Въпроси към Класически хомеопати 23

• 38 548
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Ами аз пък не помня някога Мечката да е крила, че е тръгнала от нищото...Точно обратното - сама е споделяла, колко път е извървяла...Така че не виждам, за какво е бил целия труд...

# 616
Нали, Алекс Laughing Изключително поучителни постове за това докъде може да стигне човек. За две години явно вече знам доста, щом намирам все повече и повече грешки в писаното от теб. Благодаря, че ми напомни докъде съм стигнала за две години в развитието си. А ти и тогава все така си грешеше в основни нещица Laughing

Поспаланка, остави го, мъчи се да гризка, ама няма зъбки Hug

# 617
  • София - Варна - Бургас
Е, стига де, това е приятелска закачка за освежаване.
  И аз бях абсолютно невярващ, когато (1997г)на въпроса ми с какво ще ме лекуват, отговора беше: "с дестилирана вода". Joy щях да падна от смях...
                                ... всички някога сме започнали от нула!

# 618
tandonova
Цитат
............................................................
.......................................................
Сега положението е мнооого по-различно.И не мога да отрека,че имаме много подобрения.Но...зимата имахме един фал с грип,който ни влачи 7 дни,а и сега това...Мисля,че не е редно.Все пак става въпрос за здраве.Знам,че и хомеопатите са хора,но и аз затова отивам и затова плащам!А и тъкмо близките ми бяха повярвали в хомеопатията...и сега като гледат как зациклиха нещата и...  Whistling

С хомеопатия или без, грипа при децата продължава по-дълго, отколкото при възрастен с изградена имунна система. Все пак децата по-бавно изработват т.н. имунен отговор, но с правилно хомеопатично лечение, се избягват усложнения или хронифициране.

Tова е пъъъъълна глупост. Децата са с най-здравата имунна система, защото се раждат с нея, а ние я потискаме с ваксини или с некадърен хомеопат.

# 619
Re: Огорчена съм от хомеопата ни и се чудя сега накъде.
« #4 Четв., 24 Септ. 2009, 09:03 »

Мечка Малинарка
« #2 Вт., 22 Септ. 2009, 18:44 »   
Цитат
Миличка, неприятно е това, което се е случило. (но все пак мисля, че за една ангина сте избързали с АБ)
Ако си от София, препоръчвам ти горещо д-р Атанас Михайлов. Мога да ти дам много инфо за него. Освен това е цар и на билките, не ползва само класическата хомеопатия.
....
мечтица   
Цитат
Мечка Малинарка, прегледах линковете за д-р Михайлов, но ме смути това, че дава няколко хомеопатични препарата едновременно - доколкото знам, класическата хомеопатия, или поне тази, която предишната лекарка практикува, работи с един препарат.

Мечка Малинарка
« #5 Четв., 24 Септ. 2009, 09:58 »
Цитат
Няма такова нещо, не се притеснявай. Комбинацията от препарати подсилва ефекта, а и симптомите никога не са сами. Ето примерно и аз, и щерката пием ликоподиум - аз за бъбрека, тя за хремата. Прочети постове от доволни хора, това ще те ориентира. В темата тук - Искат да ми вадят бъбрека, са ми препоръчали два добри хомеопата в София също.

LOL!   Laughing                         източник: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=430293.msg12530050#msg12530050
Tова е най-долнопробното нещо, което съм чела. Не е причтелска закачка, а ....ще се въздържа от думата.
Мечка, поздравления за растежа, не, за полета. Някои растат и се развиват, а други се омазват все повече в блатото и затъват.

