Мурат Йълдъръм в "Suskunlar - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 28 тема

• 41 207
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
  • Разград

# 136
Ели мерси  Hug.Много хубава стойка  има Еджевит.Ма как хитро изигра   Сайд -голям кеф  smile3521.Тая глава не  е само красива ами има и мозък вътре  Joy Joy Joy

# 137
  • Разград
Atv Kurban Bayramı Tanıtımı!

# 138
В турският форум днес са писали много, има причина. Естествено превода е на Гугъл и това разбрах-  тези дни имаше отворено писмо от феновете, не са доволни от развитието на сценария. Сега се коментира като слух името на Керем Deren, не мога да разбера обаче като какъв, нов сценарист към екипа или смяна .

Ето част от коментарите, дано се появи някой и ни разясни какво всъщност се случва, разбирам след 26 епизод, нормално 24 и 25 са вече заснети.

Ванче виждам че си тук,  знаеш ли какво се коментира, май сериозно се мисли за подобряване на рейтингът.
Такива добри артисти, преди няколко поста помолих Пънар да чете форумите.  Изглежда го е направила преди това, сега е ред да използва способностите и чара на Мурат но не като плачещ, например ако иска работещ адвокат.

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=127734&page=20

Скрит текст:
Reytingleri düşmüş olsa da bir randıraman oturtturdu Suskunlar, Show tv'de..Kanalın elinde de fazla dizi olmadığından Suskunları hemen kaldıracaklarını bende zannetmiyorum..

Ayrıca tamamen senaryo bitmiş değil de..Senaristler akıllarını başlarına alırlarsa kurtarabilirler( umut dünyası işte) Ama bunun için öncelikle yapımcınının Senaristleri dürtüp kendilerine getirmesi gerekiyor en acilinden..Çıkmaz sokağın başındayken dönebilmeleri bir çok şeyi değiştirebilir..Değiştirmeli yani...

Dizinin senaristi pınar hanım 26 bölümden sonra ayrılıyo sevgili bisena yazmış kendi sitesinde buna şaşırmadım desem yalan olur o kadar dedik anlatamadık derdimizi bölümler sıkıcı vasat üstüne üstük dizi şu an gazenferin saçma intikamı üzerine ajanı nisan ve işbirlikçileri ve ecevit nisan sahneleri ve bilalin ben merkezli halleri daral geldi bana,umarım anıl eke olmaz zaten o pınarın öğrencisi yazdığı bölümler ortada umuyorumki yapımcı bizi hayal kırıklığına uğratmaz gerçi yapımcı tms kimden umuyorsak artık hayal kırıklı olmaz umarım yapımcı yeni senarist getirmeli, bakalım yeni senarist kim olacak kerem deren olsa keşke ne çok sevinirim hayırlısı olsun diyorum bakalım yeni senarist kim olacak artık umarım yeni senarist adaletli olup sahneleri eşit yazar.

Pınar hanım sezonun başında ayrılmış da TİMS bunu panik yaratmamak için yeni duyuruyorsa bile hiç şaşırmam.Gerçi bedenen olsa ne olacak kadın ruhen ayrılmıştı çoktan..

bu sezon onun çizgileri gibi durmuyordu kesinllikle..o muhteşemdi de yenisi kötü anlamında değil bu dediğim; sadece herkesin bi tarzı vardır,bu o değildi işte.Uzun zamandır Anıl Eke yazıyor o da arada ufak rötuşlar yapıyor gibi geliyordu bana zaten,tamamen ayrılması şok olmadı o yüzden.

Hayırlısı olsun ne diyelim.

berk hakman fanclubdan biri gurur'un iki bölüm sonra ölerek diziden ayrılacagını twitlemiş.

ihtimal vermiyorum çünkü böyle bir durumda dizi biter.irfanla,sait gurur'un boşlugunu dolduramazlar.hele bu sefil halleriyle.
ama
günden güne ve büyük bir hızla degişen,kabuk degiştiren bir bilal var ortada.belki de bilal, gurur'un yerini doldurmak için bu denli bir revizyona sokuluyor.
ps.eger gurur ölürse lütfen nisan yüzünden ölsün de o kaypak vicdan azabı çeksin.

dedigim gibi çok büyük ihtimalle asparagas.ama o yorumu okurken hiç etkilenmedim.en ufak birşey hissetmedim,ilk sezon olsa aspragas oldugunu bilsem bile yarım saat kendime gelemezdim.şimdi ise kaç kurtar kendini berk ben bagrıma taş basarım modundayım.

Pınar Bulut diziyi bırakıyormuş. Birçok arkadaşın söylediği gibi sanki 2. sezon diziyi o yazmıyor gibiydi. Bizde baya söylendik burdan, günahınımı aldık ne.

Eleştiriler yüzünden diziyi bırakıyorsa, kendi kariyerine çok büyük bir çizik atmış olur.

Kerem Deren gelsin denilmiş ama kendisi yeni sezonda başlayacak bir dizinin senaryosunu yazacak. Ayrıca film işide varmış.

Anıl Eke tek başına mı götürecek bu işi, ben pek umutlu değilim. Hayırlısı olsun diyelim

Последна редакция: пн, 22 окт 2012, 22:38 от eliNIM

# 139
Ели дано Пънар да се зачита и във форумите и да следи и рейтингите.Жалко е толкова способни актьори които дават всичко от себе си да правят Сускунлар да са на зад в рейтинга.Може съвсем спокойно да си има  отмъщение ,но да има и малко светлина в мрака.Не може само да има рев и да се случват все лоши неща на добрите ,а лошите да си веят байряка необезпокоявани.

# 140
Taка е , отмъщение, приятелство, любов както е и в живота, след хубавото идва тъжното и обратно

А аз пожелавам лека нощ с новата песен на Адел!

Скрит текст:

# 141
  • Разград
Ванче виждам че си тук,  знаеш ли какво се коментира, май сериозно се мисли за подобряване на рейтингът.

Нищо не мога да кажа, много отдавна не съм го следила форума им.

# 142
Лека нощ Ели Hug и мерси за песента на Адел   bouquet.
Ще ми е интересно да видя и новия филм за Джеймс Бонд като го пуснат през ноември  smile3521

# 143
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Хей, пускате един куп секси гифчета и клипчета и изчезвате по нощите Joy Joy Joy Joy

Ама това май не сме го гледали тук. Или съм пропуснала newsm78 Тубето казва, че е от вчера Laughing
Ако е гледано - за всички скалалазки отново:

# 144
  • Разград

# 145
# 146
Хриси мерси   bouquet  bouquet  bouquet

Мдааа драмата продължава за Еджевит и Билял обаче поне Били не насочи оръжието към брат си .Значи въпреки  всичко пъклените планове на Гурур може и да не успеят  smile3521
Лека нощ момичета  Hug Hug Hug

# 147
# 148
# 149

English translation for the trailer Simple Smile

Nisan: You are trying to silence your conscience. But this is something bigger than you. You can't silence your conscience Ecevit, because it silences you.

Ecevit: I can't look at myself Bilal. Forgive.
...Bilal: I don't want to forgive you, damn it!! I want to burn your soul(hurt you)!
Ecevit: Burn! Okay, burn my soul(hurt me)! Burn. Let me pay for it! I'm willing!
Ecevit: Shoot. Shoot. Okay shoot me!

Общи условия

Активация на акаунт