Туба и Джансел в "Огнено сърце"("Запленяваща сърцето"-"Gönülçelen") - Тема 172

• 86 571
  • 748
  •   1
Отговори
# 45
http://magazin.haberturk.com/fiskos/haber/513152-bu-yakinlasma-ayrilik-getirdi

И пак Джансел и Туба  заедно извън снимачната  площадка  си "приятелстват" /явно отново сдобрени ........./    и вече с коментар ,че двамата са развалили годежите си ....
/пиша това не за да се дразнят моралистките ,а за да са информирани новите фенове на двамата главни герои във филма и извън него /

Ей нямаш спирка... Дрън дрън едно и също!
И като държиш толкова да информираш новите фенове за двамата главни герои, защо пропускаш една подробност, а именно, че средата на декември 2010 всички медии в Тр писаха, че Т и Дж се появяват заедно за камуфлаж, за да се прикрие връзката й с Онур?

Осъзнаваш ли колко абсурдно звучи подчертаното за човек като Туба  ,който уважава себе си и СВОЯ любим.............да предизвиква да се пишат лъжи за личния и  живот ?
Защо  се появява април 2011  с Толга /най -големия плейбой - любовник на повечето звезди-актриси  в Турция/
Това писание за Онур е пуснато в момент на поредно скарване между Д и Т ....../ а и Пънар вече се познава.......с  Джансел и въпреки страстта между Т и Д намеренията му към П започват да се оформят/
Онур е бил и е / за пред  консервативни фенове /антураж .приближен и ........боди гард на Туба.
НЕОБХОДИМ сервилен жених за ...... бременната Туба  

Последна редакция: сб, 20 окт 2012, 14:09 от cupido

# 46
Меги  Hug
Не обръщай внимание, явно Бахар е заразна  hahaha
Можем само да се смеем  Joy

# 47
# 48
# 49
http://magazin.haberturk.com/fiskos/haber/513152-bu-yakinlasma-ayrilik-getirdi

И пак Джансел и Туба  заедно извън снимачната  площадка  си "приятелстват" /явно отново сдобрени ........./    и вече с коментар ,че двамата са развалили годежите си ....
/пиша това не за да се дразнят моралистките ,а за да са информирани новите фенове на двамата главни герои във филма и извън него /

Ей нямаш спирка... Дрън дрън едно и също!
И като държиш толкова да информираш новите фенове за двамата главни герои, защо пропускаш една подробност, а именно, че средата на декември 2010 всички медии в Тр писаха, че Т и Дж се появяват заедно за камуфлаж, за да се прикрие връзката й с Онур?

Осъзнаваш ли колко абсурдно звучи подчертаното за човек като Туба  ,който уважава себе си и СВОЯ любим.............да предизвиква да се пишат лъжи за личния и  живот ?
Това писание е пуснато в момент на поредно скарване между Д и Т ......
Онур е бил и е / за пред  консервативни фенове /антураж .приближен и ........боди гард на Туба.  

Що изпускаш Дж от тази "абсурдна" ситуация, все пак в този период го засякоха с Пънар. Не мога да разбера, защо след толкова време продължавамв дискутираме кво се е писало из медиите?! Хората си спретнаха невероятна реклама на филма, следейки какво се пише по форумите, евала за което. Аз лично доста се забавлявах: излизат някъде, Т е с Илгаз репортерите ги снимат, те се хилят яко и след няколко часа хоп Т и Дж пак яко нахилени. Дали не са знаели, че ги дебнат как мислиш? Питат ги дали имат връзка и отговора е НЕ. Та аз не си спомням някога да са лъгали.
Доста си противоречиш, когато медиите пишат, че Т и Дж са имали връзка, щото разбираш ли имат източник, а като е за някой хайде пак Дж разбил ли... Знам, че за теб е най-невероятния и страхотния, но не си мисли, че света на др хора се върти около него.

И последно, НЕ СИ ПОЗВОЛЯВАЙ ПОВЕЧЕ ДА МЕ НАРИЧАШ ЗАДРЪЗТЕНА, КОНСЕРВАТИВНА И тем подобни, без да ме познаваш. Бас ловя, че съм по-разкрепостена от теб. Неразнищвам и коментирам предполагаеми връзки от личния живот на артистите, защото ми е все тая, живота си е техен. Могат да си спрятат 3-4-5 и т.н., това въобще не ме смущава.

