Тука под Тепето се събира, голяма Майна Таун дружина!

• 20 252
  • 426
  •   1
Отговори
# 135
Коригирам се, на последната консултация докторката си го взе и си го съблече и си се занимава с него, аз го държах само за ваксините Simple Smile Ама нямаше пациент в другата стая и затова имаше време да се забавлява с нас Simple Smile

# 136
Здравейте момичета! Моят бебчо стана вече на месец и днес бяхме на консултация и ми дадоха направление за ортопед, че ни се полагал. Бихте ли споделили добър ортопед? Каката я е гледал Янакиев, но той идваше вкъщи на частно. Той практикували някъде по здравна каса? Благодаря предварително за отговорите.

# 137
Мимка, не знам кой е вашия педиатър ама нашата каза, че след четвъртия месец се давало направление за ортопед, ако искам по-рано трябва да плащам.

И аз се чудя , не ги познавам ортопедите, ако някой знае добър такъв да сподели  Heart Eyes

# 138
nub55 аз не живея в Пловдив в момента. И аз знам че 4-тия се ходи, но сега ми казаха че се полага. Каката я изгледахме до 2 г. в Пловдив и два пъти виках вкъщи Янакиев. Много останах от него доволна. Сега ще видя дали работи в някоя болница по Здравна каса.

# 139
добър ортопед - д-р Хазбун  Peace

# 140
  • Пловдив
Аз водих Наско на ортопед като беше на 50 дена и после на 4 месеца.При Арнаудов в южен полъх.Работи с направления и не се доплаща за ехограф.Обстойно го прегледа,каза ни какви упражнения да правим.

# 141
добър ортопед - д-р Хазбун  Peace

той май не работи с касата newsm78

нашата педи ни насочи към някаква др. Токмакова, май беше newsm78, но не сме ходили още и не мога да дам отзиви.

# 142
да, не работи, ама теб така и така направлението не ти включва ехограф и ще дадеш 10-20 лв. за ехограф, а така 30 лв за всичко  Peace

# 143
Маник, честитооо - много да е здрава - а на теб бързо възстановяване   bouquet пиши като имаш време по-подробно как мина всичко Hug

Имам малко време, докато малката спи  Laughing
През нощта в неделя (25.11) започнаха леки контракции, на които не обърнах внимание. На сутринта започнаха по-често, и следобяд вече бяха през 10 мин. Отидох в болницата - 1 см разкритие. Уредът не засичал контракции. Попитаха ме дали искам да се прибера или да остана в болницата. Реших да си ходя, но точно тогава пак получих контракция. В стаята тъкмо влезе др лекар и като ме видя, ме посъветва да остана. Беше към 16 ч. Пратиха ме в патологична. След около два часа имах разкритие 4 см. Пратиха ме в предродилна. След като разкритието стана 5 см ми спукаха водите и ми пуснаха система. За два часа получих пълно разкритие. Самото раждане мина безболезнено и на два напъна. Отървах се с 1 шев  Simple Smile Родих при д-р Стаменов - ВМИ в 23:05 ч.  Преместиха ме в родилно отделение и цяла нощ ме оставиха без багаж  #2gunfire (останал в патологична), а моята бебка реве. Добре че другото момиче ми даде биберон. На другата сутрин отново никой не ми носи багажа. Добре че беше една от санитарките. Нямахме парно и топла вода - авария - станала в деня, в който постъпих и я оправиха в деня, в който ме изписаха.  Laughing Та това е общо взето.
В болницата се засякохме с Шушулче. Ако намери време да пише какво е станало. Надявам се вече да е родила и всичко да е наред.  Hug

Последна редакция: вт, 04 дек 2012, 15:12 от Manique

# 144
Маник, супер  Hug а за Шушулчето и аз си мисля тия дни, дано скоро се разпише и разкаже - дано всичко е минало и при нея добре  Praynig
оф, Вемеимска работа  Mr. Green с второто ще си помисля дали пак там ще раждам  Tired

# 145
Маник, супер  Hug а за Шушулчето и аз си мисля тия дни, дано скоро се разпише и разкаже - дано всичко е минало и при нея добре  Praynig
оф, Вемеимска работа  Mr. Green с второто ще си помисля дали пак там ще раждам  Tired

В сряда при Шушулче бяха започнали контракции. Предполагам, че е родила.
И аз ще си помисля дали пак там ще раждам.

# 146
Благодаря ви момичета за инфото за ортопеди.

Шушулчето още не е дала инфо за дошло бебенце. Дано всичко да е минало добре и просто да няма време да се включи. /двете пишем и в темета за Ноемврийки/

# 147
да питам Янакиев работи ли по здравна каса?

kati12 , доволна ли си от Арнаудов? как разбра за него?

beauty_ , не влиза ли ехография в прегледа по каса ? защото педито каза ,че всичко влизало и няма да се доплаща Thinking

# 148
да питам Янакиев работи ли по здравна каса?

kati12 , доволна ли си от Арнаудов? как разбра за него?

beauty_ , не влиза ли ехография в прегледа по каса ? защото педито каза ,че всичко влизало и няма да се доплаща Thinking
Аз ще звънна тези дни в Медлайн клиник да попитам дали може с направление. Видях че той там практикува и също така на частно в кабинета. Преди 5 год. ходеше по домовете с ехографа си.

# 149
КММК - ми така са ми казвали приятелки, не съм на 100 % убедена  Peace щом педито е казал значи добре  Hug

Общи условия

Активация на акаунт