Операция на щитовидната жлеза-7

• 76 553
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
Здравей, az_alexa, браво! На мен Димов ми каза,че мога да се къпя като махна лепенката, това е 7-я ден след операцията, нали? Аз се изкъпах на 10-я, защото малко ми прокърви в единия край, когато свалях лепенката.Относно мазането, казаха да не се маже с нищо в рамките на месец от операцията, след това може с мехлем, съдържащ невен или контратубекс. Това бяха инструкциите Hug

# 676
Можеш да я мокриш, според мен. С какво мислиш да мажеш?

# 677
Здравейте,
Вече се изкъпах, но разбира се, преди това се обадих в клиниката, тъй като Пандев е ОТНОВО в чужбина.Казаха ми,че мога веднага да се къпя, в никакъв случай да не мажа веднага с Контратубекс, след 15 ден от махането на лепенката, защото ставало като алергична реакция и се зачервява.Дотогава само малко вазелинче ми казаха, но сега виждам,че може мас със невен.Как сте с вдигането на главата нагоре?Мен вече ме боли врата, стоя като Робокоп:(

# 678
На мен ми опъва доста, нормално. Нямам търпение следващата седмица да започна да се мажа, а след още една - и с ултразвук.

# 679
Има по-щадящи мехлеми от контрактубекс. Аз започнах да мажа още преди да сваля лепенката - около нея, със Содермикс и да чукам на дърво засега нямам опъвания и белега е едва забележим.

# 680
Да се похваля, резултатите ми са TSH 0,95 при граници 0,3-5.
Ендокринолога каза,че нямам нужда от лекарства и на третият месец съм на ехограф,че белега ми е много дебел и нямало да се види.Сега ми изписа Medicasol за белега,който е вече с почти същия цвят като кожата около него, обаче много сърби Sad Някоя да я е сърбяло? Имам чувството,че започна да сърби след като опадаха сруповете и все да се заличава  newsm78

# 681
Здравейте,
Вече се изкъпах, но разбира се, преди това се обадих в клиниката, тъй като Пандев е ОТНОВО в чужбина.Казаха ми,че мога веднага да се къпя, в никакъв случай да не мажа веднага с Контратубекс, след 15 ден от махането на лепенката, защото ставало като алергична реакция и се зачервява.Дотогава само малко вазелинче ми казаха, но сега виждам,че може мас със невен.Как сте с вдигането на главата нагоре?Мен вече ме боли врата, стоя като Робокоп:(

И аз бях като робокоп до към 7-8 ден,но по-скоро защото се страхувах да си движа врата,не ме е боляло. Теб операцията ли те боли? Раздвижвай си врата,за да няма много сраствания, но не вдигай тежко и не прави резки движения Naughty Аз я направих тая грешка,въпреки че бяха минали 3 седмици горе-долу и така ме изпъна рязко, после няколко дни както и да се врътнех много ме изпъваше и ме болеше. А за Контратубекс-а не съм чувала много добри отзиви, даже лекарката,която ми сменяше превръзката ми показа белег от пъпка,който е мазала продължително и изобщо не й е подействал.  Аз си взех това - http://www.afya-pharmacy.bg/product/1102/dzhindzhira-medikasol-s … emulsia-30ml.html

# 682
Да се похваля, резултатите ми са TSH 0,95 при граници 0,3-5.
Ендокринолога каза,че нямам нужда от лекарства и на третият месец съм на ехограф,че белега ми е много дебел и нямало да се види.Сега ми изписа Medicasol за белега,който е вече с почти същия цвят като кожата около него, обаче много сърби Sad Някоя да я е сърбяло? Имам чувството,че започна да сърби след като опадаха сруповете и все да се заличава  newsm78
[/quote

Здравей,аз се мажа с Дерматикс. И от известно време и мен ме сърби.И даже си мисля е е от самия гел.НО това не е винаги а само отвреме на време.
Доволна съм от този гел,вече мажа 3-ти месец и почти се заличава белега.Като ми свърши мисля да продължа с маз + невен.Тъй като този вее ще ми дойде за втори път много скъпо.

# 683
http://www.afya-pharmacy.bg/product/1667/dermatiks-ultra-gel-der … -belezi-15gr.html това взех аз.
Много е икономичен вече започвам 4-ти месец и имам още.Слага се само една малка капка от гела и мажа само вечер.

# 684
katrin77,
а тази цена актуална ли е????

# 685
katrin77,
а тази цена актуална ли е????

скъпичък е да,аз дори го взех за 92лв.сега виждам че тук е по-евтин.

# 686
  • По света и у нас! Най - често у нас!
Здравейте момичета, оперирах се ноември при Доц. Пандев и сега пия еутирокс , TSH11.4 Cry.
Нормално ли е? Как мислите? Притеснявам се че е в чужбина и немога да се свържа с него.

# 687
  • По света и у нас! Най - често у нас!
Относно кремчето за мазазане на белега - мазах се с Контратубекс около 2-3 седмиси и после с Дерматикс. Почти не си личи белега.

# 688
Здравейте момичета, оперирах се ноември при Доц. Пандев и сега пия еутирокс , TSH11.4 Cry.
Нормално ли е? Как мислите? Притеснявам се че е в чужбина и немога да се свържа с него.

Black Pearl 
И аз имам същия проблем с Пандев.Не знам каква ти е диагнозата, но това ТСХ определено не е ок.Опитай с смс или мейл.

# 689
Перличка,високо ти е тсх,горната  граница беше към 4.Ниската доза хормон трябва да се коригира,но с колко ще реши ендокринолог.
Честита Баба Марта,момичета !
Пожелавам ви много здраве и усмивки smile3503

Общи условия

Активация на акаунт