Тука под Тепето се събира, голяма Майна Таун дружина!

• 19 880
  • 426
  •   1
Отговори
# 345
Благодаря на всички!

# 346
  • Пловдив
Момичета, да попитам и аз- някоя от вас ползва ли слинг? И къде в П-в мога да видя най-много слинг варианти на едно място?
Искам сега да отида да ги разгледам, а после с бебчо в първите седмици да пробвам, за да реша, кой ще ми е най-удобен...

# 347
Аз ползвах, но за кратко. Бях си го ушила сама, но ми бяха малки халките и ми беше трудно сама да го нагласям, а сега ако ми потрябва ползвам кенгуру. За следващото сигурно ще си взема просто кенгуру с легнало положение което става за новородено.

# 348
Благодаря на всички!

Моля  Heart Eyes и леко раждане  Hug

Момичета, да попитам и аз- някоя от вас ползва ли слинг? И къде в П-в мога да видя най-много слинг варианти на едно място?
Искам сега да отида да ги разгледам, а после с бебчо в първите седмици да пробвам, за да реша, кой ще ми е най-удобен...

Аз не, но имам кенгуру и съм много доволна. А слингове гледах във Вис виталис мисля  Thinking Heart Eyes

# 349
аз имам слинг- Премакс , много е удобен Peace, но съм го използвала 2 пъти Sad просто бебо ми тежи и ми натоварва кръстта , а аз си имам проблеми с него от преди Sad .
В Продавалника има богат избор Peace

# 350
Слингове в Пловдив - от Гуга слинг! Много са готини и мацката ти показва на място как да поставиш бебето и различни позиции, аз ползвах слинг-шал и слинг-халки  Peace и са в пъти по-добре от кенгурата/ортопедично/, защото в слинга са разтворени крачетата на детето, а в кенгурото висят надолу  Peace

# 351
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
в тази тема само бременни ли се записват  Rolling Eyes

# 352

бивши и настоящи Laughing

# 353

нЕ точно  Mr. Green Hug и бъдещи и настоящи ... и минали Mr. Green

защото в слинга са разтворени крачетата на детето, а в кенгурото висят надолу  Peace

Не съм ползвала слинг, но не мисля, че кенгурото е по-лош вариант. И в слинга също висят крачетата ... аз лично съм с кенгу на Бейби бьорн - използвам го още от първия месец и е страаааааашно удобно. Още повече, че ортопеда го отрази като голям плюс когато отидохме на преглед, защото крачетата му бяха отворени напълно, без да съм правила никакви упражнения   Heart Eyes
Важното е да е удобно за носене и наистина да не товари кръста  Wink

# 354
Фейтче, то е хубаво да, ама и скъпичко, иначе обикновените не са за препоръчване  Hug

# 355
И аз сама си уших слинга, но дамата не иска и да чуе за слинг, за съжаление.

# 356
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!

ами добре тогава, добре заварили  Mr. Green Hug

# 357
pettesa добре дошла  Hug

Аз нито слинг нито кенгуру имам , че съм с проблемен кръст, та не знам кое е по-добре  Grinning

# 358

ами добре тогава, добре заварили  Mr. Green Hug

Mr. Green Hug

Фейтче, то е хубаво да, ама и скъпичко, иначе обикновените не са за препоръчване  Hug

Ами аз го взех от Продавалника за 35 лв  Laughing

# 359
  • Пловдив
Благодаря ви за мнението на слинговете, а и за кенгурото. Аз засега съм се насочила към слинг, но нямам още идея дали шал или с халки.
Ще проверя във Вис Виталис какво има.
@beauty_  а Гуга слинг къде мога да видя и пробвам на място?

Общи условия

Активация на акаунт