БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-23

• 22 095
  • 761
  •   1
Отговори
# 645
  • на последния етаж
И ние от години пием от Брита. На дъщеря ми давам изворна Девин или филтрирана през Брита.

# 646
svetl@ детето вече е над годинка, можеш спокойно да даваш вода от кана Брита Peace

# 647
Ако е по-малко от годинка, водата от Брита също трябва да се преварява.

# 648
Ако е по-малко от годинка, водата от Брита също трябва да се преварява.
Не е задължително. Някои майки никога не преваряват, някои преваряват дори изворната вода.....

# 649
  • Варна
Ок, благодаря ви! Имам Брита, но до сега само бутилирана давам, за сега ще подължавам така, но няма да преварявам вече. А, когато приготвям АМ  newsm78  нали трябв да е топла водата. Ух незнам,имахме проблеми с бъбреците и все съм с някаква параноя за тази вода  Crazy

# 650
А, когато приготвям АМ  newsm78  нали трябв да е топла водата.
Използвай термокана, много е удобно.

# 651
Водата трябва да е 40 градуса или с телесна температура.

# 652
Водата трябва да е 40 градуса или с телесна температура.
зависи от млякото .  Peace

# 653
Да, Фризивома се приготвяше на 70-80 градуса.

# 654
и Хуманата е с висок градус , иначе не се разтваря, аз и сега го разтварям трудно.  Crazy

# 655
  • Berlin
И на Лактана пише да се загрее до към 70градуса водата, да се направи млякото и после да се охлади до телесна, но според си е голяма разправия. Освен това в по-топла вода винаги ми остават в бучки, с вода на стайна температура нямам проблем. Мнооого отдавна спрях да проверявам водата.

# 656
Синът ми беше опериран и сега цяла седмица ще е на антибиотик /т.е. до неделя/. Не съм се засилила да въвеждам нови храни, но колко е добре да изчакам ако реша да въведа нещо ново и трябва ли да спазва диета, в смисъл да избягвам да му давам месо?

# 657
Давай му месо, но не въвеждай нищо ново.

# 658
Как загрявате  трапезната вода за да приготвяте млякото? Аз до скоро във микровълновата няколко пъти след като спряхме преварената вода,но четох че не е много полезно да се подгрява така.

# 659
Загрявах водата в микровълновата.
Въздухът също не е полезен, водата - и тя е цялата таблица на Менделей.

Общи условия

Активация на акаунт