Туба и Джансел в "Огнено сърце"("Запленяваща сърцето"-"Gönülçelen") - Тема 172

• 86 575
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
# 61
Гали  Hug
Единственото, което може да ме провокира е именно подвеждащата, грешна информация -  Thinking не мисля, че е добре и за двамата ни любимци.  Peace

Цвети Hug така е, но то да се обясняваме с нормален човек, а в този случай няма смисъл. Rolling Eyes Нивото й е такова, че тя не може да проумее какво й пишете. Peace

Последна редакция: сб, 20 окт 2012, 15:27 от galka05

# 62
Щом някои  морални фенове ,които смятат ,че "рекламираната"  любовна авантюра  между Туба и Джансел е вече  ОБИДА и за двамата  и започнаха с лични квалификации и нападки означава ,че нямат аргументи

http://www.beyazgazete.com/haber/2010/6/4/tuba-buyukustun-ve-can … lendi-989837.html

# 63
# 64
# 65
Ринка, благодаря за хубавата тема! newsm51

Добре дошли на новите запленени! smile3525

# 66
cupido:

"П и Д не са започнали връзка от момента на запознаването си." - я ме просветли и мен за дата и час на запознаването + дата и час на започване на връзката. Явно им светиш на всички та си супер информирана.

|Подобна  "реклама" едва ли е популярна в Турция и не си спомням Туба да има подобни "рекламни" изяви с Мурат   или да предприема за в бъдеще  
Дори наскоро писаха ,че в Турция е  професионална ОБИДА  за актьорите да имат реална връзка с парньор  в който са влюбени НА екран. Във филма Туба не е влюбена в Левент и не е било необходимо да крият....."
- Не знам дали е популярна или не, но се получи мн добре. А и в крайна сметка кво толкова стана, хората си казаха, че са приятели, забавляваха се яко. Явно според теб и тези дето са го писали, Халит и Берг са супер непрофесионалисти: как не ги е срам, че се и ожениха... Как можаха след тази обида, на Х да му възложат гл. роля във ВВ Simple Smile

"Доколкото си спомням  на въпроса :
Заедно ли сте  ?
Туба отговаря :
Разбира се ,че сме ЗАЕДНО ,след като сме постоянно заедно"
-Мда, а на въпроса имате ли връзка: НЕ Simple Smile И аз прекарвам голяма част от времето си с колеги, дори и след работа, както и много други хора. Това означава ли, че имам(е) връзка със всеки един. Ако е така, да ти кажа и 2 живота няма да ми стигнат да ..., колкото и усилия да полагам

"В никакъв случай не си мисля  ,че  Д е имал връзка със настоящите си партньорки или тия от ЛП1"
- И аз мисля така. Въобще не си зацепила какво имам в предвид.

"Не си позволявам да обиждам никои фенове на Туба и Джансел /още по-малко някой конкретно /,а  и консервативна  не е обида"
- Напротив, аз се засягам и то много, сън не ме хваща  Twisted Evil. Когато си плещиш свободно квалификации, без да конкретизираш адресант обиждаш всички четящи! Явно имаш много свободно време, що не отидеш на някой друг курс за комуникация. Мога да ти препоръчам няколко много добри training фирми.

"Определено коментираш с мен   предполагаеми връзки и определено се вълнуваш МНОГО"
- Душице коментирам основно с теб, защото ми писна да чета едно и също. Следя тази тема от 2010 и съм се включвала точно 6 пъти, писала съм има няма 30 коментара, повечето провокирани от теб. Ако това е много ти си направо вманиачена. Влизам, защото сериала ми хареса. Гледала съм точно 3 сериала - на 2 почти без да превъртам, а този е единствения, който изгледах от до, защото е различен - не натоварва, няма драми, и разни бози.

