Сайтове за колективно пазаруване- да обсъдим сделките - тема 30

• 45 959
  • 723
  •   1
Отговори
# 300
  • В свой си свят :))))
Момичета, бях на гел-лак в А стил, момичето се справи сравнително бързо, работи с китайски гел-лакове, а не с гелиш, сега остава да разберем колко ще издържи Simple Smile

# 301
  • София
Здравейте,

имам ваучер за две нощувки със закуски в хотел Рич - Велинград, на стойност 160 лв в двойна луксозна стая, но се оказа, че няма да можем да се възползваме от него. Съответно сега го продавам, ако някой има интерес може да ми пише. Ваучерът е валиден до 30.11.2012, а резервацията, направена от мен за 19-21.11., но предполагам няма да е проблем да се смени. Ваучерът важи за делнични дни.
Кофти ,че така ви се е случило!Дали не би могла да го върнеш?
Вече няколко пъти ,когато ми се оказало че не мога да използвам закупен ваучер по различни причини ,съм го връщала.До момента съм останала с впечатление ,че са доста разбрани в това отношение.

# 302
  • София-Младост
Доволна от почистване на лице по оферта на Грабо в салон Фънки на Кърниградска!

# 303
Здравейте,

имам ваучер за две нощувки със закуски в хотел Рич - Велинград, на стойност 160 лв в двойна луксозна стая, но се оказа, че няма да можем да се възползваме от него. Съответно сега го продавам, ако някой има интерес може да ми пише. Ваучерът е валиден до 30.11.2012, а резервацията, направена от мен за 19-21.11., но предполагам няма да е проблем да се смени. Ваучерът важи за делнични дни.
Вече няколко пъти ,когато ми се оказало че не мога да използвам закупен ваучер по различни причини ,съм го връщала.До момента съм останала с впечатление ,че са доста разбрани в това отношение.

А към кого си се обръщала? Он лайн търговеца или фирмата, която предлага? В смисъл, кого да питам х-л Рич или екипът на ВипОферта, от които съм го закупила?
И благодаря за идеята, нямаше да се сетя, че е възможна и тази опция    bouquet

# 304
  • софия
Здравейте,

А към кого си се обръщала? Он лайн търговеца или фирмата, която предлага? В смисъл, кого да питам х-л Рич или екипът на ВипОферта, от които съм го закупила?
ВипОферта

# 305
Здравейте, искам да попитам за отзиви от :
1. Почистване на лице в студио РОКСАНА- Младост 2.
2. Почистване на зъбен камък при д-р Мариана Илиева- Младост 4.

# 306
Здравейте,

ВипОферта

Благодаря, сега ще им се обадя  Praynig

# 307
  • София
Към търговеца съм се обръщала ,в случая ВипОферта  Peace .

# 308
Кой питаше за чаршафки?

http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=7573

# 309
леле момичета как щях да забравя да ви разкажа, да знаете потресена съм...днес се видях с моята приятелка, най-близката, ходила на фризьор в един салон, в който аз веднъж ходих за Гелиш с ваучер - Хармония, на Нишава, та отишла на фризьор там, че й било близо, а нейната фризьорка незнам си какво си...та отишла без ваучер, със средно дълга коса е, искала е половината да й я изрусят и т.н. а бе няма значение, да не ви отегчавам, обаче едно, че са й объркали основният цвят - далече от истината е и сега си е като петниста хиена според мен, второ че са й отсекли главата жестоко!! Ама като ви казвам жестоко!!! Направо съм потресена от резултата!!! Жена съм на толкова години такива цифри не бях чувала...и то за квартален салон...Ужассссссс...определено аз няма да стъпя там повече, а за нея не знам.....

# 310
Момичета, бях на гел-лак в А стил, момичето се справи сравнително бързо, работи с китайски гел-лакове, а не с гелиш, сега остава да разберем колко ще издържи Simple Smile
При мен беше с Гелиш. В твоята оферта пак ли Гелиш пише? Може да са остаряли съвсем и да ги е сменила  Simple Smile

# 311
При мен беше с Гелиш. В твоята оферта пак ли Гелиш пише? Може да са остаряли съвсем и да ги е сменила  Simple Smile

Да, ето тази е:

http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=6451

# 312
  • Sofia
Някой дали има впечатления от тази масичка за лаптоп http://nasmetka.bg/prenosima_masa_za_laptop_s_ohlajdane-id-1125

# 313
  • София
какво мислите за тази оферта http://--reklamen-spam--offer-o936.html?nsl=1&type=usr&requestId=495&id=17702 Добра ли ецената? А как е Рим през март?
Аз щото сега кърмя и бебето е закачено целодневно за мен,  та не мога и да помисля да се отделя от него за повече от 3-4 часа Confused и за това март ми е най-ранната възможност да го оставя за някой и друг ден

П.П. Гадост... не излиза линка. офертата е в буено - 3 дневна екскурзия в Рим

# 314
  • софия
Някой дали има впечатления от тази масичка за лаптоп http://nasmetka.bg/prenosima_masa_za_laptop_s_ohlajdane-id-1125
Ммммм дааааааа, писали сме Peace
какво мислите за тази оферта http://--reklamen-spam--offer-o936.html?nsl=1&type=usr&requestId=495&id=17702 Добра ли ецената? А как е Рим през март?
Аз щото сега кърмя и бебето е закачено целодневно за мен,  та не мога и да помисля да се отделя от него за повече от 3-4 часа Confused и за това март ми е най-ранната възможност да го оставя за някой и друг ден

П.П. Гадост... не излиза линка. офертата е в буено - 3 дневна екскурзия в Рим
Били сме в Рим през февруари по пухени елеци, слънце и приятност, а тук 20 см. сняг. Перфектно време за шматкане в Рим е март. Само провери в нет-а за фирмата.

Последна редакция: пн, 05 ное 2012, 20:44 от zvanche

Общи условия

Активация на акаунт