Коледно-новогодишно- юлска!!!

• 51 221
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
  • София,
****се записа за тази програма на английски и електронна търговия. Аз подходих несериозно  Embarassed
И у нас така, мъжката половина се записа на курсове, Ицко на школа по англ., баща му сега е подал и той документи по програмата за английски, а аз имах голямо желание, но уви . .... нещо и аз не се организирах и не стигнах да подавам документи, аи доста се чудех, ще имам ли време и затова, цяла година, сега се почва с проектите и защитите, после дипломна - май само за нещо допълнително ще имам време ooooh!.
И аз се опитвам да се разболявам - днес ходих на лекции - стояхме 4 часа в една аула - или по точно фризер, умрях от студ и веднага резултатът е на лице, едва дишам, стягат ме бронхите, гърбът ме боли, гърлото, главата. Като се прибрах и веднага си направих в един леген с вряла вода и морска сол и се загрях, много чай, мед! Дано не ме тръшне.  Confused
А иначе утре трябваше да пращам Вероника на новата градина, обаче уви в петък изключих че трябваше да взема бележка от личната - контактна и май и утре ще и се размине и ще си стои в къщи. Личната ни не идва сутрин по рано от 9 ч. така че и да идем да вземем после ще стане късно! Ние ще се пробваме все пак ще се разходим пък, ако стигнем! Може и само да отнесем останалите документи и да дадатнаставления какво искат освен резервни дрехи и вторник я пращам!!!!  Praynig

# 226
  • София
Здравейте,  Hug жива съм. Едва изкарах нощта. Първо едва заспах от болки в хранопровода, дори не можех да преглъщам. Заспала съм, но като се събудих хем боли, хем сърби, ама в буквалния смисъл, дланите на ръцете ми бяха посинели. Едва изчаках да стане 4.30 и пих Зиртек и ме успокои. Сутринта окото ми беше като бушон със чевено-синкав цвят и започнах да кашлям, затова собственоръчно занесох Урбазон на кръстницата на Софи, която е лекарка, би ми го и направо се родих. Все още ме присърбява, но е търпимо и оттоците спаднаха. Сега продължавам на Зиртек.
Уинкс,  на теб приятно изкарване и разтоварване.  Hug Подсещам те да опиташ със слинг дали няма да ви е по-удобно. А иначе аз съм безработна от ноември миналата година, за съжаление турските сериали ми взеха хляба. Има няколко латино, но преводачите на клона сме много. Продължавам да се осигурявам, обаче, та затова реших да си използвам правата в програмата. Тя е Европейска, т.е. ЕС дава парите ние да си повишаваме квалификацията, но критериите за одобрение са малко мътни, та ще видим. Гледат колко часа език си имал в гимназията и от висшето и ако надвишават определен брой, който не е ясен точно колко е... те одобряват или не. А пък аз нямам хорариум от средното, защо дипломата ми е никарагуанска и може да ме резнат по този параграф.
Шуши, ти не работеше ли в строителна фирма? Благодаря за съветите, толкова ми беше зле, че изобщо не се сетих за студени компреси. А сега от урбазона можело да се разболея по-бързо от варицела.  Mr. Green Поне имам опит вече и вярно трябва да внимавам какво си пожелавам.  Grinning
Иве, ужасни са тези Т. Дано е по-добре Ники вече. Нашата сестра изобщо не ги гледа и ме дразни. Даже, ако някой кашля тя го бъзика нещо или се прави, че не чува. Иначе винажи стои на вратата.
Зайче, много се радвам за голямата. Дано се оправят ушетата.
Всички болни да оздравяват.  Hug
Дани, може да предупредиш, че ще закъснеете за Дг по телефона. Само това и шише с вода, ако искат. Иначе в нашата плащаме допълнително на 3 м. за вода и еднократни кърпи и носим мокри кърпи 1 бр. и 1 стек сухи салфетки.

# 227
  • Бургас
Иве, и при нас никой не проверява, ама нашата градина е с много входове и на сестрите ще им трябват по два клонинга поне. Но намирам разлика след като писах жалбата. Дори са назначили още една сестра и сега са на две смени. Вероятно много се преуморяват. Joy

Дани, вземете си бележките, нахрани я и я заведи, като за първи ден в новата градина нека да е по-малко време, да се адаптира един вид.  Peace

Ох, Гери, напатила си я с тая алергия.  Hug Като се подух като тебе, ми биха четири последователни дни урбазон да се успокои организма и след това на поддържащо лечение.  Аз пих Ериус в продължение на година и много добре ми понася, даже да се похваля от май месец не съм пила, и нямам алергични симптоми, дано съм се преборила и ядовете ми тогава да са били провокирани на нервна почва покрай крИвчо.  Praynig
Да бях в строителна фирма, но от края на 2009 затворихме тази дейност. Добре че в бума на строителството, построиха хотел че сега има с какво да се занимаваме.  Simple Smile