# 67

Отдавна не бях попадала на толкова реалистичен клип за Истанбул Rolling Eyes Направен е без натрапваща се музика, само човешки гласове и градски шумове Peace Grinning

# 68

И в новата телевизионна седмица на Гърция ще присъства Туба Peace Grinning

# 69

И с нещо подходящо за червената ни тема Hasret & Murat Lady in Red, ви оставям до довечера Grinning Днес ми е тръгнало на червено  Wink, ще погледам ЦСКА, а после естествено "Червените дяволи" от Манчестър Joy И да се забавлявате, както си знаете Joy Hug

# 70
mk11
cupido:

"П и Д не са започнали връзка от момента на запознаването си." - я ме просветли и мен за дата и час на запознаването + дата и час на започване на връзката. Явно им светиш на всички та си супер информирана.

Джансел не си позволява близост извън работата  с колежка от края на снимките на ЗС,въпреки ,че след него е снимал вече 2 сериала .По елементарна логика ,това означава ,че оттогава се счита за обвързан за Пънар

|Подобна  "реклама" едва ли е популярна в Турция и не си спомням Туба да има подобни "рекламни" изяви с Мурат   или да предприема за в бъдеще  
Дори наскоро писаха ,че в Турция е  професионална ОБИДА  за актьорите да имат реална връзка с парньор  в който са влюбени НА екран. Във филма Туба не е влюбена в Левент и не е било необходимо да крият....."
- Не знам дали е популярна или не, но се получи мн добре. А и в крайна сметка кво толкова стана, хората си казаха, че са приятели, забавляваха се яко.

Хората ,които не приемат извънбрачни връзки така "оправдават" и се самозаблуждават за близостта Т и Д

Явно според теб и тези дето са го писали, Халит и Берг са супер непрофесионалисти: как не ги е срам, че се и ожениха... Как можаха след тази обида, на Х да му възложат гл. роля във ВВ Simple Smile

Точно поради тази причина КРИЕХА ,а не рекламираха връзката си ,както ти допускаш ,че са правили Т и Д

"Доколкото си спомням  на въпроса :
Заедно ли сте  ?
Туба отговаря :
Разбира се ,че сме ЗАЕДНО ,след като сме постоянно заедно"
-Мда, а на въпроса имате ли връзка: НЕ Simple Smile

Туба казва истината Те с Джансел  не са имали ВРЪЗКА ,а само страстна АВАНТЮРА

И аз прекарвам голяма част от времето си с колеги, дори и след работа, както и много други хора. Това означава ли, че имам(е) връзка със всеки един.

"Когато актьори изживяват ЛЮБОВ пред камерите ,те до голяма степен трябва реално да изпитат тази емоция и им е необходимо време , специална методика и ЛИЧНИ СИЛНИ емоции в реалния живот  за да се изтрият "изживяните" през всеки  работен ден. Когато двамата нямат време и начин да се освободят от "изживяното"  ,то остава ....."-това е по памет от интервю на един актьор

Ако е така, да ти кажа и 2 живота няма да ми стигнат да ..., колкото и усилия да полагам

Не допускам и ти като Туба  по цял  работен ден  hahahaнаужким да ги гледаш влюбено и да  целуваш....колегите  си Joy.

"В никакъв случай не си мисля  ,че  Д е имал връзка със настоящите си партньорки или тия от ЛП1"
- И аз мисля така. Въобще не си зацепила какво имам в предвид.

"Не си позволявам да обиждам никои фенове на Туба и Джансел /още по-малко някой конкретно /,а  и консервативна  не е обида"
- Напротив, аз се засягам и то много, сън не ме хваща  Twisted Evil. Когато си плещиш свободно квалификации, без да конкретизираш адресант обиждаш всички четящи! Явно имаш много свободно време, що не отидеш на някой друг курс за комуникация. Мога да ти препоръчам няколко много добри training фирми.

