Операция на щитовидната жлеза-7

• 76 482
  • 749
  •   2
Отговори
# 75
# 76
Гелика. този ден почти отмина..макар болката едва ли ще те напусне.. Hug

# 77
Боби,как си?Вигантола е витамин Д и помага за пълното усвояване на калция.Тази форма е най-евтина и не отстъпва на другите му форми(като алфа Д3)Добър вариант е да се пие веднъж или два пъти седмично,щото иначе ...smile3555
Chambertina,поздравления за добрите резултати Simple Smile
deni-sta,спадна ли отока?Извън това как се чувстваш?

# 78
  • при моите деца .....
Привет!
Писала съм без да мисля, нали съм давала на Марти Вигантол  Embarassed
Гелика, малко късно, но Hug
МЕА, как съм.... уморена.... Днес имам само 3 часа и планирам малко да почина, че утре съм път на другата работа....
Хубав ден!

# 79
М Е А,мисля,че с оток беше berinda...Аз още не съм оперирана,а боря тетания и хиперфункция..

# 80
 По едно парченце тортичка от мен!Почерпете се за мое здраве!

Последна редакция: пт, 26 окт 2012, 07:54 от Chambertina

# 81
Честит Празник ,Chambertina...много много здраве преди всичко  bouquet Hug

# 82
]ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Chambertina!

Последна редакция: пт, 26 окт 2012, 23:42 от dobi_bi

# 83
Момичета, хубав ден на всички!

# 84
deni-sta,благодаря!
dobi_bi[/b,страхотни цветя,благодаря ти!]

# 85
  • При розите и топлата вода ......!
Момичета, Heart Eyes Hug благодаря. Снощи се бях размекнала, но се оправям.
Моето Момче замисля кратко пътешествие. Wink
Мецка- здраве, здраве, здраве на теб и на любимите ти хора! Щастливо семейство! Всичко друго е преходно и маловажно. Hug
Специално за  теб!

Добър вариант е да се пие веднъж или два пъти седмично,щото иначе ..
Да разбирам ли че ежедневния прием не е за предпочитане? newsm78 Май си изтрих последното ти съобщение без да искам. Embarassed

# 86
Честит Рожден Ден,Меци!
В този прекрасен ден, посветен на теб, нека се сбъдват всичките ти желания, да си много щастлива и обичана.
МЕА оттока намаля оказа се че съм събирала вода,това ми обясни хирурга но за сега няма нужда да ме "дупка" за да изтече.Като цяло съм добре само ме притеснява това събиране на вода да не се активира отново.Усещам че при претоварване се подувам и сега само леж  и релакс мисля да я карам.Само пропуснах да попитам лекарят кога мога да почна работа при условие че ще гледам 2 дечица близнаци и незнам дали ще е трудно в случая.

# 87
Chambertina,честит празник!!!!!!!
Пожелавам ти да си богата със здраве,обич и любими хора и приятели smile3525

# 88
deni-sta извини ме за объркването Embarassedразкомандорена съм си по рождение.
Първият месец след операцията не се вдига тежко.Коя от вас надигна тубата?да си признава без бой.
Вигантола може да се пие на равни порции през цялата седмица,а може и еднократно цялата доза.Вторият вариант е по-добър,защото се забравя за капките всеки ден.Както например аз си забравям калция и се сещам за него като ми се гипсира ченето.
Боби Hugспорен и лек да е и твоят ден!
Момичета Hug

# 89
Moмичета,и аз пия калций...как следите да не "прекалцирате"(мен много ме е страх от предозиране с калций..като четох кви ужасии могат да станат Confused )..всеки месец ли "пускате кръв" и диуреза в урина newsm78
М Е А,няма проблем с объркването   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт