Провинциалистите предпочитат квартал Витоша

• 13 682
  • 128
  •   1
Отговори
# 105
Да, ама не знаят къде точно е публичния дом, пак има какво да се търси...
А ти какво търси в него? Laughing

# 106
Живея в кв. Витоша и не съм от София. При огледите, когато си избирах жилище, вътрешното ми усещане ме накара да се спра на това, в което живея. Има канализация, газифицирано е, строителството е ниско (не са сивите, безлични блокове), улиците са асфалтирани (последните няколко месеца). Има 2 детски градини само по нашата улица. Сещам се за поне 6 магазина в близост, 2 аптеки и магазин специално за плодове и зеленчуци (с изключително любезна собственичка). Отделно Фантастико е на 7-8 минути пеша. Централната част на София, както и планината Витоша са изключително близо. Кварталът е зелен. Все повече луксозни автомобили виждам, а вечер чувам щурчетата....
Преди 2 години един таксиметров шофьор ми каза: "След няколко години това ще бъде най-предпочитаният квартал"..... може би ще се окаже прав

# 107
Таничка, копни 1 снимчица на райончето, че вече любопитство имам и ми е мъка, че не мога да си кажа тежката дума. Joy

# 108
  • Galaxy 13197853088
Много сте запознати с местонахождението на тези заведения.
Да не сте работили като шофьори на такси?

# 109
Таничка, копни 1 снимчица на райончето, че вече любопитство имам и ми е мъка, че не мога да си кажа тежката дума. Joy
С удоволствие, но нямам снимки, правени с такава цел. А и колкото по-малко хора в квартала, толкова по-добре.Simple Smile
Между другото, има разлика между квартал Витоша и .... район Витоша. Квартал Витоша е част от район Лозенец и данъците са по-високи.
Иначе, всеки според интересите си - едни ги вълнуват публичните домове, а други ни интересува спокойствието, зеленината.... Wink

# 110

Ей го на
http://www.eppi.bg/ad_show_info.php?for_areas=42

# 111
Има си чудесна канализация, до нашата сграда има и асфалтиран път.
ooooh! Laughing

# 112
Брей имало дървета в тоя квартал. Спомените са ми за сграда до сграда...

# 113
Тенкс!  bouquetНа мен ми харесва. Сигурно защото съм провинциалистка... Wink Joy

Последна редакция: сб, 20 окт 2012, 12:28 от punky90

# 114
Много си е добре квартала, спокойно, тихо, въздуха е в пъти по-чист от другите квартали, има зеленина, дървета, дори и овошки, орехи, къпини, по улицата, чак можеш да си хапнеш. Joy
Има проблем с инфраструктурата, това лято почнаха да асфалтират по-обстойно, но има още какво да се желае, продължаваме да си пишем жалбите до Общината заради този проблем.
Хората, които живеят в него са различни, какви провинциалисти ви гонят, в днешният глобален свят, почти без граници в Европа, да се определят хората по месторождението си е изключително задръстено и архаично.
Панелените гета Люлин, Надежда, Дружба и т.н.т са си жив Харлем, пълни с гадория, селяндурщина, цигани и престъпници, дори не са и ърбън, а някаква безумна утопия...

# 115

само на лични Mr. Green
ТаласЪмка  Peace
Когато избирах и аз търсих тишина и спокойствие.

за протокола - не съм от провинцията и избягах от един от лелеяните/така ли беше/ квартали, превърнал се в последните 20 години в отвратително място за живеене Peace

# 116
  • София
Този ли беше квартала с глутниците, които наръфаха професора? И друг път съм чувала за много бездомни кучета там и за мен това е най-големия минус на квартала, плюс факта, че няма добър градски транспорт. И се изненадвам, че имало детски градини, сега ако кажете, че и училища и парк има, супер..  Simple Smile Съжалявам, аз съм предубедена към квартала, въпреки че съм провинциалистка  Laughing Не си представям ежедневието на млада майка с количка например в квартала.

# 117
Онзи квартал беше Малинова долина. Във Витоша пак е трудно за деца, няма детски площадки, зелени площи. Трябва като си купуваш жилището да гледаш да има поне в комплекса изградени...иначе дечковците ще си играят на улицата.

# 118
Темата е обещаваща - хем за провинциалистите, хем на квартален принцип. Не мога да пропусна.
Кварталът ми харесва, тих и спокоен, не се носи дива чалга наоколо, гледка към планината. Бездомните кучета като че ли намаляха, но не са изчезнали. Има 2-3 около блока, за нападнати и нахапани не съм чувала.  Асфалтирано е, има места за паркиране.
Градският транспорт не е добре уреден, но метрото е сравнително близо за разходка сутрин и вечер.

# 119
По-умерено с рекламата, че ще ни изчезне спокойствието. Не ми се иска да заприлича на някои части на кв. Лозенец (живяла съм там, докато жилището ми стане готово) - едва ли не усещането беше, че се диша на смени....

Общи условия

Активация на акаунт