Изгледах го на маратон преди около две седмици и много ми хареса. Бях стигнала до половината,когато разбрах ,че ще го излъчват и у нас и много се зарадвах. От известно време редовно ви чета ,при това с голям интерес. Много приятна компания се е събрала тук - интелигентна,позитивна и чувствителна,адмирации.
Гледам, че напоследък обсъждате дублажа ,та да си кажа и аз мнението. На мен ми харесва, вярно е че се губи част от колорита на циганската реч,но както вече стана дума Туба и колегите й са се подготвяли дълго време ,за да постигнат този ефект , а не можем да очакваме същото от дублиращите актьори по обясними причини. На мен ми харесва дублажа като цяло и мисля,че гласовете са подбрани добре. Пък и имам опит с един друг сериал и знам,че се свиква. Дублажа има своите предимства,можем да обърнем внимание на детайлите и да се насладим изцяло на актьорската игра.
Докато гледах сериала нямаше с кого да споделям впечатленията си, затова се радвам,че сега мога да го гледам отново по „ДФ” и да чета коментарите ви.
За мен Туба и Джансел бяха почти непознати актьори като започнах сериала. Туба съм я гледала малко в „Аси”, но по времето когато го излъчваха у нас бях много заета и гледах от време на време, може би някой ден трябва да се хвана да го изгледам,защото знам че си струва. А Джансел ми беше напълно непознат, но определено ме заинтригува и за да допълня впечатленията си за него като актьор изгледах и сериала „Лъжовна пролет”,който ми хареса. Жалко,че са го приключили така набързо.
Нямам търпение сериите по ДФ да напреднат и да науча какво е мнението ви за любовния триъгълник Хасрет –Мурат -Левент. Не знам доколко ще имам време да пиша,но ще продължавам да ви следя с голямо удоволствие и интерес.
Стана прекалено дълго като за първи пост,за което моля да ме извините.