Въпроси към Класически хомеопати 23

• 38 494
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
става обикновена. Сребърна по-добре не. Пластмасата е най-удачният вариант. Но аз лично ползвам само тези обикновените вкъщи и няма проблем.

# 676
Здравейте, искам да попитам лекувал ли сте бактерия в урината с хомеопатия и най- вече дали е изчезнала след лечението? Дъщеричката ми е на 1г. и 3 м. и от както пуснахме задължителните изследвания на 6 мес. и ни откриха бактерията още и още се влачим с нея. Няма никакви симптоми, ходихме на ехограф всичко ни е наред. Пихме антибиотик веднъж и Суметролим 2 пъти. Правили сме 4 урокултури само една е била чиста.

# 677
Padme видях по случайност питането ти и в другата тема. То хубаво са те пратили да питаш тук, ама още по-добре е да прочетеш Информативно за хомеопатията.

# 678
става обикновена. Сребърна по-добре не. Пластмасата е най-удачният вариант. Но аз лично ползвам само тези обикновените вкъщи и няма проблем.

Благодаря.   bouquet

Padme, защо ги пиете тези антибиотици, след като на детето му няма нищо?
Иначе на първия ти въпрос моят отговор е "да", а на втория - "не, защото лечението не беше правилното". Нашият случай е аналогичен на вашия, само че аз бях категорична, че няма да дам антибиотик на здраво дете.  Peace

# 679
  • София - Варна - Бургас
Здравейте, искам да попитам лекувал ли сте бактерия в урината с хомеопатия и най- вече дали е изчезнала след лечението? Дъщеричката ми е на 1г. и 3 м. и от както пуснахме задължителните изследвания на 6 мес. и ни откриха бактерията още и още се влачим с нея. Няма никакви симптоми, ходихме на ехограф всичко ни е наред. Пихме антибиотик веднъж и Суметролим 2 пъти. Правили сме 4 урокултури само една е била чиста.

Здравейте Padme и добре дошла,

Лекува се с хомеопатия, по-точно целият организъм  се прави устойчив и невъзприемчив към различни патогенни организми и след това вече няма рецидив. Докато с антибиотик, ако има ефект, той е  временен.
      Вижте какво казва по въпроса с антибиотиците, не кой да е, а самият Председател на СЗО- Световната Здравна Организация - Маргарет Чен:

СЗО: Антибиотиците вече стават безполезни  

# 680
Точно заради безполезността от приемане на антибиотици при лечението на бактерии , не се съгласих да пием антибиотик за да изтрепем Стафилококи Аерелиус от носът.  Е ,вече ако положението е напечено със 300 градуса температура и пневмония или друго сериозно заболяване може би не бих чакала само на хомеопатия .Не че няма да е ефективна , ами защото съм страхлива и не съм сигурна дали ще се улучи точното лекарство .....

Моето астматиче , тази сутрин вдигна температура за половин час 37,2 и сам я свали на 36,7 - такова чудо е нямало . Хремата се усили ......по обяд се опита да просвири , но нещо се отказа.... Обадих се на хомеопатичката и тя каза да продължаваме със Ликоподиумче......Та така дано да е част от лечебната криза и да се движим по принципа на Херинг....дано , дано ...дано .....

# 681
Душички.... Hug

Да ви споделя нещо. Имах доста и работа, и учене два дни. Бях почти денонощно на компютъра и оставих мъжа ми да се занимава с децата. Резултатът- малкото (много рядко сънува, поне рядко казва) следобедът на втория ден след спането се събуди с плач и разказа:" Мамоооо, ние бяхме при на баба работата, аз си играех с топчета, а ти ме остави там и отиде някъде...И тати ми се обади по телефона, ама не знам как ми се обади. Много се уплаших, мамоооо... "
Та...детето ми е "болно" от мен. Направихте ли връзката със съня и поведението ми? Peace

Последна редакция: пт, 23 ное 2012, 22:05 от Мечка Малинарка

# 682
  • София - Варна - Бургас
Стафилококус Ауереус е продукт на т.н. "вътреболнична" инфекция, следователно той толкова е мутирал в някоя болница, където са го трепали с всички възможни антибиотици, вкл. и "Американски"!, че вече си ги използва за... храна!  Joy

# 683
Точно щях да кажа, че щеше да е медицинско чудо, ако го бяхте "изтрепали" с антибиотик.  Mr. Green

# 684
  • София - Варна - Бургас
Точно щях да кажа, че щеше да е медицинско чудо, ако го бяхте "изтрепали" с антибиотик.  Mr. Green

Мда,който успее де ги изтрепе с антибиотик, да се стяга за Нобелов медал! ...за нас хомопатите - нъц! Thinking

# 685
Лошото е, че бактериите са много по-адаптивни от нас, хората... откъм скорост...... Confused

# 686
  • София - Варна - Бургас
Е, Твореца не ни е оставил без защита: висока Температура, Имунна система, като последната реагира доста бързо - за някоко денонощия, на всеки новопоявил се мутант. Справка - "Свинския грип" от който в България за 1 година починаха само 42 души.

# 687
При пътни произшествия сигурно  повече... Tired

# 688
  • София - Варна - Бургас
При пътни произшествия сигурно  повече... Tired

Да,  Simple Smile    ...ама и те намаляха на половина: от 1000 в предишни години, на около 500 тази.

# 689
А ако уроинфекциите са резултат от вроден анатомичен дефект на отделителната система и реално това е първата индикация, благодарение на която той се открива?
Ако с хомеопатия направим организма устойчив и той не развива инфекции, това няма да спре задръжката на урина и увреждането на бъбрека. И в този случай ще се разбере много по-късно, когато и пораженията върху бъбрека ще бъдат много по-големи.

Общи условия

Активация на акаунт