как сте, защо така не пишете вече?
Поли, радвам се, че сте си изкарали страхотна почивка. Много се вълнувам за събитията около вас и с нетърпение чакам да се похвалиш, много мили емоции изпитвам....
Ние сме добре, децата започнаха градина. Андреа вече е без 2 зъба, много е сладка, много ме слуша, много ми е умничка. Феята, разбира се и донесе хубави подаръци, аз и обясних, че Феята съм аз, но тя упорито си вярва в истинската фея
Преславчо и той е голям сладур, ама е доста палав, емоционален и непослушен и си имаме доста проблеми с неговите нервни изблици и истерии, дано по-бързо да минава този период.Ние ходихме до Румъния на екскурзия, страхотно си изкарахме, видяхме много красоти, изкачихме се с лифта до надписа над Брашов и гледката беше вълшебна, а замъка Пелеш ми скри шапката направо - все съм чела приказки, гледала съм филми, представяла съм си кралски дворец - богатствата, красотите, изобилието в него надминаха всичките ми фантазии и представи за богатство. Вечерта имахме жива музика и доста потанцувахме, сервитьорите ни сервираха по много атрактивен начин и се заредих с хубави емоции за зимата, пък вече планувам за напролет следващата дестинация - може би ще е Италия...
И така, това е около нас, поздрави на всички, надявам се, че сте здрави, че сте изкарали едно чудесно лято и ви моля да се разпишете за да не се забравяме. Поздрави и целувки на малчовците!

И тука да ти кажа, че Анреа е многооо сладка! брат и е голям чаровник и той! 

Разпитвала съм го, не намирам проблеми. Вечер е жизнен, весел, доволен. Не съм усетила да се страхува от нещо/някой. Сега пробваме баща му да го води. Пак е плакал днес, но по-малко. Наистина се надявам да намерим решение, защото се измъчвам и деня ми не тече много добре след ревливите сутрини. Очаквам и родителската среща. Разместили са децата по групите, и все още не знаем защо. Петър е в група с приятелчета от миналата година, но има и нови деца.