Тука под Тепето се събира, голяма Майна Таун дружина!

• 20 252
  • 426
  •   1
Отговори
# 315
Мерси за отговорите  Hug А този Янакиев къде работи   Heart Eyes

# 316
F.a.t.e,Янакиев работи в Медлайн

# 317
F.a.t.e,Янакиев работи в Медлайн

мерси  Hug дадоха ми и сайта му  Heart Eyes

# 318
  • Пловдив
mimka_8, много ви е хубаво леглото от Икеа.
Ние решихме, че утре отиваме и вземаме от Арбор. А за скрина може би ще дам поръчка във Вис ВИталис за модел в бяло на Дизайн бейби.

Момичета, вчера бях на много интересна лекция на др. Хазбун, организирана от курса, който посещавам. Много ме е яд, че не се сетих да ви пиша за нея и който иска и има възможност да дойде.  Та за първи път виждах този лекар, хареса ми много как и колко неща ни обясни, как трябва да държим бебетата, за да не повредим ставичките и т.н. Относно тези гащи, които изписват- на моя приятелка в Г-я още при раждането профилактично им бяха дали тези гащи и трябваше да ги слагат превантивно на детенцето. Може би има полза от тях. Аз дори не знам как изглеждат, но предполагам, че са неудобни щом казвате...

# 319
 Whistling запис  Whistling

# 320
Искам да попитам дали някои от вас знае и е пазарувал от магазинчето в Капана   срещу Агенцията по вписвания на ул. Алцеко 7 казват че има английски дрехи за деца, но незнам дали още го има, моля за инфо ако някои е запознат

# 321
Искам да попитам дали някои от вас знае и е пазарувал от магазинчето в Капана   срещу Агенцията по вписвания на ул. Алцеко 7 казват че има английски дрехи за деца, но незнам дали още го има, моля за инфо ако някои е запознат

Не съм стигала до там и не мога да кажа  Crazy

# 322
  • Пловдив
Как сте момичета, как са бебоците, излизате ли на разходки?
Днес много валежно, но като цяло май температурите са добри за излизания Simple Smile

Ние взехме вече леглото, скрина и матрака. Спряхме се на този, който предлагаха Арбор с леглото, дано да останем доволни. Почти приключвам и с покупката на дрехите, остават сега всички други дреболии.
В тази връзка искам да ви попитам- какъв аспиратор за нос ползвате? Гледам основно два варианта- един като балон, и друг- с два накрайника...
А какъв термометър ползвате? Смятам да купя един обикновен дигитален, който да ползвам за измерване в ануса, и един инфрачервен  Но нямам идея от фирми, точност и цени... Ще се радвам да споделите.

# 323
Честити покупки  Hug
Според мен не бързай с аспиратор за нос Wink аз не съм купувала и още /да чукна на дърво/ не ми се е налагало да ползвам  Whistling А и вие ще сте пролетно/лятно бебе може и  на теб да не ти се налага. А дори и да потрябва - продават се навсякъде е може да се вземе в последниямомент  Hug

Моя Термометър е живачен и също не е влизал още в употреба  Mr. Green но с него ще си караме  Heart Eyes

Нека други мами също споделят  Hug

# 324
Ние ползваме такава помпичка от самото начало и съм доволна:
http://www.amazon.co.uk/NUK-10-749-025-Nasal-Decongester/dp/B0013M4KBE
Разните аспиратори, които се прикачват към прахосмукачката са ми много зловещи...

Термометър взех на Браун дигитален за ушето, но слава богу досега не ми се е налагало да го ползвам много, много. Не бих мерила Т в ануса, а за подмишничката - съмнявам се, че ще стои мирна моята лудетина. Затова взех за ушенце Simple Smile

# 325
T съм мерила с дигитален под мишничката - удобно е, че нетрябва да се разсъблича и може и докато спи. Мерила съм с него и в устичката - по-точно е от подмишничката, ама бебо трябва или да спи или да стои мирен. Дигиталния на Чико е огромен за анусчето според мен, личния ми термометър е доста по-малък.
Аспиратор взех меримар или МАример че непомня как точно се казваше - добра работа ми вършеше в началото и добре, че го имах че малчо много хъркаше, но го израстна този проблем отдавна де (почти на 4 месеца е).

Само за лелото да споделя незнам вашите какви са, но добре че взехме само с 1 решетка, малчо понякога заспива сам като се обърне към таблата - явно има нужда от уединение Simple Smile

Момичета, кога за 1 път заведохте бебетата си някъде извън дома с преспиване и къде - хотел, роднини....
Моя мъж е инатлив а на мен вече ми се ходи някъде да сменя обстановката поне за ден.
Хубав уикенд!

# 326
Аз аспиратор за нос не ползвам, нещо немога да го възприема и за сега успешно минавам без него Simple Smile Почиствам нослето с фитилчета от памук. Термометър имам дигитален с мек връх и меря Т под мишницата, за сега ми върши работа, имам и един биберон термометър ама той много бавно отчита и дребния все го изплюва преди да отчете.

# 327
Момичета, кога за 1 път заведохте бебетата си някъде извън дома с преспиване и къде - хотел, роднини....
Моя мъж е инатлив а на мен вече ми се ходи някъде да сменя обстановката поне за ден.
Хубав уикенд!

Още не сме .... а и не знам скоро дали ще сменим обстановката .... то що багаж трябва да се носи  ooooh! Mr. Green

# 328
Нашия термометър е дигитален с мек връх на Canpol и засега са веднъж мерих темп. и става.
Аспиратора ни за нос е от най - обикновените на Камера, помогна много като имахме зор.
За нощувките извън дома - вече три пъти сме ходили у моите родители и на вилата ни в балкана. Да събира се много багаж, но това не ме плаши. Първия път беше на 25 дни.

# 329
Аспиратор в никакъв случай с балона, с накрайника дето смучеш си вземи  Peace
Ние за първи път бяхме на почивка Анди като беше на 2 месеца и нещо  newsm78 яко го тресяха коликите и въобще "почивкатА" беше ужасна, през цялото време го разнасях и не можех да седна да хапна  Crazy но пък спа в колата през цялото време  Joy а до свеки ходим 1-2 пъти в месеца, те са на 60 км и там се държи много добре, децата обичат разнообразие според мен и им харесва  Peace

Общи условия

Активация на акаунт