Мурат Йълдъръм в "Suskunlar - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 28 тема

• 41 204
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
  • Once there was a Hushpuppy...
Ени Hug, оставям те, стига съм спамила Peace
Отивам....и аз не знам какво да си направя, ша ходя да мра пък, вече ми се мре от тоя вирус ooooh! Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms ooooh!

# 121
Айде Ради бързо оздравявай  Hug Hug Hug

http://youtu.be/31uwiosFFxY

Последна редакция: пн, 22 окт 2012, 16:22 от Eny87

# 122
  Здравейте, понеделнично!

Ще има да им горят ушите цяла седмица на нашите сладури, след като няма да има епизод. Голямо дъвкане ги чака! Joy Joy Joy
  Аз кого ли да подхвана? newsm78 Били-белята вече съм си го набелязала след 23 еп за черната овца и чакам все пак да се освести малко. Иначе голяма #2gunfire #2gunfire #2gunfire го чака! #Cussing out Еджи да не ми се прави на мъж, няма да умре без жена. От това никой не е умрял! Mr. Green Аху...оф, Аху... обеща нещо, но според мен няма да може да го изпълни. Да видим само колко време ще се люшка така и дали тази тайна няма да е катализатора да вземе друго решение, защото Еджи сега е отритнат от приятелите Mr. Green Mr. Green Mr. Green, /те едни приятели в момента/. Дано нейния мозък заработи правилно и не го изостави и тя, а точно обратното. В нея ми е надеждата. Praynig Чакам вече Канибалова и Канибалов да се издънят по някакъв начин, време им е... ама дали, надали! А Канибалова и тя вече съжалява, че издаде тайната, но според мен е от състрадание, едва ли е влюбена в адвокатчето. Много е силна връзката им с Канибалов и е нещо мнооого дълбоко. Трябва и това да го видим, ама кога ли? newsm78 #Cussing out Ибо пък, той не знам дали има мнение по въпроса?! newsm78 Още накъдето го духне вятъра. Върти очи и мустаци и ...Шериф, вярно ли е? Кое да е вярно, че всички ядохте баклавата, че бяхте заедно в камиончето и Шериф това, Шериф - онова. Mr. Green Останалите гадини не ми се обсъждат, защото са си гадини. Но има още много да видим и от тях. #Cussing out Леле, не остана на кой да съчувствам, всички ме ядосват, но на едните прощавам, а другите ще ги хвана за гушата. Joy Joy Joy Joy Joy

# 123

Влизам в темата и наред с хубавите клипчета, снимки, интересните коментари някой страда и иска да мре само защото го е хванал гаден есенен вирус!   #Crazy Ради стегни се момиче ще ти пратя способен лечител, пък и е готин, Joy Joy Joy Joy току виж Ени ти го е отмъкнала Joy Joy  Joy Joy Миличка аз се смея но те разбирам, защото и мен нещо ме тресе, но все си мисля. че си го направих сама през почивните дни

Ванина  HugЕни, Hug Жули Hug главните герои са все добри артисти, но.... ах този Мурат Joy Joy Joy Joy
Танче като ти гледам подписа със Саваш и Ясемин Peace и ми се ще  да гледаме Еджевит така нежно да целува Аху Joy Joy Joy Joy  Неговите сълзи не могат да се съберат в 100 литров бидон, камо ли в шишенце Joy Joy Joy Joy Гледа ми се Мурат в действие Joy Joy Joy Joy
Ринка Peace  е сложила новината вече потвърдена, тази седмица ЙОК Сускунлар.
Остава ни само да тракаме клавиатурите и търсим кой е по-по-най Joy Joy Joy Joy Joy Joy макар че си го знаем   Peace

Това вече ми идва в повече

# 124
  Елииии, и на мен, и на мен... Ей така ми се гледа Heart Eyes Ама ще стискам да дочакам и тогава ще му се извиня на адвокатчето за стрелбата. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:

А Ени и без това го пази добре Simple Smile Heart Eyes Ени, знаеш колко ти се кефя на всеки пост, нали? Даже и не чета ника и го познавам. Simple Smile

Ради, я да се стягаш! Иначе ще ти пратя лечителя,  без това се прави на такъв където не трябва, да го измъкнем от канибалските лапи. Ето ти едно лекарство, което ще ти помогне. Heart Eyes