# 50
Меги  Hug
Не обръщай внимание, явно Бахар е заразна  hahaha
Можем само да се смеем  Joy

Явно е многоооо заразна. Бахар я пусна, ама нашто куко не може да отлепи и спами ли спами.

Sorry, ако ям букви или има граматически грешки, но съм през таблетта (понякога дописва думите и ги пише едни...)

# 51

Вече веднъж писах, че Купидо не е точна, но тя продължава в същия дух да си фантазира и преиначава фактите. Тази снимка е от пролетта на 2010 г, когато Туба все още има връзка със Сами, а Джансел с Езги Асароглу, поне според турската преса. Освен това нито Туба е имала годеж със Сами, нито Джансел с Езги. Така че всеки сам да си прави изводите колко вярна е предоставената от Купидо информация. Освен това според турските, а мисля и според нашите представи що-годе сигурен признак за любовна връзка е когато двама души се движат, хванати ръка за ръка, а не под ръка. Те по този начин демонстрират и връзките си. Такива снимки има на Туба със Сами и след това с Онур. С Джансел, въпреки големия интерес на медиите към тях, няма. Така че всичко писано си е в сферата на хипотезите.
И аз като повечето от пишещите тук смятам, че е по-добре да се пише за сериала, особено сега, когато започна излъчването му и в България, отколкото за възможни връзки в личен план между актьорите. Доказаната връзка, завършила с брак след сериала, е между Туба и Онур. Ясно, че на Купидо този вариант не й харесва, но какво да се прави. Такъв е животът, както се казва.

# 52
  • Русе
...

Що изпускаш Дж от тази "абсурдна" ситуация, все пак в този период го засякоха с Пънар. Не мога да разбера, защо след толкова време продължавамв дискутираме кво се е писало из медиите?! Хората си спретнаха невероятна реклама на филма, следейки какво се пише по форумите, евала за което. Аз лично доста се забавлявах: излизат някъде, Т е с Илгаз репортерите ги снимат, те се хилят яко и след няколко часа хоп Т и Дж пак яко нахилени. Дали не са знаели, че ги дебнат как мислиш? Питат ги дали имат връзка и отговора е НЕ. Та аз не си спомням някога да са лъгали.
Доста си противоречиш, когато медиите пишат, че Т и Дж са имали връзка, щото разбираш ли имат източник, а като е за някой хайде пак Дж разбил ли... Знам, че за теб е най-невероятния и страхотния, но не си мисли, че света на др хора се върти около него.

И последно, НЕ СИ ПОЗВОЛЯВАЙ ПОВЕЧЕ ДА МЕ НАРИЧАШ ЗАДРЪЗТЕНА, КОНСЕРВАТИВНА И тем подобни, без да ме познаваш. Бас ловя, че съм по-разкрепостена от теб. Неразнищвам и коментирам предполагаеми връзки от личния живот на артистите, защото ми е все тая, живота си е техен. Могат да си спрятат 3-4-5 и т.н., това въобще не ме смущава.

Mаги  Hug

Не си струва да се ядосваш на поредното повторение, а ако трябва да бъдем точни има и много други изпускания - Туба вечеря в мъжка компания и веднага ги определят ''любовници'', а Джансел  newsm78 - виждали сме го в компания / вечеря и почивка с Айда - затова нищо  Thinking приятели/. Ами, че Туба явно не може да има приятели?  newsm78
А, пък така също някой, който постоянно развиваше теории за PR, сега изведнъж обръща нещата, забравя за него, за да е удобно за новите писаници. Но, от тези постоянни изяви започвам да се замислям  Thinking - каква е причината за всичко това, дали не се дължи на новината за спиране на ЛП2 / който ни бе рекламиран безуспешно/ от чиста злоба и завист, защото ние си имаме излъчващ се сериал и възможност за коментиране от стари и нови фенове!  Thinking
За жалост това, не мисля, че е от полза за Джансел, един истински фен -  Naughty не би го сторил! Така обиждат и него!  Peace

# 53
Vali_n права си. Все пак от тази седмица, сериала го излъчват в Бг и тези, които не са го следили с нас влизат в темата да получат инфо за сериала. Не е нужно да им пълним главите с бла бла, който иска може да ровне в "чичко google" и да си чете, какво е писано тук и там преди 2 години.

