Операция на щитовидната жлеза-7

• 77 087
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
Момичета искам да ви питам нещо- както писах по-горе съм с частично отстранен ляв лоб и истмус, но като ме изписа лекарят не каза нищо за хормони.Контрола и хистологията ще излязат чак на 06.03, дотогава нищо няма да пия!Нормално ли е, в смисъл вие и по-скоро оперираните кога започнахте с хормоните?Досега винаги са ми били в норма и не съм имала проблеми, но се притеснявам за 2 седмици дали няма нещо да се случи.......И....четох че е много трудно налучкването на дозата, при вас как стана от раз или дълго време напасвахте дозата и какво чувствахте, когато и ако не е била достатъчна.Благодаря предварително
Аз съм с изцяло отстранен десен лоб вече от месец,не пия нищо,не съм ходила все още на еднокринолог и нищо ми няма Simple Smile Спокойно,не е като да ти е отстранена цялата жлеза,имаш какво да работи Simple Smile

# 646
Добро утро, момичета,
Имам следния "проблем", там където ми е стери трипа, раничката, нагоре някаква жилка или вена не знам точно започва леко да ми посинява и да ме боли.Не знам това е от рязането и операцията и е нормално или да звънна на доцента да питам?Днес ми е 5 ден от операцията, от вчера го забелязах, ако някой е имал подобен проблем моля да сподели
Според мен звънни на доцента,аз като ходих да ми сменят лепенките само ме питаха дали ме боли,защото им казах,че ме сърби... Най-добре звънни,за успокоение Simple Smile

# 647
sun sea,аз ползвам Идеос(когато не забравям) и съм доволна.Дъвчащи са и удобни за прием,защото огромните пулове на другият калций ми създават проблем при преглъщане.
Прола,добре дошла в клуба Hug
Гелика,как си?Радвам се,че се написа,нищо,че е изпросено:)

# 648
Благодаря за бързия отговор Пинка  bouquet След отстраняването на цялата жлеза доц.Димов ми изписа калций с витамин Д. Като гледам изследванията си- калцият е в норма newsm78, но ще го пия.
Днес ми е 10 ден, доста ми дърпа вътрешно, иначе външно разрезът е супер. Перфектна работа на доцента!
От сега нататък не знам какво следва....Много се притеснявам от напълняване, защото така и качих 10кг. от лятото!!??
Моля ви за коментар и съвет! Ужасна тема, нали? smile3518

# 649
И аз понапълнях няколко кг за година и половина след операцията. Без / или с малко оставена жлеза е забавена обмяната на веществата и трябва да взимаш мерки, да спазваш диета и да се движиш, да спортуваш. Не е невъзможно, но си трябва воля и време Peace

# 650
Здравей те момичета,днес стана ясно,в неделя пътувам за Пловдив,в Понеделник ще се срещна с Д-р Димов.Да ми стискате палци,На всички много Hug

# 651
Здравей те момичета,днес стана ясно,в неделя пътувам за Пловдив,в Понеделник ще се срещна с Д-р Димов.Да ми стискате палци,На всички много Hug
Естествено, че ще ти стискаме палци:)Всичко ще мине нормално, не се страхувай. Hug Hug

# 652
Естествено, че ще ти стискаме палци:)Всичко ще мине нормално, не се страхувай. Hug Hug
Стискам палци newsm10Доцент Димов е много точен човек, не говори много, но е професионалист. Всичко ще мине Praynig

# 653
Благодаря много момичета. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 654
Здравейте, на всички! Благодаря на всяка от вас. От няколко дни, 8, съм с премахната тотално щитовидна жлеза. Благодарение на всички, защото всеки ден чета форума, успях да си отговоря на много въпроси и най-вече да се ориентирам и взема решение за операцията, за която ми говореха отдавна лекарите в Бургас. И след като посетих и Табаков и в Пловдив, се ориентирах към доц.Росен Димов в Каспела. Много професионален преглед, както и избора на екип е с нормална цена 300лв. за разлика от Сечанов-1100! newsm78
Сега не мога да се ориентирам кой ендокринолог в Бургас да си избера, а от утре трябва задължително да отивам. Препоръчаха ми д-р Рашева!?Чувал ли е някой нещо за нея!
Който се интересува за Каспела, нека пита, имам координатите на доцента, а и условията са супер.  bouquet

Прола,здравей!Не съм чувала нищо за д-р Ращева,но аз от 3 години ходя при д-р Димитрова и съм изключително доволна!Преди това бях при Шопова в ОРБ-Бургас.
Мога да ти дам насока за нея или телефон на лични.
Преглежда в МЦ който е с/у х-л Космос.Всеки ден от 8 до 12 ,с направление,без записване,отиваш и чакаш пред кабинета.По възможост по рано към 7,30 защото има винаги народ при нея.Слетобед е от 14 до 16 и е платено.

# 655
  • гр.Гоце Делчев
Алекса вече ще ядеш бой спри да се впускаш в разни филми,но ако това ще те успокои се обади и сподели с доцента.ГЕЛИКА и аз та любя ама ти хабер си немаш  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.Ина наистина грипа е много лош аз бях първа,а сега се тръшнаха и останалите.anhelika силно палцестискане и от мен.Прола добре дошла в нашите редици макар,че хич не ми се иска да се увеличават.

# 656
  • В голямото море...Живот

Hug
Всичко ще е наред, по-смело!

# 657
Прола, кога ти казаха да отидеш при ендокринолог?
В Каспела ми казаха да отида 10 дни след операцията, но при мен е оставена една малка част от жлезата.
Аз съм от Бургас, но ендокринологът ми е в София. Както ти писах майка ми ходи при Рашева.
Именно ендокринологът ще ти определи какво да пиеш и дозата.
След операцията и приема на еутирокс засега не съм качила килограми.
Доколкото съм запозната има проблем с килограмите след операция, ако не е точна дозата на медикамента.  

# 658
  • В голямото море...Живот
Добро утро,
На мен ми казаха на 20я ден с готови изследвания на ТСХ, Т3 и Т4 - трябвало време за урегулиране на хормоните  newsm78

# 659
Здравейте, момичета! Пинка - от Каспела ми казаха седмица след оперецията да отида при ендокриналага за уточняване на лекарството и дозата на хормона. Днес ще ходя. Едва си взех направление- в момента има проблем с лимитите hahaha
Дором, сигурно, защото все пак имаш известна част от жлезата, затова по-късно, за да се види как работи във времето тази останала част.
Катрин77 - благодаря за мнението, но чух за Димитрова, че вече не обръща достатъчно внимание и се налага дълго да я чакаш пред кабинета и не е сигурно дали въобще ще се вредиш в деня, в който си отишъл, защото прегледите при нея са без час.
Исках да ви питам момичета за гласа newsm78наистина и "секси", но до кога? Колко време се възстановява, или за всеки е индивидуално Thinking
Все пак ще отида при Рашева, имам за днес запазен час. Предполагам,че тя ще ми даде да изследвам Т3,Т4.

Общи условия

Активация на акаунт