Били, липсва.  Rolling Eyes

# 228
  • София,
Добро утро,
Ние сега ставаме, разминахме се с ДГ, нещо като не съм свикнала и аз да ставам рано, незная как ще свикна. Сега я чакам да се наяде и ще ходим да личната, ама то  с гледане на ТВ и ядене кой знае кога ще стане. Сге ща и спра ТВ-то та поне до 11 да успеем.
Гери оправяй се, ако почевстваш че пак ти става зле направо си вземи Урбазон на таблетки и продължи да го пиеш още няколко дни! И това от кой АБ ти се получи? Направо звучи страшно! Добре, че се оправяш. А от Урбазона наистина рязко спада имунитета, той го срива повече и от Антибиотиците, затова е възможно и шарката да те хване, дано само да е по леко!
Вярно Били тези дни не е писала! Дано са добре! Хайде аз изчезвам да се обличаме и да ходим до поликлиниката.

# 229
  • София
Гери, имала ли си преди това такива алергични реакции?

Иве, пребприхте ли температурата?  Hug

Зайо, това срязван еи на нас ни предстои по принцип, сега малко се постреснах с тези болки. Има различни мнения, нашата зъболекарка каза, че според детските стоматолози е по-добре по-рано да се направи - даже сега, а според хирурзите - след като израснат постоянните зъбки. На вас какво ви казаха по този въпрос?

Бети, къде е екскурзията?

Ние бяхме в Рибарица почивните дни, много беше хубаво, улучихме много хубава къща със страхотен двор, времето беше супер, гората една шарена и красива...

Били да се отчете веднагически!

# 230
  • Асеновград
Ето ме , отчитам се.Наистина не съм писала от много време , не разбрах как стана.Първо имах много напрежение и ядове в работата и седмицата явно е минала.После в петък сутринта прокървих и се изстреляхме към болницата.Сега съм още в болница , кървенето беше еднократно , добре съм , бебето също , утре ще ме изпишат.Много се уплаших , тъкмо бях започнала да се отпускам , че вече няма за какво да се притеснявам.
Приключих с работата , ще лежа вкъщи и това е.
Много ми хареса калинката , както и Червената шапчица , видях я във фейсбук , много е пораснала , Айка , отдавна не съм я виждала.
Гери , дано си добре вече и да не хванеш варицела , че много ще ти дойде.
Дани , надявам се всичко да е наред с Вероника в новата градина.
Иве , айде да минава вече тая серия при вас.
Всъщност аз хванах някаква гадна кашлица от офиса и мисля , че от нея стана така.

# 231
  • Бургас
 Hug Не е от нея, от напрежението и стреса е. Сега ще си почиваш и ще се наслаждаваш на бременността си. Да се оправяш.  Hug

# 232
 Hug
и аз да се разпиша  Wink
Гери, напатила си се Sad да се оправяш бързо  Hug
Айка, нищо не казваш, как се чувстваш? Наистина много е пораснала Червената шапчица
Били  Hug почивка вкъщи, то знам че не е лесно, но е приятно  Flutter
аз от другата седмица излизам в 45 дневния болничен и съм запланувала бебешки пазар  Laughing
Зайо, радвам се че писа и ти беше позачезнала   bouquet
По-хаотичен пост не бях писала отдавна  Embarassed спирам  Simple Smile

# 233
  • София
БилиHug Много добре си решила. Важното е да си почиваш и да се пазиш. От фирмата ще се оправят.
Дани, пожелавам на Вароничка успех и да не отсъства от дг вече.
Шуши, добре че са хотелите, наистина. Тежка ли е работата на рецепция? Доколкото разбирам това си работила лятото. Аз също се замислям, имам изкаран курс преди 15 год.  Crazy и съм карала практика някаква, но не знам как е на нощни смени. Напоследък много рецепционисти търсят като гледам.
Уинкс, как изкара? Може ли да я видя на друго място червената шапчица, че нали си закрих Фб профила.
Аз не знам как съм да ви кажа. Отоците спаднаха, обаче си имам пълзящи обриви още и сърби... Снощи от 3 до 5.30 будувах от сърбежи, сутринта пак се опита да ме заболи хранопровода. Стихват симптомите, но имам чувството, че с последни сили си повтаря местата по реда, в който избиха отначало. Може и да се завлека до личната за още една инжекция Урбазон, въпреки че не ми се иска. Започнах да кашлям яко, а и не знам дали е от него, но ме удари в рамото и сега не мога да си протегна ръката  Crazy Като някаква бабичка съм.  Mr. Green За протокола, никога не съм имала алергии към лекарства, а съм изпила множество антибиотици. Още от дете съм много болнава. Сега се обринах от Азакс /производно на Сумамед/, който ми предписаха, заради гинекологичните ми проблеми, защото се боря с една инфекция, която няма овладяване.  Sad И понеже от март месец ме тъпчат с какво ли не явно организмът ми се натрови и реши да каже !basta! За знаещите испански извинявам се за първия удивителен, но не мога да го напиша обарнат.  Wink
Извинявам се. Май си наваксвам дългото неписане във форума.  Hug
Къде са Марти и Яна? 

