Туба и Джансел в "Огнено сърце"("Запленяваща сърцето"-"Gönülçelen") - Тема 172

• 86 586
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте от една наскоро запленена от сериала!  wavey

Изгледах го на маратон преди около две седмици и много ми хареса. Бях стигнала до половината,когато разбрах ,че ще го излъчват и у нас и много  се зарадвах.  От известно време редовно ви чета ,при това с голям интерес. Много приятна компания се е събрала тук - интелигентна,позитивна и чувствителна,адмирации.

Гледам, че напоследък обсъждате дублажа ,та да си кажа и аз мнението. На мен ми харесва, вярно е че се губи част от колорита на циганската реч,но както вече стана дума Туба и колегите й са се подготвяли дълго време ,за да постигнат този ефект , а не можем да очакваме същото от дублиращите актьори по обясними причини. На мен ми харесва  дублажа като цяло и мисля,че гласовете са подбрани добре. Пък и имам опит с един друг сериал и знам,че се свиква. Дублажа има своите предимства,можем да обърнем внимание на детайлите и да се насладим изцяло на актьорската игра.
Докато гледах сериала нямаше с кого да споделям впечатленията си, затова се радвам,че сега мога да го гледам отново по „ДФ” и да чета коментарите ви.

За мен Туба и Джансел бяха почти непознати актьори като започнах сериала. Туба съм я гледала малко в „Аси”, но по времето когато го излъчваха у нас бях много заета и гледах от време на време, може би някой ден трябва да се хвана да го изгледам,защото знам че си струва. А Джансел ми беше напълно непознат, но определено ме заинтригува и за да допълня впечатленията си за него като актьор изгледах и сериала „Лъжовна пролет”,който ми хареса. Жалко,че са го приключили така набързо.

Нямам търпение сериите по ДФ да напреднат и да науча какво е мнението ви за любовния триъгълник Хасрет –Мурат -Левент. Не знам доколко ще имам време да пиша,но ще продължавам да ви следя с голямо удоволствие и интерес.
Стана прекалено дълго като за първи пост,за което моля да ме извините.

# 76
mk11
cupido:

"Джансел не си позволява близост извън работата  с колежка от края на снимките на ЗС,въпреки ,че след него е снимал вече 2 сериала .По елементарна логика ,това означава ,че оттогава се счита за обвързан за Пънар"
-Това не вярно. Дж осветли връзката си през май, преди за прикл. ЗС:

newsm10Приемам ,че МАЙ е и началото на обвързаността на Джансел  с Пънар .
 Туба  отговоря в интервю,че приятелството с Онур преминава  в интимни отношения  КРАЯ   на сериала /последните епизоди/ Предполага се след  снимките с Толга -април

За мен  интригата между Т и Д  е  до края на снимките  ,а интимност до  април

http://cadde.milliyet.com.tr/2011/05/24/HaberDetay/1393983/LAKABI_ANGELINA
http://magazin.haberturk.com/herkes-bunu-konusuyor/haber/632253- … nselin-ask-pinari
Пускам това видео, защото ти ползва част от него, а именно когато Т и Дж обядваха м/у снимките:
http://www.youtube.com/watch?v=9za-dEqMG7k  
Тук казват за Pinar: sevgilisi, а за T: dizi rol arkadas - смятам, че няма нужда да ти превеждам.

"Хората ,които не приемат извънбрачни връзки така "оправдават" и се самозаблуждават за близостта Т и Д"

-Наясно ли си със значението на "извън брачна връзка" - никой от двамата не е женен, така че за мен няма проблем дори и да е имало нещо м/у тях. Та от какво да се самозаблуждавам Simple Smile)))).

Под извънбрачна връзка в наши дни се подразбира   любовна авантюра БЕЗ ВРЪЗКА

"Точно поради тази причина Халит и Бергюзар  КРИЕХА ,а не рекламираха връзката си ,както ти допускаш ,че са правили Т и Д"
Туба казва истината Те с Джансел  не са имали ВРЪЗКА ,а само страстна АВАНТЮРА"
- Последно кое от двете е вярно: връзка или авантюра?!

Т и Д  са имали само страстна АВАНТЮРА/по принцип всяка връзка в началото си е авантюра  и САМО ако не са "два остри камъка и могат да мелят" заедно авантюрата преминава във връзка

"Не допускам и ти като Туба  по цял  работен ден  наужким да ги гледаш влюбено и да  целуваш....колегите  си ."

- Ти сигурна ли си, че си гледала сериала??? Няма да ти отговоря, в колко серии са се целували и са се гледали, че сигурно има хода, които не са го гледали...

