Плагиати

• 13 676
  • 350
  •   1
Отговори
# 270
На Мишон не мога да го отгатна кой е  Thinking

# 271
Сега го видях на Мишон, най-вероятно Съни Дей или Нова, с тях се кара в темата за майчинските.
Или събирателен образ на тези, с които спори там  Laughing

# 272
ЧШ си четяла Орхан Памук на една скришна пейка в гората и току хвърляла око какво се случва наоколо. Някакви червени шапчици, но още съвсем зелени, се кикотели и очевидно обсъждали нещо, от което никак не разбирали. Заслушала се ЧШ и доловила неприличен разговор "... какви са тези свирки, това отдавна не е мода, в кревата има къде-къде по-интересни неща за правене от свирките..."
Това невежество тя не могла да понесе, затворила книгата рязко и креснала:
- А ние, децата на '70-те, сме закъсрмени със свирки! И можете ли да ми кажете, кое точно е това по-интересно нещо за правене в леглото от свирките?
Тъкмо тогава по пътечката напето пребягал един спортен вълк. Зелените шапчици веднага си помислили, че сигурно е страхотен и в леглото, а ЧШ просто отбелязала: "доколкото може да е страхотен един телбод" и отново се оттеглила на пейката си.

# 273
# 274
Охохохохо  Joy

# 275
  • Kопенхаген
 Laughing Laughing Последното описание удари всичко в земята.

Браво Янечек

# 276
Мадам ЧШ яздеше ли, яздеше. “За по-малко от 8 оргазма въобще не си струва да се качвам върху тоя вълк – промърмори тя задъхано – а ако въобще сляза от него, то ще е само заради друг вълк ”. След малко се изхлузи, оправи поличката си, взе си кошничката и продължи през гората, а вълкът остана да лежи измокрен, наскуиртен и изцеден.

# 277
Ужасно съжалявам, че не мога да украся корицата на тая приказка, прерових, но нямам подходяща снимка Sad.
А това все пак е приказка, без картинки не може. Питайте всяко дете и ще ви каже, че книжка без картинки не е никаква приказка Crossing Arms
Ето аз слагам своята. Предпочитам водка, разбира се, но и това става, да отива поне на перелината ми Wink

# 278
Мадам ЧШ яздеше ли, яздеше. “За по-малко от 8 оргазма въобще не си струва да се качвам върху тоя вълк – промърмори тя задъхано – а ако въобще сляза от него, то ще е само заради друг вълк ”. След малко се изхлузи, оправи поличката си, взе си кошничката и продължи през гората, а вълкът остана да лежи измокрен, наскуиртен и изцеден.

Лесно. Само Мадам може да е това.  Laughing

Сега ми хрумна, че всеки, поддаващ се на разпознаваемо оЧШ-ване, би бил подбран за Биг Брадър. Заради открояващия се образ, който прави.

Да не се приема като обида, имам предвид "подбран от психолозите на интервютата", не "навит да отиде".

# 279
  • Kопенхаген

Dona  Laughing Laughing

Това си го слагам в подпис да знаЙш. И в папката ,, Размисли и страсти ,,

Ох тая Dona...

# 280
Червената шапчица всъщност не носеше шапчица, защото това беше атрибут, който унижава жените и ги вкарва в тесните клишета на праисторическото пред-феминистично време. Тя вървеше, и в тишината на гората отекваха крачките и: раз - два - триииии - раз - два - трииии...
Кошничката и тежеше - беше пълна с позиви, брошури и диплянки за предстоящите събития, в които щеше да участва: парад за правото на хомосексуалните да носят зелени чорапи на лилави точки; пленер за влиянието на хомосексуализма в световен мащаб при отглеждането на броколи; семинар на тема "Хомосексуализмът и популацията на вълнисти папагалчета"...
И въпреки, че беше заета да води 2 блога и информационни дискусии в поне 12 форума, не можеше да пропусне да посети любимата си баба, за да и обясни за пореден (784-ти път) как всъщност хомосексуалните израстват в напълно хетеросексуални семейства и моделът няма никакво, ама никакво значение, щом хората се обичат.

# 281
Идеята не е ли да се пише в стила на този, когото трябва да познаем, а не да описваме представата си за него?

# 282
Да, това беше идеята по принцип.

# 283
Малката ЧШ седеше на един пън и си мърмореше: “Мрън, мрън, мрън, никой не ме харесва, дебела съм, нямам пари и никой не ми прати картичка за рождения ден. И от Егмонт уж щяха да издават книжка за мен, ама ей на, не се обадиха. И между Вълка и Ловеца не мога да избера.... Той Вълка вече не ми е гадже, де, ама още си живее в нашта хралупа, не мога да го изгоня. И въобщееее.... ”

# 284

Общи условия

Активация на акаунт