Мурат Йълдъръм в "Suskunlar - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 28 тема

• 41 222
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Добро утро!

Безмълвните - 24 епизод, 1. фрагман

Нисан: Искаш да накараш съвестта си да замълчи.Но тя се оказа по-голяма от теб. Не можеш да накараш съвестта си да замълчи, Еджевит. Защото тя ще те накара да замълчиш.
Еджевит: Не мога да се погледна,Билял...  Прости ми...
Билял: Не искам да ти прощавам! Искам да ти изгоря душата!
Еджевит: Изгори я! Изгори ми душата, добре!
 Изгори я да се разплатим, съгласен съм.
 Стреляй. Стреляй, добре, застреляй ме.

Превод: Невин Иванова

Приятен ден на всички!

# 151
Здравейте!  Hug

Безмълвните - Suskunlar - 24 epizod - 1 fragman - Bg sub

Невин,  newsm51   Елдо,  newsm51

# 152
добро утро и честитооооо за новия фрагман
я да го коментирам:
е ми, че то това което Еджи направи (т. е .тайната )му не е чак толкова страшно, че чак да се  #2gunfire
тез оръжия за тях са като играчки #Sniper
Билял- сега какво?'' ша са гръмна ,няма да са гръмна''  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
аре, Сибел да му казва по бърже за щъркела  stork-boy pregnant
че да стане щастливо татенце  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
и да не му минават таквиз идеи през главата
щот Аху така или иначе няма да го ощастливи  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
тя си е запазена за Шерифа  luvbed
   добре, шегата на страни!
привлече ми вниманието, ето това цитирам: eliNIM
Цитат
В турският форум днес са писали много, има причина. Естествено превода е на Гугъл и това разбрах-  тези дни имаше отворено писмо от феновете, не са доволни от развитието на сценария. Сега се коментира като слух името на Керем Deren, не мога да разбера обаче като какъв, нов сценарист към екипа или смяна .

Ето част от коментарите, дано се появи някой и ни разясни какво всъщност се случва, разбирам след 26 епизод, нормално 24 и 25 са вече заснети.
Аз също много не разбирам, но ще споделя това което разбрах , значи коментира се, че След посочените епизоди Пънар Булут щяла да напуска Suskunlar а феновете се молят на нейно място да дойде Керем Дерем( което по мое мнение няма как да стане защото той в момента е в екипа на Ucurum) също се чудят дали Анил Еке ще се справи сама със сценария,дори говорят за финал тъй като някой в туитър е писал, че героя на Берг Хакман Гурур ще умре   bishop след тези два епизода
а някои от феновете смятат пък, че неговото място( сиреч на злодея) ще бъде заето от  Саръ Били Белята  bash smile3560 smile3557 Stuck Out Tongue Winking Eye
 Аз лично смятам, че са фенски догатки, базирани на слухове тъй,че не ме е страх от финал !!! closed

# 153
Здравейте Сускунларечета  Hug Hug Hug

Скрит текст:

Невин Hug Ринка Hug,Елдо Hug мерси  smile3525 smile3525 smile3525
Джули Hug и на теб мерси за  превода на фенските писания   bouquet
Ако някой от лошите ще умира не би ли трябвало първо да умре Ирфан или пък Саид newsm78 защо трябва да е Гурур  newsm78.И даже и той да е другите двама няма ли да продължат да отмъщават ,защо трябва да се търси нов злодей и той да е Билял  newsm78.Тия турски фенове май попрекаляват наистина с драмата.От какъв зор Саръ трябва да е лош.То се вижда ,че вместо да насочи пистолет към Еджевит го насочва към себе си .Може и в момента да не се разбират много добре двамата приятели ама чак пък Саръто да го превръщат в злодей не става.То тогава наистина тоя сериал да вземе да поприключва ако ще правят такива простотии сценаристките..И тамошните фенове се сърдят че сериала бил такъв ,ами да се погледнат какви идеи дават пък после да се сърдят .Я Пънар да ни прочете нас да види какъв хубав сценари може да се измисли  smile3521