"Никой не може да те провокира с лъжи или с нещо ,което не те вълнува .
Темата е за различни мнения и е нормално някои да не ти харесват ,приеми го"
- А ти кога ще приемеш, че има хора с различно мнение от твоето.
Да ти кажа честно, дракам се с теб, защото съм убедена, че всички тези бръщолевения ги пишеш, за да се гъбаркаш с момичетата от темата, защото си наясно, че ги дразниш Simple Smile. Ако смятах, че вярваш в това, въобще нямаше да ти коментирам постовете...

Нямам никакви съмнения ,че Туба и Джансел са имали страстна АВАНТЮРА  и недоумявам ,защо някои  се  дразнят от мнението ми

Последна редакция: сб, 20 окт 2012, 18:10 от cupido

# 77
  • Русе
Добре дошла сред нас, запленените - Дъга  Hug

Радвам се, че го направи!  Peace
Ние тук, забелязваме различните гости на балкона и се надяваме и други да се включат, защото този филм е необикновен - със своя хумор, цветни картини, музика и романтиката с влюбените Мурат и Хасрет - нямат аналог в турските сериали!  Peace
А, за актьорите, които пресъздават тази история мога да кажа същото, страхотни са - и това важи както за Туба и Джансел, така и за Онур, Гюнай и т. н. да не ги изброявам, че и не всички знаят тези имена.  Peace

# 78
Здравейте нови и стари запленени, но всички с огнени сърца! Hug
Здравей и ти, cupido!
От вчера не съм влизала тук и днес бях много приятно изненадана от новата тема, прекрасна както и предишните. Поздравления за оформителя.
Но, какво да видя...само след няколко прочетени реда се сетих за лафа за старата песен на нов глас...cupido пак е на сцената в пълният си блясък.
Cupido, имам делово предложение към теб – кажи какъв ти е проблема, какво искаш от нас, нещо искаш да ни накараш да признаем ли, що ли? Само кажи и ние всички дружно ще се съгласим и ще се сложи край на тази мъка. Аз съм тук съвсем от скоро и вече ми писна! Представям си какво им е на всички останали. Не ще си направя труда да проверя от кога чоплиш този твой вездесъщ проблем около любовите на Туба, но май ще да е от 2010 г насам.  Хайде кажи какво точно те мъчи и да приключвамв вече, а?

# 79
cupido,

Скрит текст:
Нямам никакви съмнения ,че Туба и Джансел са имали страстна АВАНТЮРА  и недоумявам ,защо някои  без личен опит в подобни "връзки" се дразнят от мнението ми

- ок. Наистина смятам, че се дракаш, но щом казваш, че вярваш в това приемам го за истина. Хипотетично, ако приемем, че е така, аз точно нямам никакво право да ги съдя. Всеки е свободен в личния си живот да прави каквото с когото и когато си пожелае и никой няма правото да го съди. Пунтирам те, защото се дразня от епитетите, които ползваш за О. Ние само предполагаме, но никой от нас не знае каква е истината и какви са тези хора в реалния живот... Може О. да е по-открехнат и от Т и Дж. взети заедно примерно... Simple Smile

Туба  отговоря в интервю,че приятелството с Онур преминава  в интимни отношения  КРАЯ   на сериала /последните епизоди/ Предполага се след  снимките с Толга -април[/color]
- аз съм чела като отговор, че връзката им е от скоро, а не от края на сериала. За мен 6м също е от скоро, така, че зависи от гледната точка Simple Smile.

Скрит текст:
Колко брака/ или сериозни връзки/ си имала   ,за да твърдиш ,че си разкрепостена
- Няма, да влизам в подробности, не му е мястото тук. Само ще ти кажа, че 2 пъти съм бягала по тъча от брак и за сега не бързам за никъде Simple Smile. За възрастта си съм имала достатъчно сериозни връзки, имам и в момента от доста години. Ако ме познаваше нямаше и да ти хрумне да ме наричаш "консервативна и подобни" - Забъркала съм достатъчно щуротии и въобще не се притеснявам от този факт Simple Smile

Моля, те да спрем да спамим темата. Естествено си свободна, да си коментираш и пишеш, няма как да те спра. Но ако ще ми отговаряш, моля да лични. Стига сме пълнили темата с цитат-отговор, цитат-отговор и т.н. Аз лично спирам.

# 80
Дъга,добре дошла!И аз съм нова тук и с удоволствие си общувам с вече отдавна запленените мили дами  Flutter
Как сте?Какво правихте в днешния съботен ден?

