Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ Турски сериал с участието на Къванч Татлъту - 46

• 37 076
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
Хайде, да им е честито ! На всичките, че и на нас !  ooooh!
Драмата ще е пълна, трагедията - също !

Баръш няма да е препятствие, той ще е потърпевш ! И може никак да не го харесвам, но той не заслужава подобно отношение . Въпреки, че де да знам, може и за него това да е част от някаква негова си игра. Поне до този момент, обаче, демонстрира друго. Peace
Голямо разочарование е това Джемре, голямо !

Лор, благодаря ти, че беше нашите очи тази вечер !   bouquet

# 76
  • Тук някъде.....
Мдааа, Зейнепченцето даде на Гюней друг адрес, а той го издиктува на Кузей по телефона в съобщението. Браво, Зейнеп!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 77
Роминка благодаря за новата тема  newsm51 newsm51 newsm51

# 78
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Сякаш съвсем целенасочено, на Кузей, Ебру и Бану им е казано друга сватбена зала...за да не могат да попречат ...с такова впечатление останах  newsm78

Да малко така излезна... сякаш имаше някаква заблуда такова впечателние остави сцената.А може би от вълнение няма да говоря докато не излезе превода...  Embarassed Cry

# 79
Нищо не разбрах от филма  ooooh! Борихме математиката, че и на турски  Shocked  Laughing

# 80
Мдааа, Зейнепченцето даде на Гюней друг адрес, а той го издиктува на Кузей по телефона в съобщението. Браво, Зейнеп!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

тя затова ли така се подсмихваше след разговора с Гюней hahaha

при всички положения епизодът беше забавен, въпреки голямата каша, която се забърка...

и на мен ми е много мъчно за Баръш, а и не мисля, че играе игра, като го гледам как се грижи за Джемре, все едно е крехка порцеланова кукла и как постоянно и целува ръцете

# 81
  • Uzbekistan / Tashkent
Мдааа, Зейнепченцето даде на Гюней друг адрес, а той го издиктува на Кузей по телефона в съобщението. Браво, Зейнеп!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Мдаа, сега Зейнепченцето ще се опитва да го спечели отново...нали вече жалката Джемре не е пречка...
Тази кифла прави за шамарчета....

# 82
Мога да кажа само ,че съм ядосана само и единствено на Джемре, тя неможеше ли да побърза още по-вече с тази сватба ooooh!.
Там в Турция така бързо ли стават работите?, то разбирам ама булката да е бременна да бързат а те Crossing Arms

# 83
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
И преди съм казвала,че не трябва да страдат странични лица заради тяхната невъзможна любов,но вече е повече от ясно,че ще страдат много хора... Баръш жертва или злодей интересно ще е... може и да стане грозно. Баръш не веднъж е изпускал нервите си...може наистина да стане грозно. Джемре да му откаже да стане негова и тогава да се появи проблем... да се надявам да не съм права.  newsm78 Просто мисли  Thinking

# 84
И какъв е максималният брой на епизодите, които могат и трябва да се изтърпят, генерирани от тъпотията на Кузей - иди ми, дойди ми, хем му се иска, хем не му стиска.... ами то има някаква граница все пак.
Ясно е, че епизодите носят пари, ама чак пък толкоз... вече нито са убедителни, нито пък имаш чувството, че гледаш нормални хора на екрана...

# 85
Мдааа, Зейнепченцето даде на Гюней друг адрес, а той го издиктува на Кузей по телефона в съобщението. Браво, Зейнеп!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Мдаа, сега Зейнепченцето ще се опитва да го спечели отново...нали вече жалката Джемре не е пречка...
Тази кифла прави за шамарчета....
Зейнеб може да става само още по-жалка, но мисля, че филмът ще е много тежък за гледане Thinking

# 86
  • Тук някъде.....
Честно да ви кажа, на мен филмът продължава да си ми харесва, да не говорим, че и по-абсурдни ситуации има в живота - в това отношение изобщо не подценявам Едже и Мелек, те просто са ненормални  Mr. Green Епизодът предизвика у мен доста чувства, но най-силно ми се иска да удуша на първо място Зейнеп и на второ -Гюлтен. От последната не съм очаквала такава селска постъпка, на принципа - Умри, но свръзка дай  #2gunfire Пълна идиотка /спирам, че ще получа бан  Mr. Green/

# 87
Мога да кажа само ,че съм ядосана само и единствено на Джемре, тя неможеше ли да побърза още по-вече с тази сватба ooooh!.
Там в Турция така бързо ли стават работите?, то разбирам ама булката да е бременна да бързат а те Crossing Arms

Айде де ! ooooh!

Зейнеп пък от къде е знаела къде ще е сватбата, че да даде грешна информация ? Да не би да е била поканена ! Laughing

И на Кузей ме е яд - нали това беше последната му дума ! За последен, пореден път ! Изобщо и на него не му връзвам декиш вече ! Олекна му думата !

# 88
  • София

smile3555 smile3555 smile3555 smile3555 smile3555 Джемре сама си го направи,докара се до под кривата круша,сега ще си сърба попарата.За какво беше толкова прибързана сватба и изобщо не обвинявам Кузей че е бездействен,поне в създалата се ситуация.Джемре вместо да застане до него и да му оказва подкрепа във борбата с Ферат,хукнала да се жени #Crazy и да го тормози още повече ooooh!,а после Зейнеп била кривата,че казала грешна зала.

# 89

Да, ако тази вечер се съгласиш, утре може да се ожените, стига да има свободен час  Laughing

ДТерзийска!  Heart Eyes Благодаря, поне края изгледах  Rolling Eyes  bouquet
Сега и песента ако успея да намеря.. ще е супер.
На мен също ми харесва филма, къде по-тъпи ситуации има в действителността..  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт