Звездни компромати-153

• 62 464
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
# 526

Е нали коментирахме  вече тази снимка на Селена и очевидния фотошоп на нея?

На Риана татуса е отврат

# 527
Анджи се е поналяла малко  Simple Smile А биологичните и деца до едно са одрали кожата на баща си(за съжаление)

# 528
  • На земята, която е всъщност звезда.
Хелуин да не се е преместил по-рано..що са костюмирани вече звездите??

Защото имат да посещават много партита и няма как всичките да са на точната дата. Абе съвсем изтрещяха с тоя празник. Следващите години очаквам да го отпочнат от средата на септември.

# 529
Анджи се е поналяла малко  Simple Smile А биологичните и деца до едно са одрали кожата на баща си(за съжаление)

На мен повече ми приличат на нея  Simple Smile http://odstatic.com/todocorazon.com/1222-angelina-jolie_fa.jpg

# 530

Дъщерята на Синди е много красива. Какъв крак само, колкото на майка и, а е по-нисичка от нея (за сега, разбира се  Wink) Ще стане по-красива и от майка си  Heart Eyes

# 531
  • Viena
Страхотни са   bouquet

# 532

Защото имат да посещават много партита и няма как всичките да са на точната дата. Абе съвсем изтрещяха с тоя празник. Следващите години очаквам да го отпочнат от средата на септември.

Вселена и аз така си помислих, но от вчера гледам  много снимки във фейсбука ми на приятели от Америка, чиито деца също са с костюми.

# 533
 Може би са използвали уикенда Simple Smile

# 534
# 535
# 536
Децата на Анджелина някак са смес м/ у двамата.Руси като татко, но физиономиите са на неяВсъщност приличат едновременно и на двамата, зависи какво търсиш в лицата им.
Шайло само не ми харесва с тази риза.

Много се радвам, че Джъстин и Джесика Бийл се взех най-накрая.Хич не го харесвах с Камерън едно време.А Джесика е страхотна.

# 537
Много сладко момиченце. Този отзад на Кейти Пери бившият съпруг ли е?

# 538
Много сладко момиченце. Този отзад на Кейти Пери бившият съпруг ли е?

Да, той е. А русолявият мъж до Виктория е Гордън Рамзи.

# 539
  • На земята, която е всъщност звезда.

Вселена и аз така си помислих, но от вчера гледам  много снимки във фейсбука ми на приятели от Америка, чиито деца също са с костюми.

Коментарът ми не беше предназначен само за звездите. И обикновените хора си организират множество партита и няма как всичките да станат в навечерието на празника. Явно става като с коледните партита- точат се по един месец преди датата.

Децата на световно известните музиканти:

http://www.rocklopedia.com/tag/children/

Последна редакция: пн, 29 окт 2012, 12:43 от Вселена

Общи условия

Активация на акаунт