Провинциалистите предпочитат квартал Витоша

• 13 683
  • 128
  •   1
Отговори
# 120
Кои части Таня?  Wink

# 121
зад Енергопроект - в къща, в района на ССS (над Арсеналски)

# 122
  • Sofia
Много тъп начин да се прави проучване е таи тема, нямам думи  ooooh!

# 123
Лозенец си има недотам добри райони, най-вече заради гъстото застрояване с нови сгради, а именно Хладилника, зад CCS по посока Кемпински- Цветна градина, Горски пътник. Но има и много хубави райони-зад Химическия до Рум Черни връх, оттам от страната на южния парк Люботрън. Много хубава е частта зад Борисовата, около Журналист-там не знам дали ги "огря" зонирането. Честно казано за мен най-хубави са старите софийски квартали със зеленина, отстояния между сградите, детски площадки, градини. Смея да твърдя, че живея в една от най-хубавите части на квартала си и за мен квартали с настроени една до друга сгради не са вариант, пък ако ще и само нови да са...Колкото и нови да са гледката на дървета и пространство повече ми харесва. А гледка към Витоша има от доста столични квартали.

# 124
Много хубава е частта зад Борисовата, около Журналист-там не знам дали ги "огря" зонирането.

Ами слез да видиш, огря ни, нали от долен  Лозенец започна застояването. Сгради една до друга, странни архитектурни решения, без подземни гаражи, разбити улици. Има части, които са със стари блокове и къщи, но като цяло се загуби облика на квартала.

Във Витоша няма презастрояване, има зеленина, проблемите са съвсем различни и те не са в тази посока.
Какво общо има кой къде живее, дали е от провинцията, нали търсиш имот за отдаване под наем...

# 125
Честно казано за мен най-хубави са старите софийски квартали със зеленина, отстояния между сградите, детски площадки, градини. Смея да твърдя, че живея в една от най-хубавите части на квартала си и за мен квартали с настроени една до друга сгради не са вариант, пък ако ще и само нови да са...Колкото и нови да са гледката на дървета и пространство повече ми харесва. А гледка към Витоша има от доста столични квартали.

Моето мнение е същото, за щастие живея точно в такъв квартал, макар че искаме да се преместим в крайна част,ще видим.

# 126
Хасковлии купуват жилище в София като им приемат децата студенти,за да не плащат наеми.Иначе, едва ли някой от Хасково ще отиде да работи и живее в София.В Хасково работа няма за тези на които не им се работи.Заплатите са същите като в София,а цените на повечето стоки и услуги са много по-ниски.

# 127
  • На земята, която е всъщност звезда.
Хасковлии купуват жилище в София като им приемат децата студенти,за да не плащат наеми.Иначе, едва ли някой от Хасково ще отиде да работи и живее в София.В Хасково работа няма за тези на които не им се работи.Заплатите са същите като в София,а цените на повечето стоки и услуги са много по-ниски.

Уау! Да се чуди човек защо хора от всички крайща на България не са се втурнали презглава към Хасково.  Или аз нещо съм изпуснала последните събития? newsm78

# 128
  • На земята, която е всъщност звезда.
Лозенец си има недотам добри райони, най-вече заради гъстото застрояване с нови сгради, а именно Хладилника, зад CCS по посока Кемпински- Цветна градина, Горски пътник. Но има и много хубави райони-зад Химическия до Рум Черни връх, оттам от страната на южния парк Люботрън. Много хубава е частта зад Борисовата, около Журналист-там не знам дали ги "огря" зонирането. Честно казано за мен най-хубави са старите софийски квартали със зеленина, отстояния между сградите, детски площадки, градини. Смея да твърдя, че живея в една от най-хубавите части на квартала си и за мен квартали с настроени една до друга сгради не са вариант, пък ако ще и само нови да са...Колкото и нови да са гледката на дървета и пространство повече ми харесва. А гледка към Витоша има от доста столични квартали.

В много по- малки размери. Основната причина е, че тук още по соц. време къщи/кооперации бяха 50/50. А кооперациите са малки и често имат дворче, което е собственост на живущите. И докато една къща можеш да бутнеш, кооперацията няма как. В района от бул. Арсеналски до Японския имаше основно къщи и за 15 год. му...майката.

Общи условия

Активация на акаунт