# 125
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Мац  Hug никакви приказки за мрене. Нали знаеш, че като е вирус чакаш търпеливо (е с няколко илачи под ръка де) да дойде пиковия ден, а той обикновено е третия ден. И като мине пикът нататък всеки ден става по- светъл и хубав. А ако не е вирус, ами настинка, само натопени крака в гореща вода с морска сол и чаша греяно червено вино с чер пипер в ръката оправят нещата. Ако знаеш колко аспирина съм изпила от снощи насам. Защото мускулната ми треска си е направо като схващане от грип. Обаче, няма да мра. И пак ще искам да лазя по скалите. Joy Joy Joy

Ени-и-и, верно бе. Досега не е имало дъждовна сцена. Сигурно я пазят за прословутата целувка, която очакваме от месеци насам. А Пънар сигурно чака да дойдат дъждове в Истамбул, че да не се хабят за цистерни. Joy Joy Joy

Ели Hug, този колаж дето и на мен ми идва в повече го признавам само ако си помисля, че с ръка Аху  пляска многократно по главата си и вика "Ах, аз будалата, ах аз ....". Като си помисля това ми става по-леко Joy Joy Joy

Танче Hug, и аз искам да ме лекуват така Joy Joy

# 126
Joy Joy Joy Joy Ванинка, билмем, сигурно е със заиписване Joy Joy Joy, ама не знам в кого е тефтера, трябва да питаме, но кого ли? Joy Joy Joy Joy

Ето и едно хапче за теб Heart Eyes

# 127
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Ох, Танче Hug Знаеш ти как да ме размекнеш. Всичките ти клипове харесвам, но тоя с тази песен в комбина е един от тия, които слагам на върха. Като го пусна веднъж, след това почвам като чакрък да го въртя многократно. Peace Heart Eyes

# 128
Танчееее точно  така го  обичам,  Joy Joy Joy Joy Joyразкошна си, а той е нямам думи Joy Joy Joy Joy бавно и нежно с ръката да придърпва лицето на партньорката, вратлето леко наклонено,  Joy Joy Joy Joy леко да отваря секси устата, тихо и гърлено да шепне, а очите, ах очите, меко и топло кафяво кадифе- потъваш в него и не те интересува в кой е тефтера   Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ванина Peace дано доживеем това да чуем от Аху, ама като ги гледам как тичат един срещу друг по съвсем различни пътища, от тези дето не се пресичат никога, Joy Joy Joy Joy та и дъжд да ги вали  Мурат ще си остане май все сух Joy Joy Joy Joy Joy Joy като се навира в бърлогата на лисицата  Joy Joy Joy Joy

# 129

Скрит текст:
Гледам 1001 нощ, и тук двама приятели като братя обичат една и съща жена. Темата е много експлоатирана от комшиите. Какви са тези жени та да се влюбват мъжете в тях, светици или дяволи, а още по интересно какви мъже,  освен в сапунките  май не се срещат в реала. Да влюбен, готов е на всичко за любимата си, но има едно голямо НО , как ще посрещне майката това. Жената го е отгледала един син,богат образован, трепери над него. Честно да си призная като майка  ще ми бъде трудно да преглътна новината, все пак всяка майка желае най-доброто за детето си, може и да свикна след това , но първо ще се шокирам

# 130

Танче Hug,Ели Hug
Дано скоро да има някоя готина сцена като тази от спойлера по-долу  smile3521
Стига сълзи ,видяхме че Мурат може да плаче да си покаже и другите възможности  smile3521

Скрит текст:

Нямам гифчета от Аси иначе щях да пусна и от там.

# 131
Ени аз ще ти помогна с клипче

# 132
  И аз да помогна Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ени, Ели Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

# 133
А ей за това става въпрос Ели,Танче smile3521
Дано Пънар  се вземе  вече в ръце и да ни зарадва малко с готини сцени .Стига рев искаме джиджи биджи.Пък и идват празници  Еджи и той е човек и той трябва да празнува  smile3521

http://youtu.be/AwascTtH5TU
http://youtu.be/g9LCdyY-qzc

http://youtu.be/9kd9xmSJLV4

# 134
Ени все забравям да ти честитя подписчето, каква стъпка само  Heart Eyes

Може заради празниците да му спретнат нещо по-така дамите, не четат ли тези жени форумите, не гледат ли що гифчета има на тази тема, Мурат и

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт