БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-23

  • 22 118
  • 761
  •   1
Отговори
# 105
  • Мнения: 645
Мерси Чери, не се бях сетила за запичането във фурната.   bouquet

# 106
  • Велико Търново
  • Мнения: 2 997
Мерси Чери, не се бях сетила за запичането във фурната.   bouquet

Аз на баткото като беше малък ги правих на сух (без мазнина) тефлонов тиган

# 107
  • Мнения: 15 376
Аз на баткото като беше малък ги правих на сух (без мазнина) тефлонов тиган

Тук обаче идва това, че тефлона не е особено полезен за готвене, пък и палачинка без масло на мен поне ми е ужасно безвкусна, дори и да се намаже вряла.
Въпрос на вкус.

# 108
  • Мнения: 5 045
може и катми на глинен сач. тестото е обикновено, без яйца и мляко, само мая и брашно.

# 109
  • Мнения: 645
Тук обаче идва това, че тефлона не е особено полезен за готвене.

Това не го знаех и щях да си ги направя в тефлонова тавичка.  Laughing
Керамика става ли?

# 110
  • Мнения: 15 376
Може керамика, може йенаглас.

# 111
  • Мнения: 4 615
То пък не е върха на сладоледа да се яде мая. Детето няма да со отрови от палчинка на тиган в масло.
Керамика става.

# 112
  • Мнения: 179
Какво е вашето мнение, как е по-добре да се въведе месото - в комбинирано пюре, примерно "пилешко с моркови", или да взема чисто пилешко и да смесвам по 1-2 л. с половин зеленчуково? Мисълта ми е, че в смесените пюрета месото е 8%, ако давам такова пак ли да следвам схемата първи ден 1 л., втори ден 2 л. и т.н.?

# 113
  • София
  • Мнения: 471
Аз въвеждах месо с 1/2 бурканче месно + 1/2 зеленчуково. На другия ден давам остатъка. Само в началото, когато за 1-ви път давах месо беше 1/3 към 2/3.
пс.  благодаря за отговорите на тема Шише Simple Smile

# 114
  • Мнения: 27 523
Аз дадох готово пюре - 1/2 бурканче, на другия ден другата половинка. И след това всеки ден месно, цяло бурканче.

Аз си готвя в тефлон, аман от тия вредни-невредни. То всичко е вредно  Close

# 115
  • Мнения: 5 045
Мда... толкова втелясване никому не е полезно. То и от 1 катма няма да му стане нещо. chef

# 116
  • Мнения: 261
А в какви съдове е добре да се готви на котлон? Алуминиеви не е добре, тефлон - явно, че не. В хром-никелови може ли?  Rolling Eyes

# 117
  • София
  • Мнения: 621
На моя готвя в алпака и нямам проблеми.

# 118
  • Мнения: 2 215
На моя готвя в алпака и нямам проблеми.
Какъв проблем очакваш да имаш Rolling EyesНе е хубаво да се съхранява храната в алпака

# 119
  • София
  • Мнения: 621
Не го съхранявам там само го готвя в съда.

Общи условия

Активация на акаунт