За извеждането ме тревожи много, че не го правят, определено ще повдигам въпроса на всяка родителска, но не изглеждат много обнадеждаващо нещата. Всеки ден го взимам към 4.30, за да го разходя, което яде и от моето време. Но иначе детето е доволно, спокойно, изглежда, че се разбира с госпожите. За другите деца нищо не разказва все още.
Не знам дали ви писах, записах Бобата на карате (има точно до нас) и му харесва страшно много и му се отразява страхотно. В двата дни в седмицата, в които има карате вечерите у нас са много по-спокойни! По принцип не съм планирала никога да ходи на карате, но като разбрах, че е точно до нас и чух много добри отзиви, реших да пробвам (вкл. за да изразходва енергия). Оказа се просто страхотно, жената, която ги занимава е много добра и има невероятен подход. Освен това се сприятелява с момченцата от квартала.
Снежи, супер звучат нещата при вас относно детската. Както винаги, де
!При нас продължават проблемите с дисциплината, ама вече и да се оплаквам е досадно
. Бо, каква беше разликата между твоите момчета? Андрей съм го записала формално на ясла, но мисля да го пусна чак като стане поне на 2,5 - в ОДЗ, в което е и брат му е яслата, но не знам колко контакт има между групите. Радвам се да прочета, че добре ги гледат при вас - притеснявам се да пусна Андрей, защото той е много по-домашар от Боби, обича да си е с нас, а не толкова да общува с външни хора.

Тази година ще водим и Жорко, че миналата година го оставихме при баба му. Дано само пътуването от 15 часа му понесе
Само слънце, плаж и весели моменти!

радвам се да видя толкова познати никове и тук
Независимо дали пускат повече или по-малко филмчета. Не че на мен нещо ми пречи, тъй като телевизора и у нас е фон, но все пак си мисля, че времето на децата достатъчно добре може да се уплътни с игри и четене на книжки, рисуване и т.н