# 81
  • Пазарджик

Здравейте момичета! Hug

Макар че не пиша, гледам с удоволствие "Огнено сърце". Впечатленията ми по нищо не се различават от вашите - по отношение на дублажа; по отношение на великолепната игра на любимците ни( Туба се превъплъщава чудесно в ролята на циганката Хасрет- дошла като вихър в богаташката къща; Джансел в ролята на богатия аристократ, сдържан, студен и все още страдащ по изгубената любима).

За п-ти път гледам филма и всеки път е като за първи път. Това е моят филм, който ми дава всичко от което има нужда романтичната ми душа.

Скрит текст:
Искам та уточня, че гифчетат са на vania_e

# 82

Наистина е време да се спре!

Играта на "въпрос-отговор" не води до нищо добро.  Peace

От това не печелят нито "любимите" актьори, нито пишещите и четящите!

Ще е жалко темата да се превръща в бойно поле, на което всеки да доказва "своята" истина със "своите" аргументи!

Би било много по-приятно да се наслаждаваме на това, което ни показват актьорите и да споделяме своите мисли и усещания, свързани с филма!

Естествено за това е нужна малко добра воля, а почитателите на актьорите и филма сигурно ще я намерят у себе си!

на всички нови почитатели на филма!

Приятна вечер!  Hug

# 83
Здравейте!

Хубава събота! Grinning

Поздрави за всички! Hug

Честито ни ново заглавие на темата, прилича й, още повече, че тя винаги си е била-огнена...
не мислите ли? newsm78 Wink Hug
Чудесно е, че се присъединяват нови фенове на сериала, добре дошли на всички и от мен! Hug   bouquet

Специално за Ралица и Дъга,  Hug
Особено ми е приятно да ви видя и тук.  newsm10
Добре дошли и приятни минути със сериала и компанията тук!   love001 newsm51

Видях и Джолева, на страничките на предната тема, Джоли здравей! Hug
Само по ДФ ли го следиш или го изгледа вече?

Виждам и Галка,  Hug къде се загуби?  Grinning    bouquet

Не успях да гледам след понеделник, стигнахме ли с ОС до края на 2-ри еп. на ЗС?
С тези номерации на епизодите в оригинал и бг вариант, много ми се омесват нещата... newsm78 Joy

Имате ли идеи да разчоплим това-онова по сериала до тук? Thinking

Аз направих сделка...

Това бяха думите на Хасрет към Джихан в еп.2-ри, мислих си...какво нещо е живота...започваш едно, а после идва нещо съвсем неочаквано. Thinking

Дали за това не успяваме ясно да го видим и усетим, както беше и с Хасрет?

Ами Мурат, нима и неговата "сделка" не го изненада и остави объркан?

Това ли прави всичко по-трудно и невъзможно от колкото е и може да бъде в действителност?
Изненадата от неочакваното...случващото се без план и предупреждение с нас,  със сърцата ни?

Нещо обичайно в един нов миг се случва необичайно...и следва взрив на емоции и чувства, борба с тях, борба за тях... Two Hearts
До кога...докато се преборим със себе си... Peace

Мислите ли, че този "взрив" се случи с Мурат още преди Хасрет да е казала-ДА, на предложението му да я обучава? Thinking

С удоволствие бих се включила по теми за сериала, предложени и вълнуващи и вас! Hug

Хубава вечер! Grinning

# 84
извинявам се, ако вече е поствано, show tv от днес:

http://tvarsivi.com/player.php?i=2012100653308

# 85
  • Пазарджик

newsm03 newsm53

# 86
Здравейте Hug

Дъга,   добре си се запленила Hug  И на нас ще ни е любопитно за твоето мнение, нашето вече е изтъркана песен. Но все се намира нещо за споделяне, изпуснато, видяно под друг ъгъл и най-вече провокирано от мнението на новозапленените Peace

mk11 отдавна сме разбрали защо бабата и многобройните й внучета влизат в темата. Wink

fenkata1968, как мислиш какъв й е проблемът - скуката, особено в празнични дни Peace

Събота-надвечер е след един прекрасен ден Grinning Наистина е по-хубаво да седнем на чаша вино с Джансел. Наздраве!

# 87
  • Пазарджик

newsm03 newsm53

# 88
  • Русе
Принцес, Рина, Марги, Гуга, Баги  Hug

извинявам се, ако вече е поствано, show tv от днес:

http://tvarsivi.com/player.php?i=2012100653308

Маги  newsm78 а за какво става дума,  Wink нали разбираш езика?  Peace
Като ги гледам все мустаклии актьори са събрали, ама... нищо не хващам!  Blush

# 89
  • Пазарджик

Баги, наздраве за нас и за любимците ни!!!

Общи условия

Активация на акаунт