Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ Турски сериал с участието на Къванч Татлъту - 46

• 37 046
  • 730
  •   1
Отговори
# 15
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Голяма госпожа стана мама Хандан... е и тука злобата избива много айде бой бой бой  Joy Joy

# 16
  • София
 ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Селянията няма край и трите чавки се надвикваха като на пазар  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 17
Сами как е гледаше от страни Хандан, трябва да се радва че се е отървал Peace

# 18
тая Хаднан съвсем се възнесе...ей тва е олицетворение на приказката - Пази Боже, сляпо да прогледа

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Обаче...много красива жена ...с тия дрехи като се е барнала - наистина е по-хубава от подпухналата Ебру  Joy

# 19
Ей, такива като Хандан накрая дебелото дърво ядат! От къде дойде, каква стана  #Crazy   newsm78  Не е лесно, надула се та чак ще се пръсне, ама не знае колко е смешна отстрани. Такива като нея, дето само за положението и парите си мислят, нямат ни най-малка представа как изглеждат в хорските очи и усти... тц тц тц, направо нямам думи!

Пак ми заби, но успях да видя Сами как я погледна, когато му каза, че той вече не й е мъж! Ама пак ще му зареве на вратата, и това време ще дойде, Хандан ханъм!

# 20
И аз я харесвам Хандан повече от Ебру.
И ми се струва, че Сами беше шашнат като я видя толкова променена...
Живота, за който тя е копняла цял живот и който той не й е дал.
Може би и такива мисли му минаха в главата, знам ли, не само да се радва,
че се е отървал.
Някога те са сеобичали  Embarassed

# 21
Както искаха да изгонят Джемре така ще дойде време и на Гюней според мен ... рано или късно и тогава мама ще е по ниска от тревата. Мен пак ми прекъсна и незнам какво точно стана....  Sick
иначе рекламите ми тръгват без проблем  Joy

# 22
след това имаше сцена с Кузей и Дениз - тя лежи в болницата

какво си говореха обаче ...кой знае  newsm78

# 23
след това имаше сцена с Кузей и Дениз - тя лежи в болницата

какво си говореха обаче ...кой знае  newsm78

Да жалко днес нямаме превод изобщо  newsm45  и на мен ми беше много любопитен смс на Кузей и разговора им с Гюней... ама няма... ще си го чакам на англиски ...  Blush

# 24
Кузей попита Демет дали е говорила с Джемре. Тя му разказа, че са говорили. Джемре мисли, че Кузей има друга. Каза на Демет, че й е казал да стои далеч от него.
Демет: "Кузей, Джемре те обича. Какво ще правиш?" и нещо като Ще позволиш ли този брак да се състои?

# 25
# 26
Момичета, а толкова нежност м/у Демет и Кузей.
Ей, започнах да си мисля как Джемре искаше да го прегърне като се връщаше от Грузия, а крепко го прегърна Демет ...
Дали... дали.... накрая тя няма да е жената до Кузей.... Rolling Eyes
И двамата обгърнати от любовта на Али , продължават напред...
Почти нищо не съм познала до момента, та само споделям...
Няма я Дафне с кристалната топка да видим тя какво ще каже  newsm78

# 27
Както искаха да изгонят Джемре така ще дойде време и на Гюней според мен ... рано или късно

Гюней не го мисли, той ще открие щастието и истинската любов в лицето на Симай hahaha hahaha

# 28

# 29
Според мен Хандан е жена която винаги е искала да командва , но с мъж като Сами е било невъзможно, сега в момента в който си помисли подобно нещо я скатрят в къщата на Бану.
А Гюней пада все по-вече и по-вече Peace

Общи условия

Активация на акаунт