Тука под Тепето се събира, голяма Майна Таун дружина!

• 20 280
  • 426
  •   1
Отговори
# 270
Нас ни пращат на ортопед в 5-та поликлиника, но доколкото знам там ще снимат с рентген, а аз не искам. Ние се поинтересувахме и ни препоръчаха д-р Хазбун, не работил със здравната каса, но бил мн добър. Та утре имаме записан час. Дано всичко е наред. Отзиви?
В никакъв случай не снимай на рентген. Ние вторник другата седмица сме при Арнаудов на контролен. Той приема с направление. Много внимателен и обяснява.

# 271
Мимка, на вас каза ли ви да правите упражнения?
И аз съм доволна от Арнаудов.

# 272
Аз пък съм доволна от Хазбун, но и Арнаудов е добър  Peace

# 273
portokalche не си вземай пелени  на бертони, аз имам един комплект и няма и един прав ъгъл в тея пелени и си бяха така още като ги купих, иначе аз ползвам бархетни пелени да ги постилам на повивалника друго приложение още не съм им намерила, предполагам че като стане по топличко ще ги ползвам като лека завивка Simple Smile

# 274
Мимка, на вас каза ли ви да правите упражнения?
И аз съм доволна от Арнаудов.
Да, да хванем едното краче със сгънато коляно и да го въртим в кръг, като другото краче трябва пак да е сгънато и да не мърда. Ама моят Гого така са му страгнати крачетата че много трудно го правим. Да видим като отидем другия вторник да видим дали има ефект от гащите и упражненията.Като го питах Арнаудов колко дни по рано е добре да запазим час ми каза 3-4 дни, та днес звъня и имаше свободни часаве чак за другия вторник, явно си е много търсен.

# 275
portokalche не си вземай пелени  на бертони, аз имам един комплект и няма и един прав ъгъл в тея пелени и си бяха така още като ги купих, иначе аз ползвам бархетни пелени да ги постилам на повивалника друго приложение още не съм им намерила, предполагам че като стане по топличко ще ги ползвам като лека завивка Simple Smile

eй така съм ги ползвала с големият  Peace, също застилах вътре в порт бебе-то или тензухена, или бархетна. Друго - като възглавничка ги ползвах, нали не трябвало истинска до годинката, та сгъвах - и под главичката, даже, ако нещо повърне ще е на пеленката Wink

# 276
Аз на повивалника слагам от непромокаемите постелки,
че моята много обича да чишка точно когато й махам памперса Simple Smile

Последна редакция: пн, 07 яну 2013, 22:56 от Manique

# 277
  • Пловдив
Момичета, благодаря много за съветите ви за пелените и легълцата, много ми помагате. Определено ще посетя м-н Стеда за бодита, гащеризончета и т.н., защото те ще са постоянна покупка всеки месец предполагам и не искам да давам чак толкова много пари за тях.

Да ви питам- има ли смисъл от люшкащия механизъм на легълцето? Имате ли такъв и доволни ли сте? Предполагам, че всяко бебче е различно и различно реагира, но на този етап ми се струва примамващо през ноща да го полюшвам. И още нещо- поради липса на пространство легълцето ще ни е почти залепено за спалнята , може би и това трябва да предвидя ако взема такъв механизъм, защото ще трябва да има място за движението на  люшкането  newsm78

Легълце във Вис Виталис, Чиполино? Другаде къде да ходя да гледам? В Касида и Хиполенд имаха само от сгъваемите кошари...

# 278
Аз нямам люшкане на сгъваемата кошара ама как ми се иска да имах Simple Smile Моя дребния обича да се люлее и така по-лесно заспива, ние се приспиваме на ръце де ама ако имаше люлеещ механизъм можеше и в леглото да заспи знам ли Simple Smile По-добре според мен да имаш, защото може да го застопориш ако не ти трябва...За мястото мисля че няма нужда от голямо място за люлеенето поне като съм гледала съвсем малко допълнитено място изисква сигурно 10 см най-много Simple Smile

# 279
Нашето няма ... изрично не исках за да не свикне да се люля  Mr. Green
Сега си спинка и без люлка. В началото малко повече се приспивахме на ръце, но вече отвикна и си заспива сам с бибката или докато го кърмя и после го премествам там.  Heart Eyes

# 280
  • Пловдив
Аз съм за люлеещия механизъм, защото винаги може да се застопори, ако не е необходим. Моето бебе се оказа трудно за приспиване - биберони не смучи изобщо, на ръце не иска, обаче и сам не може да заспи  #Cussing out Спасява ме люшкането за приспиване. Ако не го приспя не заспива изобщо от умора, а започва да плаче.  Tired

И аз искам инфо защо не сте доволни от Хазбун. Наистина те печели с отношение, но като лекар не мога да кажа нищо, защото не съм мед. лице.

# 281
Днес бяхме на прегледа при д-р Хазбун. Има наистина много добро отношение, обяснява подробно и аз останах доволна. Каза, че при нас всичко е наред. Щом погледна ехографа категорично заяви, че съм пила витамини по време на бременността. Потвърдих. Попита защо, аз казах, че не е имало кой знае каква причина, за което ме упрекна. Показа ни какво да правим и ни вика отново профилактично на 6-тия месец.

# 282
Manique браво за добрите резултати. А какво значение са имали витамините, които си пила?

# 283
Натрупва се повече калций от необходимото,
което може да доведе до усложнения при раждането и т.н.

# 284
Момичета, с какъв крем мажете лицата на бебоците, когато излизате навън?

Общи условия

Активация на акаунт