Последна редакция: вт, 23 окт 2012, 12:50 от Eny87

# 154
# 155
# 156
# 157
  • Once there was a Hushpuppy...
Ринка,Невин - благодаря за трейлъра  bouquet
Елдо Hug
Ели,Танче,Вани - не знам какво беше това лечение дето ми приложихте с адвоката - лечител, ма не станА работата hahaha hahaha hahaha Хич не ми действа лечението на аВокат, хич не ви го ща Crossing Arms Мен ме лекуват само Саваш и Демир Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ОбАркахте ми рецептата и докторчето Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Оставям го на Ени, Еджо - да си го пасе, ега му дойде малко акъл поне на него hahaha
Обаче оживях, все пак, днес съм по-добре....не ме мислете, един дерт по-малко за днес Crazy
Нямам време да изгледам преведената серия, за това нямате "новини" от мен... Laughing Laughing Laughing
Ша ходА на поправителен Peace

Снощи сте си направили готино купонче Peace Само така!
И да не се давате на вирусите Hug
Джули Peace Hug

# 158
Mehmet Özgür Hayranları
Suskunlar'ın yeni bölümü 1 Kasım Perşembe günü yayınlanacak.

Eни,  Hug !

Ради,  Hug радвам се, че си "на крака"!

# 159
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Привет момичета Hug Hug Hug
Какво е ставало тук - фрагман, че и преведен, коментари на туркините, че и преведени, Мац на крака, че и в добро настроение почти Hug Peace. Е-е- за това последното с Мац много се радвам. За другите две - не съм сигурна.

Христинка, Елдо, Невин, Ринка - благодарности, за вахтата ....
Джули  Hug, Ени  Hug , Мац  Hug, Танче  Hug

Исках, адвоката  да спре да реве а не да вика "убий ме" убий ме". Що за сценарий, що за чудо. Аз ако бях отговорно лице в този продуцентски екип отдавна щях да свия на Пънар сърмите. Хубаво, че има фантазия да ги менка историите и да изненадва зрителя. Ама тя просто се оля в идеята си да ги мята героите от едната крайност в другата ooooh! Thinking Sick

А на този екип немога да разбера творческия замисъл, дето трябва да е докрая. Актьорите доколкото виждаме от снимките зад кадър и интервютата се погаждат чудесно. Обаче режисьорите и сценаристите се сменят като носни кърпички и дума не проронват един за друг в ефира или по списанията. Поне някаква благодарност или добра дума за тези от първи сезон някъде да прочетохте от продължилите през втори сезон. Аз не забелязах. Това практика ли е при тях. И в ЛиН като си тръгна режисьора ей тъй без да се разбере защо ми беше странно. И тук също. И докога добрите актьори ще са залози да се влачи един сериал, че да печелят телевизиите от реклами. Според мен комшиите имат един бол добри актьори, ама със сценаристите и режисьорите или поне с амбициите им закъсват.

Ама нещо хубаво да кажа и аз: Танче онемявам в последно време от текстовете на песните, които подбираш. Евала, евала, евала Hug Hug Hug Peace

# 160
За разлика от Еджевит:

Ели ето го онова с красив превод:
http://vbox7.com/play:63961b61cb

Последна редакция: вт, 23 окт 2012, 18:21 от vanina707

# 161
Ради не си доволна от лечителя дето ти препоръчах , но си живнала ,  Joy Joyзначи е имало ефект. Joy JoyАма щом си рекла Саваш, хайде порадвай меу се  Joy Joy Joy
Радвам се че си по добре, миличка, това да се чува

Привет тихички !
Много хубаво  фрагман, Hug да очакваме още  един два! Благодаря  за публикуване и  превода !