# 620
  • Пловдив
Аз да си питам... Grinning...чай от джоджен може ли да антидотира или пак е индивидуално Rolling Eyes

# 621
  • София - Варна - Бургас
tandonova
Цитат
............................................................
.......................................................
Сега положението е мнооого по-различно.И не мога да отрека,че имаме много подобрения.Но...зимата имахме един фал с грип,който ни влачи 7 дни,а и сега това...Мисля,че не е редно.Все пак става въпрос за здраве.Знам,че и хомеопатите са хора,но и аз затова отивам и затова плащам!А и тъкмо близките ми бяха повярвали в хомеопатията...и сега като гледат как зациклиха нещата и...  Whistling

С хомеопатия или без, грипа при децата продължава по-дълго, отколкото при възрастен с изградена имунна система. Все пак децата по-бавно изработват т.н. имунен отговор, но с правилно хомеопатично лечение, се избягват усложнения или хронифициране.

Tова е пъъъъълна глупост. Децата са с най-здравата имунна система, защото се раждат с нея, а ние я потискаме с ваксини или с некадърен хомеопат.

Този нонсенс е на пълен лаик, без никакви медицински познания. Правите ли разлика между жизнена сила и изградена имунна система? само за малко не ставайте смешна за пореден път.

# 622
  • София - Варна - Бургас
Аз да си питам... Grinning...чай от джоджен може ли да антидотира или пак е индивидуално Rolling Eyes

Пак е ндивидуално.

# 623
Ох, хайде престанете де!
Човек нищо полезно не може да извлече от тая тема. Само се карате, което направо обезмисля каузата, за която се борите и знанията, които се стараете да демонстрирате. 
 Tired

# 624
Ох, хайде престанете де!
Човек нищо полезно не може да извлече от тая тема. Само се карате, което направо обезмисля каузата, за която се борите и знанията, които се стараете да демонстрирате.  
 Tired
Прочетете темите назад, ако не сте ги чели и имате време и ви гарантирам, че ще си извлечете един доста обстоен хомеопатичен курс. Е, налага се човек сам да отсява житото и от плевелите, ама нищо не иде лесно на този свят. Който търси лесното,  си седи в туберкулин например. Даже последните постове са изключително показателни според мен (като изключа себе си, защото все пак уча) докъде може да стигне един просто четящ тук потребител. Тук няма старание мисля. Човек или знае нещо, или не го знае. Ако начинът, по който си общуваме ние тримата помежду си ви дразни, нищо не мога да направя Confused

# 625
Мечка, назад е добре, в предишните теми- още по-добре.
Щом ви харесва общуването ви, няма да преча.  Peace

# 626
Приемам критиката bowuu.

# 627
  • Пловдив
Мече,аз пак като първолак да питам относно това изречение,с риск да ме намразиш Blush Laughing - Ако потенцията е прекалено силна, пак може да има подобрение, но тогава жизнената сила ще е смачкана и просто ще спре да изявява симптомите, а често това се бърка с подобрение, като всъщност не е. Тогава имаме потискане. И там играят други схеми и така...

Та...това означава ли,че човек е "жизнен"/до там че не лежи и приема течности,напр./,но конкретния проблем не е изчезнал,а дори се е засилил отколкото е бил в началото и подобрение се отчита,когато е "станал" от леглото Rolling Eyes Това ли е то подтискане?

# 628
  • София - Варна - Бургас
Ох, хайде престанете де!
 Tired
....................................
Ако начинът, по който си общуваме ние тримата помежду си ви дразни, нищо не мога да направя Confused
 Тримата трябва да разберем, слагам и себе си, че тази тема не е нито моя, нито на Мечка,нито на хора които са "само за малко", а на хората които я четат и питат.
  Затова предлагам да спрем да се апострофираме и дразним, когато някой напише свое мнение. Защото си спомням как критично реагирахте, когато преди година - две казвах че антидотирането е индивидуално за всеки човек, а сега вече го приемате.
  За себе си, приемам критиката и спирам да реагирам на нападки.

# 629
За да не навлизате в конфликт, нещо ще питам.
Някъде бях чела какво се случва след първия прием на ХЛ, обаче сега не мога да го намеря.  Rolling Eyes
Трябва да си взема някаква книжка с такива елементарни неща, защото чета, чета уж събирам информация, а после всичко сякаш се изпарява.  Confused
Мерси!

Общи условия

Активация на акаунт