# 234
  • sf
Та като стана дума- винаги съм се чудела, що им   са на испанците тия обърнати знаци в началото  Joy

# 235
  • София
Нищо не разбирам от испански удивителни.

Били, и аз като бях с Кая в началото на 6-ия месец прокървих, еднократно, не разбрах от какво стана, тогава го отдадох единствено на пътуване с кола. Имах леко отлепване на плацентата. Ти имаш ли?

Аз се чувствам много добре, даже миналата седмица на йогата бях в супер форма. Само от време навреме ми става леко лошо, но съвсем за кратко + естествено при миене на зъбите. И имам проблеми с обмяната на вечествата  Blush Преди съм нямала, много е неприятно. Чакам с нетърпение прегледа в сряда, за да видя дали всичко върви нормално, успокоява ме това, че някои панталони взеха да ми омаляват.

Да ви кажа честно, и други хора ми казаха за снимките на Червената шапчица във ФБ   Embarassed, аз не съм влизала да ги видя, и не съм я виждала облечена на самия ден, отивам сега да ги погледна Simple Smile

# 236
  • Бургас
Та като стана дума- винаги съм се чудела, що им   са на испанците тия обърнати знаци в началото  Joy

33uu  закон... правило... не помня вече, но всяко въпросително или възклицателно изречение започва с обърнат знак. А много често знака се поставя вместо в началото, когато имаме по-сложно изречение, вътре в самото изречение непосредствено преди въпросителната или възклицателна част.

Гери, не не съм на рецепция, мениджър съм. Не бих казала че е сложно на рецепция, всеки хотел си има тертип на работа и при започване ги въвеждаме в него. За следващия сезон дори ще им напиша стъпка по стъпка технологията на работа на рецепция, че понякога се чудя на деца или на възрастни говоря.  Sick Ако назнайваш английски и руски, освен испанския ще си ценен кадър. Нашите нощни смени не са тежки.  Всъщност аз говоря от другата камбанария Peace

# 237
  • Асеновград
Уж не виждат отлепване , единият лекар казва , че плацентата ми е ниско , а моята лекарка , че не е толкова ниско , че да кърви , не знам.
Нямам контракции , нищо не ме боли , но от простоянните въпроси тук дали бебето мърда , взех да се вкарвам във филми , постоянно си ръчкам корема , да го размърдам.Искам си вкъщи вече да мисля за други неща.

# 238
  • София
Били, всичко е наред!  Hug И аз имах със Софи такова еднократно прокървяване, което не се разбра от къде е. Може и да е от външен кръвоносен съд /капиляр/, който се е пукнал.
Айка, и при теб е наред всичко.  Hug

Шуши, извинявай, че те понижих  Embarassed. Не знам защо така реших, сигурно от случая с гостите ви от пернишкото село /много ми стана смешно тогава/, че и ние там си имаме село.  Laughing Ти преподаде първия урок по испански.  Laughing Ивето да се включва, дано са добре децата.  Praynig Да, така е. Шуши го е казала. Правило е да се обозночава въпросителното или възклицателно изречение и в началото и в края със съответните знаци. Както Шуши каза и когато е сложно изречението се обозначава съотвения въпрос или заповед със съотвентите знаци. Прави се и за да се има предвид интонацията на четящия.  Laughing

# 239
  • Бургас
Скучно ми е, личи ли?

Били, няма да си ръчкаш корема.
Скрит текст:
Аз като изкървих, между другото някъде около твоите седмици, и в болницата сестрите много ми се караха като си слагам ръцете на корема. Ама какво да направя - беше ми приятно да го усещам как рита. Та те ми обясняваха, че всяко допиране по корема предизвиква контракции, а в моето състояние това никак не е добре. Между другото кървенето ми беше много обилно и дрехите ми бяха подгизнали, но ей го на Кривчо, скача подскача около нас.  Heart Eyes

Гери.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт