, оставям те, стига съм спамила 
Отивам....и аз не знам какво да си направя, ша ходя да мра пък, вече ми се мре от тоя вирус

Били-белята вече съм си го набелязала след 23 еп за черната овца и чакам все пак да се освести малко. Иначе голяма
го чака!
Еджи да не ми се прави на мъж, няма да умре без жена. От това никой не е умрял!
Чакам вече Канибалова и Канибалов да се издънят по някакъв начин, време им е... ама дали, надали! А Канибалова и тя вече съжалява, че издаде тайната, но според мен е от състрадание, едва ли е влюбена в адвокатчето. Много е силна връзката им с Канибалов и е нещо мнооого дълбоко. Трябва и това да го видим, ама кога ли?
Ибо пък, той не знам дали има мнение по въпроса?!
Още накъдето го духне вятъра. Върти очи и мустаци и ...Шериф, вярно ли е? Кое да е вярно, че всички ядохте баклавата, че бяхте заедно в камиончето и Шериф това, Шериф - онова.
Леле, не остана на кой да съчувствам, всички ме ядосват, но на едните прощавам, а другите ще ги хвана за гушата.
Ради стегни се момиче ще ти пратя способен лечител, пък и е готин,
току виж Ени ти го е отмъкнала
Миличка аз се смея но те разбирам, защото и мен нещо ме тресе, но все си мисля. че си го направих сама през почивните дни
Ени,
Жули
главните герои са все добри артисти, но.... ах този Мурат

и ми се ще да гледаме Еджевит така нежно да целува Аху
Неговите сълзи не могат да се съберат в 100 литров бидон, камо ли в шишенце
Гледа ми се Мурат в действие
е сложила новината вече потвърдена, тази седмица ЙОК Сускунлар.
макар че си го знаем
Ама ще стискам да дочакам и тогава ще му се извиня на адвокатчето за стрелбата.

Ени, знаеш колко ти се кефя на всеки пост, нали? Даже и не чета ника и го познавам. 

никакви приказки за мрене. Нали знаеш, че като е вирус чакаш търпеливо (е с няколко илачи под ръка де) да дойде пиковия ден, а той обикновено е третия ден. И като мине пикът нататък всеки ден става по- светъл и хубав. А ако не е вирус, ами настинка, само натопени крака в гореща вода с морска сол и чаша греяно червено вино с чер пипер в ръката оправят нещата. Ако знаеш колко аспирина съм изпила от снощи насам. Защото мускулната ми треска си е направо като схващане от грип. Обаче, няма да мра. И пак ще искам да лазя по скалите.

, този колаж дето и на мен ми идва в повече го признавам само ако си помисля, че с ръка Аху пляска многократно по главата си и вика "Ах, аз будалата, ах аз ....". Като си помисля това ми става по-леко

, и аз искам да ме лекуват така
разкошна си, а той е нямам думи
бавно и нежно с ръката да придърпва лицето на партньорката, вратлето леко наклонено,
леко да отваря секси устата, тихо и гърлено да шепне, а очите, ах очите, меко и топло кафяво кадифе- потъваш в него и не те интересува в кой е тефтера

дано доживеем това да чуем от Аху, ама като ги гледам как тичат един срещу друг по съвсем различни пътища, от тези дето не се пресичат никога,
та и дъжд да ги вали Мурат ще си остане май все сух
като се навира в бърлогата на лисицата