Нисан: Искаш да накараш съвестта си да замълчи.Но тя се оказа по-голяма от теб. Не можеш да накараш съвестта си да замълчи, Еджевит. Защото тя ще те накара да замълчиш.
Превод: Невин Иванова

Озадачиха ме думите на Нисан, точно от лисанка ли ще ги чуе Еджевит, лицемерно същество. Докара му разрив с приятелите и сега философства за съвест. Че нейната по-малка ли е от нея или и Лисанка  ще се окаже неспособна да  накара  собствената си съвест да замълчи.  И ще я накара ли съвеста да разкаже на Еджевит всъщност коя е тя и с кого действа, едва ли, защото на адвоката ще му види гърбът
. Mr. Green
Харесва ми, че Еджевит и Билял разговарят и още по-добре че се карат. Така трябва,  много са близки са да оставят неизяснена ситуацията. Нека размахват пистолети, нека се обиждат, нормално за братя и близки приятели. Пък ако не се разберат , това е лощо значи не са били истински приятели.
Джули благодаря за превода на коментарите от турския форум. Сега вече си дадох отговор защо пишат толкова много тези дни. Кой знае какво ще ни изненадат след 26 епизод, нали писаха че ще има промяна след един два епизода.А аз си мисля че Берк го очаква Холивуд и е време да пътува за там.

Последна редакция: вт, 23 окт 2012, 19:01 от eliNIM

# 162

Попаднах на едни стихове на Дамян Дамянов.
Усетих ги като за Еджевит в този момент:

Скрит текст:
Когато си на дъното на пъкъла
Когато си най тъжен и злочест
От парещите въглени на мъката
Си направи сам стълба и излез
Светът когато мръкне пред очите ти
И притъмнява в тези две очи
Сам слънце си създай и от лъчите
Създай си стълба и по нея се качи
Когато от безпътица премазан си
И си зазидан в четири стени
От всички свои пътища премазани
Нов път си направи и сам тръгни
Трънлив и зъл е на живота ребуса
На кръст разпъва нашите души
Загубил всичко, не загубвай себе си
Единствено така ще го решиш.

Дамян Дамянов

Джули,  Hug Ванинка,  Hug  Ени,   Hug

# 163
Танче  Hugклипа е страхотен    bouquet  bouquet  bouquet
Ради Hug аз като гледам май тебе са те лекували Билял и Гурур  и за това резултатите не са добри  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy.Ако Еджевит ти беше дошъл на визитация щеше вече да си се излекувала.Ама като не щеше аз си го взимам и ще се лекуваме  двамаката  Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyКаква е играта дето я играете днес  newsm78 Joy Joy Joy Joy Joy
Ванинка Hug колажа е много добър .Обаче написаното отчасти не е вярно.Демирчо бая се беше отказал  и предал и то за цели 5 години.После пък като разбра ,че е болен пак се отказа.Тъъъъъй ,че Еджи не е чак толкова лош молим ви се  smile3521
Колко нещастно каза само на Билял хайде стреляй  smile3518.Ооооф мъка мъка  smile3518
Леле Ринка  Hug Hug Hugмного хубав стих .Мерси че го сподели с нас    bouquet  bouquet  bouquet.Дано  Еджевит  да успее да си направи сам стълба и да се изкачи на горе към светлината.И заедно със себе си да извлече от тъмното и Аху и Били и Ибо  smile3521
Ели Hug

Последна редакция: вт, 23 окт 2012, 19:12 от Eny87

# 164
Ринка, много го обичам това стихотворение . И сега си е на мястото наистина. добре си се сетила за него Hug Peace

Eли все ми се струва, че в този фрагман говори Сибел а не Нисан. Може и да не съм права. Не ми се играе да отварям епизод, че да се убедя в противното ooooh!

Ени, тези погледи са все от "след 5 години" Това бяха думи казани на баща му в прегръдката, която съм маркирала като централна в колажа. Не мисля че тогава е имало отказване от нещо. Напротив Демир реши сам да се бори като не наранява любимите си същества. А Еджи първо нарани Аху и след това чувам от него думи като "убий ме". На кого си дава живота. На Билял ли. Че мен тук в този малък фрагмент Билял  по ми хареса, като насочи пистолета не към него, а към себе си. Е , незнам какво ще последва разбира се, но това е само реакция на видяното, което не ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт