  Чудя се, може да ги пробвам все пак, после ще споделя.. А Бонанза и Магни с Рейнбоу ли чистят?

# 149
Grinning Мерси Жабке.  Чудя се, може да ги пробвам все пак, после ще споделя.. А Бонанза и Магни с Рейнбоу ли чистят?

Ами не, Бонанза си имаха техни си машини, а за Магниклийн трябва да питам!

Общи условия

Активация на акаунт