"Определено коментираш с мен   предполагаеми връзки и определено се вълнуваш МНОГО"

- Душице коментирам основно с теб, защото ми писна да чета едно и също. Следя тази тема от 2010 и съм се включвала точно 6 пъти, писала съм има няма 30 коментара, повечето провокирани от теб.

Никой не може да те провокира с лъжи или с нещо ,което не те вълнува .
Темата е за различни мнения и е нормално някои да не ти харесват ,приеми го

Ако това е много ти си направо вманиачена. Влизам, защото сериала ми хареса. Гледала съм точно 3 сериала - на 2 почти без да превъртам, а този е единствения, който изгледах от до, защото е различен - не натоварва, няма драми, и разни бози.

Последна редакция: сб, 20 окт 2012, 16:15 от cupido

# 71
# 72
# 73

http://www.sacitaslan.com/magazin-tuba-buyukustunun-iliskisini-c … 2.html?arama=dizi

Според пресата :
Туба е зарязала Сами заради близостта си с  Джансел ,

а според моралистки :
  Онур е "сутеньор" на Туба и присъства на пазарлъка Туба и Джансел  да рекламират  филма като се правят на интимно близки и влюбени

А според мен :
спонтанната  интимност на Джансел и Туба изобщо не е нито режисирана ,нито показна за дебнещи  папараци........

Не мога да повярвам ,че фенове на Туба и Джансел допускат двамата да са унижавали/ свои реални  партньори по време на снимането на ЗС  и/ самите себе си  за да правят реклама с лъжливи ЛИЧНИ  отношения

Последна редакция: сб, 20 окт 2012, 16:49 от cupido

# 74
cupido:

"Джансел не си позволява близост извън работата  с колежка от края на снимките на ЗС,въпреки ,че след него е снимал вече 2 сериала .По елементарна логика ,това означава ,че оттогава се счита за обвързан за Пънар"
-Това не вярно. Дж осветли връзката си през май, преди за прикл. ЗС:

http://cadde.milliyet.com.tr/2011/05/24/HaberDetay/1393983/LAKABI_ANGELINA
http://magazin.haberturk.com/herkes-bunu-konusuyor/haber/632253- … nselin-ask-pinari
Пускам това видео, защото ти ползва част от него, а именно когато Т и Дж обядваха м/у снимките:
http://www.youtube.com/watch?v=9za-dEqMG7k 
Тук казват за Pinar: sevgilisi, а за T: dizi rol arkadas - смятам, че няма нужда да ти превеждам.

"Хората ,които не приемат извънбрачни връзки така "оправдават" и се самозаблуждават за близостта Т и Д"
-Наясно ли си със значението на "извън брачна връзка" - никой от двамата не е женен, така че за мен няма проблем дори и да е имало нещо м/у тях. Та от какво да се самозаблуждавам Simple Smile)))).

"Точно поради тази причина КРИЕХА ,а не рекламираха връзката си ,както ти допускаш ,че са правили Т и Д"
Туба казва истината Те с Джансел  не са имали ВРЪЗКА ,а само страстна АВАНТЮРА"
- Последно кое от двете е вярно: връзка или авантюра?!

"Не допускам и ти като Туба  по цял  работен ден  наужким да ги гледаш влюбено и да  целуваш....колегите  си ."
- Ти сигурна ли си, че си гледала сериала??? Няма да ти отговоря, в колко серии са се целували и са се гледали, че сигурно има хода, които не са го гледали...

"Никой не може да те провокира с лъжи или с нещо ,което не те вълнува .
Темата е за различни мнения и е нормално някои да не ти харесват ,приеми го"
- А ти кога ще приемеш, че има хора с различно мнение от твоето.
Да ти кажа честно, дракам се с теб, защото съм убедена, че всички тези бръщолевения ги пишеш, за да се гъбаркаш с момичетата от темата, защото си наясно, че ги дразниш Simple Smile. Ако смятах, че вярваш в това, въобще нямаше да ти коментирам постовете...

Общи условия

Активация на акаунт