Операция на щитовидната жлеза-7

• 77 098
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
  • София
  Благодаря ,момичета  Hug!

Спокойно, няма да полудееш, а и при теб е мъничка бучката,което означава,че е хванато навреме и това води до пълно излекуване.

# 451
Дано да е така, за да започна отново да мечтая.........Как, не разбирам как точно сте се справили с мисълта за тази диагноза, как се живее със страха за резултата от туморния маркер примерно и въпреки всичко си пълноценен човек с мечти и планове???Искам да вярвам, че съм се оставила в ръцете на най-добрия хирург и че всичко ще е ок!!

# 452
az_alexa,всичко ще си дойде на място,колкото и трудно и невъзможно да ти се струва сега.
Изследванията,маркерите и страховете ще са част от живота ти,дотолкова доколкото им разрешиш.
Ще живееш живот,какъвто ти решиш,а не какъвто диагнозата ти отрежда.Не знам за статистиката,защото на мен не тя ми определя живота,но дали в нея ги има упоменати жените с щитовидни карциноми,забременяли,износили,родили и отгледали децата си,че и внуци?
Това е лечимо на 100%,а и ти си в ръцете на най-добрият в тази област,така че.....
Момичета Hug

# 453
М Е А, много ти благодаря за милите и окуражителни думи.Четох много по темата, съобщиха ми по възможно най-неприятния начин пред 30 човека аудитория в университетска болница във Варна и оттогава го преживявам.Никой не ме успокои, че не е толкова фатално, всички само ми повтарят кураж, даде ама откъде.Отвратена съм от отношението на лекарите в Света марина, може да са доценти, но не са хора.Навсякъде четох че почти никой не е имал симптоми при диагностицирането на възела, а аз имах, имам ги и сега и тоива беше повода да тръгна по лекари.Страх ме е само да не е прекалено късно, всичко друго ще преборим някак, такива като теб и предполагам много други тук ми дават кураж.

# 454
  • гр.Гоце Делчев
Здравейте красавици.Гелика веднага се явявам на отчет,не съм се изгубила ,чета редовно,но няма какво да пиша ,тъй като не мога да дам съвет на новите момичета все пак съм оперирана преди 6 години.Стискам палци на тези на ,които им предстои операция или лечение на жлезата и се радвам за тези при ,които всичко е минало успешно. Hug Hug :hug:az_alexa не се паникьосвай всичко ще се оправи,не е верно,че другите не са имали някакви симпотими,ако това ще те успокои аз преди операцията отслабвах по 4кг. на месец,да не говорим,че каквото хапнех го повръщах и даже лекарите казаха,че това не е от щитовидната жлеза ,но след операцията всичките тези неща спряха.КУРАЖ И  Hug Hug Hug

# 455
Не е късно,аз съм жив пример за това.
Съобщиха ми по телефона,връчиха ми протокола по възможно най-унизителният начин,препоръчаха лечение,нямащо нищо общо с правилния подход.Тук и сам воинът е воин,пък и си имаме доц.Пандев,който си е дар за тези географски ширини.
Направила си възможно най-добрият избор и от тук нататък нещата бавно и полека ще влезят в руслото на нормалния живот.Вярвай,личен опит Hug

# 456
  • София
  az_alexa, знаеш ли кога се разплаках?Когато ми казаха,че всичко е махнато, без остатък.Та доктора ми се чудеше, защо плача след като всичко е свършило, а не преди това.Аз си ги влачих 4 години, от един, два, станаха 4, та и разсейки в лимфните възли. Всъщност се оказа,че не всичко са махнали,  Joy бяха забравили марля, та береше раната, беше ми се издуло едно яйце на гушата, но след три седмици пак ме оперираха и я махнаха. И на мен ми го казаха направо, бях сама, денят преди Коледа. А аз си мислех,че викат роднини и го казват завоалирано.Три дни бях като в безтегловност, но после се стегнах.

# 457
 Hug Hug Hug
Боже, колко ми олеква като пиша и чета.Определям себе си като лек хипохондрик, винаги съм била осторожна относно болежките си и никога, ама никога не съм и помисляла,че ще имам рак.Грозно звучи и за малко се предадох.Исках само някой да ми каже, че ще живея, та аз не съм изживяла и половината си живот  Sad Щях да ставам булка и майка, а се обзаведох с....карцином.Всички вие тук, повечето предполагам майки и съпруги ми давате много кураж и вяра,че нещата както каза доц.Пандев са с прогноза 'exellent".

# 458
  • София
   az_alexa, когато отивах да взема епикризата след операцията, знаеш ли с какво отидох?С катафалка, просто приятел на сина работеше това и ме закара до там.Рака на щитовидната, хванат навреме е един от 100% лечимите видове рак!

# 459
 Laughing Laughing Laughing
радвам се да го чуя

# 460
  • При розите и топлата вода ......!
az_alexa, мило момиче, разбира се че ще бъдеш булка и майка. Вярвай в това! Praynig Peace
В ръцете на най- добрия специалист в областта си, което е достатъчен повод да се успокоиш. Той максимално щади жлезата и ако има възможност няма да ти я махне цялата. И щом според него нещата ще са прекрасни, значи ще е така! Peace Никоя от нас не е предполагала, че някога ще чете и пише в подобна тема, но ето факт е- четем, пишем и .. живеем и то нормално със семействата си. Тук са писали момичета с тотална резекция на жлезата и износили и родили прекрасни дечица. Повтарям и аз лекува се на 100%! Мисли позитивно и всичко ще е наред. И пиши, ние сме с теб, разбираме те и те подкрепяме, макар и от разстояние. Hug Hug Hug Има ли яснота кога ще е операцията?
Тайна, много, ама много се радвам на резултатите ти! Hug Hug Hug
Пеп, ама как бе мило нЕма какво да пишеш, та ти си доайена на темата и винаги мнението ти е от полза. Heart Eyes
Не знам Меци и Инка защо се губят. newsm78
М Е А, прекраснице, Heart Eyes

# 461
Гелика, видях,че ти си пуснала темата тук.Колко ли тежко ти е било.....но те поздравявам за което,това наистина дава кураж на други като мен.Да, имам дата за операция, на 13.02 ще е, в ИСУЛ.По принцип Пандев каза,че не е спешна, но аз не исках да отлагам.Каза,че ще ме изпишат на другия ден, но тъй като съм отдалеко , дали е уместно да пътувам същия ден....Ей такива нещица ми се въртят в главата, но вече съм по/спокойна.

# 462
Гелика,обичам да те чета Hug
Пътуването в деня на операцията не е проблем,но доцента ще прецени и разпореди:)))

# 463
alexa, ако имаш нужда от нещо в София на 13ти или 14-ти или когато и да е - пиши ми. Може да дойда и да те взема от болницата, с кола съм, ако трябва можеш да преспиш у нас.
Не се плаши, всичко ще се оправи бързо Peace

# 464
Много, много ти благодаря, Фри
Слава богу,че има хора с такива големи сърца, които дават кураж и надежда.Все още не съм обмислила варианта къде ще спя, мислех някакъв хотел близо до болницата

Общи условия

Активация на акаунт