# 54
mk11

Това писание е пуснато в момент на поредно скарване между Д и Т ......

..........................................

Що изпускаш Дж от тази "абсурдна" ситуация, все пак в този период го засякоха с Пънар.

П и Д не са започнали връзка от момента на запознаването си.

Не мога да разбера, защо след толкова време продължавамв дискутираме кво се е писало из медиите?!
 Защото има нови ,които се  интересуват какво е било.
Аз не дискутирам със стари фенове ,а отговарям на нови и стари фенове ,които се интересуват  и  споделят моето мнение ,........но на лични

Хората си спретнаха невероятна реклама на филма, следейки какво се пише по форумите, евала за което.

Подобна  hahaha"реклама" едва ли е популярна в Турция и не си спомням Туба да има подобни "рекламни" изяви с Мурат Joy Joy Joyили да предприема за в бъдеще Joy Joy Joy
Дори наскоро писаха ,че в Турция е  професионална ОБИДА  за актьорите да имат реална връзка с парньор  в който са влюбени НА екран. Във филма Туба не е влюбена в Левент и не е било необходимо да крият..... hahaha

Аз лично доста се забавлявах: излизат някъде, Т е с Илгаз
репортерите ги снимат, те се хилят яко и след няколко часа хоп Т и Дж пак яко нахилени. Дали не са знаели, че ги дебнат как мислиш? Питат ги дали имат връзка и отговора е НЕ.
Доколкото си спомням  на въпроса :
Заедно ли сте  ?
Туба отговаря :
Разбира се ,че сме ЗАЕДНО ,след като сме постоянно заедно

Та аз не си спомням някога да са лъгали.
В никакъв случай не си мисля  ,че  Д е имал връзка със настоящите си партньорки или тия от ЛП1

И последно, НЕ СИ ПОЗВОЛЯВАЙ ПОВЕЧЕ ДА МЕ НАРИЧАШ ЗАДРЪЗТЕНА, КОНСЕРВАТИВНА И тем подобни, без да ме познаваш.
Не си позволявам да обиждам никои фенове на Туба и Джансел /още по-малко някой конкретно /,а  и консервативна  не е обида

Бас ловя, че съм по-разкрепостена от теб. Неразнищвам и коментирам предполагаеми връзки от личния живот на артистите, защото ми е все тая, живота си е техен. Могат да си спрятат 3-4-5 и т.н., това въобще не ме смущава.

Определено коментираш с мен   предполагаеми връзки и определено се вълнуваш МНОГО

Последна редакция: сб, 20 окт 2012, 14:56 от cupido

# 55
  • Русе
Първите колаж и гифчета в дизито за ОС - от 20.09.2009г.  Crazy, a знаем старта по АТВ - 26.02.2010г.  Simple Smile

# 56
  • Русе

И на Фунда!  Peace

# 57
Привет! Hug

Дами, недейте й се връзва на това куку, тя е неспасяем случай. Mr. Green Във всички теми в които е писала са я отписали и никой не обръща внимание на глупостите й.  Crazy

# 58
  • Русе
Гали  Hug
Единственото, което може да ме провокира е именно подвеждащата, грешна информация -  Thinking не мисля, че е добре и за двамата ни любимци.  Peace
А, иначе свободните съчинения... явно няма да спрат скоро, ама  Wink не ме интересуват  hahaha свикнах им!  Peace

# 59
За всички, които сега откриват Туба, слагам връзка за първият игрален филм, където изпълнява главна роля:

"Попитай сърцето си".

http://www.youtube.com/watch?v=XAK_K3WWc_8  с български превод

Лентата е показана на много кинофестивали по света, през 2010 печели наградата на публиката във Франкфурт, която е втора по престиж. Гледан е в Кайро/ един от най- старите кинофестивали в света/ , бил е и на фестивала във Варна.

Общи условия

Активация на акаунт