Отговори
# 600
dmk8889 честит имен ден и скоро да гушкаш най - хубавия подарък  bouquet

sinapovaaya честито и на Митко да е жив и здрав и много щастлив батко Hug

Ани и аз не съм купувала мисля, че за сега ще ми е излишен и аз се надявам да кърмя. Набавила съм си само едно шише, ако нещо се промени мъжа ми ще се погрижи.

# 601
Добро утро, и от мен!
Честито на всички именници! Да сте живи и здрави!
И аз да почерпя за моя мъж Simple Smile

Относно стерилизатора- и аз не съм взела, не смятам, че ще го ползвам. Така или иначе ще съм вкъщи, нищо не ми пречи да преваря нещата, пък и ми се струва по-естествено, не обичам излишни вещи Simple Smile
 След малко съм на преглед, да видим доктора какво ще каже, няма ли да излиза тая мома вече Simple Smile

# 602
deiza защо бързаш за такава хубава дата сме определени. Аз миналия ден много се зарадвах като ми казаха, че не бърза да излиза и може и да си изчака термина.

# 603
deiza Страхотна почерпка!  Mr. Green Да ти е жив и здрав и много да те слуша!!! Това за излишните вещи ми хареса! Mr. Green

petya.spasowa Благодаря ти и на теб за отговора! Ако и на нас ни се наложи, мъжо ще обикаля да търси! Wink

# 604
angels_zg то и аз за каката най-много се притеснявам. Ние сме се отделяли по принцип, но сега е по-различно. Ще дойде като родя, ще види, бебето, пък тя ще се прибере после с тати.... Едни размисли и страсти и мен са ме натиснали Tired Иначе още и чантата не съм приготвила Mr. Green
Синапова, весел празник двоен ви пожелавам  bouquet Да е много здрав и щастлив Митко!

# 605
  • На брега на морето
Аз бях на преглед преди малко. Моята мома определено няма да излиза скоро, много е високо още и хич не се е смъкнала за седмица в която не сме се виждали с док. До 10. 11, ако не се смъкне ще ми назначава дата за секцио, което хич не ме радва. Ама здраве да е. Още нищо не се знае така или иначе.

Днес имам празник, а настроение нямам никакво. Много гадно Confused щото одъртявам може би Mr. Green

# 606
ivaneliq_q честит празник и не одъртяваш напротив. Нали знаеш, че човек е на толкова на колкото се чувства  Wink да си жива и здрава и момата да се ориентирва към излизане. Спокойно на мен ми казаха същото онзи ден, ама не съм се впечатлила толкова. Ще си слезе те бебоците си знаят работата Hug

# 607
  • В къщурката на хълма на феите
момичета, ей така отвътре ми дойде да ви почерпя по един чай Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 608
  • На брега на морето
ех, тоя зелен чай и аз го пийвам Laughing

# 609
Оооооооооооооооо, Мецани!!! Благодаря за почерпката!!!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 610
petya.spasowa бързам, бързам, защото колкото по-рано, толкова по-скоро ще започнат разходките, и се надявам да хвана хубавото време. Пък и на 7.11 ще ми дават дипломата и не ми се ще да съм с корем  Crossing Arms
Иве Честит Празник! И повече разходки, за да слезне бебо надолу! Само не го мисли денонощно, пък и имаш още време до 10ти са цели две седмици....
Мецани, страхотн почерпка за обед Simple Smile

# 611
Ех ама съм Глупиии... Джема[/b] Да ти е жива и здрава рожбичката!
Деиза Иве Синапова Да сте живи и здрави и вие и именниците!
Меци мнооого бързо mи привлече вниманието с този зелен чай  Mr. Green Чак се завърнах от към кухнята!  Laughing

Последна редакция: пт, 26 окт 2012, 12:16 от iiiv

# 612
момичета, ей така отвътре ми дойде да ви почерпя по един чай Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Подстрекателка  Crossing Arms
ivaneliq_q честит празник   bouquet
Аз от днес съм на разходки и *екс  bowuu

# 613
Честит празник на всички, които имат имен ден и на всички празнуващи!   bouquet

ivaneliq_q
Честит рожден ден!  newsm59 Нали знаеш, че рождените дни са полезни за теб,статистиката сочи, че хора, които са имали най-много такива са живяли най-дълго Wink Пожелавам ти един прекрасен празник и скоро да си гушкаш най-сладкия подарък!  Hug

И аз не съм купувала стерилизатор, надявам се да не ми потрябва скоро. Мисля да си ползвам уреда за варене на пара,той е на същия принцип като ел стерилизаторите. Иначе една приятелка предложи да ми даде стерилизатор на Авент за микровълнова, но той пък не ми влиза в микровълновата и се наложи да й откажа. Така че момичета ако вземате за микровълнова измерете си я първо да видите дали въпросния стерилизатор ще влезе в нея  Peace

Анабелита Ще трябва да ми кажеш къде е този голям бебешки магазин Simple Smile

mecani Мерси за обедното чайче! На мен тия дни страшно ми се е допило червено вино, не знам защо така, но ще изнудя мъжо да си пийнем по една чашка и да мирясам  Blush

Аз се чудя какво да правя днес, спах до късно и още се лигавя със сутрешното кафе. Май ще отида да видя баба ми, докато е самичка /майка ми е в болница да й махат пироните от глезена/ и после се връщам да чистя вкъщи.

# 614
Айде и аз да честитя бебката на мама Jiemmа! Да сте живи и здрави и ще чакаме разказче, като се приберете вкъщи!   bouquet

ivaneliq_q , честит рожден ден! Най-хубавият подарък да гушкаш скоро!  Hug

sinapovaaya , да е живо и здраво Митачето!  Hug
Честит имен ден и на всички останали именници! bouquet

Цялата бременност я карах лежерно и спокойно, но вчера и днес съм много нервна и ревлива... И още по-тъжно ми стана тия дни и на мен за каката, постоянно ме кара милата да си играем когато сме вкъщи, а аз все гледам като нямам работа да се опъна и и отказвам. Та вечерта във фейса попаднах на едно стихче, което ме чукна здраво и оревах света...

Скрит текст:
На дъщеря ми
Бях толкова заета през деня,
Вечер бързах,дрехи да простра,да сготвя,
за утре всичко да приготвя,
Не можех с тебе дъще да играя
да ти почета да си помечтаем,
Веднъж дойде с рисунка във ръка
и с весел смях ми каза,
Мамо виж каква шега,
Аз бързах обърнах се и рекох
,Дъще чакай малко не сега,