БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-23

• 22 571
  • 761
  •   1
Отговори
# 315
  • Berlin
Ако сте на пюрета още, имай предвид, че дневните нужди от месо на тази възраст са по-високи  Peace.
По принцип обядва от кухня, а колко изяжда е друг въпрос. Simple Smile Само в неделя обядва пюре, защото не смея да му готвя още месо. Тия дни обаче е на лека диета и не е на кухня. Предполагам, че в кухнята са съобразени количествата.

# 316
Въпрос към тези които ползват млякото Лактана био-ние скоро навършваме годинка и за сега сме със лактана но наскоро видях  че има Лактата 3 от 10 ти месец и Лактана Киндер над 12 месеца.Втората е нова поне така пише на кутията.Вие коя започнахте от 1 навършена година.Благодаря.

# 317
В момента сме  на Лактана 2

# 318
Въпрос за месото, което купувате. На каква фирма купувате месо - пилешко, пуешко или друго?
Питам понеже пюретата, които малката яде са с 18 гр. месо някъде. В пюретата за над 12 месеца сигурно е повече, не съм гледала, защото тя не иска да ги яде. Все още купувам тези за 4 или 6 м. +. А вече и приготвям зеленчукови пюрета и ми се иска да слагам и месо.

# 319
  • Berlin
Лактана 3 май беше от 10 до 12м. Аз давам Лактана Киндер.

# 320
Здравейте, още не съм въвела глутена, искам да се консултирам с вас: по принцип схемата на въвеждането му е овес-ръж-пшеница, та искам да попитам задължително ли е подобно въвеждане и не може ли след овеса да се въведат пшенични каши, понеже май ръжени няма? newsm78

# 321
Въпрос към тези които ползват млякото Лактана био-ние скоро навършваме годинка и за сега сме със лактана но наскоро видях  че има Лактата 3 от 10 ти месец и Лактана Киндер над 12 месеца.Втората е нова поне така пише на кутията.Вие коя започнахте от 1 навършена година.Благодаря.
В Лактана 3 имаше плодове/портокал,банан и ..не помня какво друго/ Аз давам Лактана Киндер

# 322
  • Berlin
Портокал и банан има в Лактана 3.

Julia,  не е задължително да следваш схемата, може да започнеш с овес и после пшеница. Ръжени и пшенични каши може да се направят от зърна, ако ти се занимава. Simple Smile

# 323
точно че не съм от занимателните Blush

# 324
В момента сме  на Лактана 2

Като направи бебето година, направо му вземи Лактана Киндер.
Лактана 3 е овкусено и няма смисъл да се дава.

# 325
Благодаря за отговорите направо ще започвем със Лактана Киндер и без това е късно за тройката.

# 326
Малко след годинка започнахме Лактана Киндер.

# 327
  • Berlin
Каква е дозата за яйце? Т.е. колко яйце мога да давам на ден, на седмица, през ден?

# 328
Каква е дозата за яйце? Т.е. колко яйце мога да давам на ден, на седмица, през ден?
Аз давам 1-2 яйца на седмица

# 329
Аз варено яйце не давам, ползвам често в готвенето. Почти всеки ден има нещо с яйца, но не мога да преценя колко стават за седмица. Чела съм, че 2-3 е добре.

Общи условия

Активация на акаунт