Мурат Йълдъръм в "Suskunlar - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 28 тема

• 41 267
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
  • София

Ами откъде може да научи?  Или е тръгнал да се обяснява с Еджевит след разправията и е отишъл у Нисан да го търси и там е засякъл Гурур, или ги е видял вечерта в колата, когато наблюдаваха скандала между двамата. То не можеше още дълго да продължава така. Достатъчно беше, че никой не го проследи тоз Гурур да види къде се подвизава и след като разбраха, че има връзка с Ирфан и Саид пак не го проследиха. Ако го бяха направили щяха да видат кобилата там, в неговия хангар.

# 271
"Безмълвните - Suskunlar - 24 epizod - 2 fragman - Bg sub"

Морски очи,  newsm51

От трейлъра оставам с впечатление, че наистина Билял е разбрал истината за Нисан и Гурур, затова казва, че иска да убие Нисан.  Затова говори, че е мъртъв  и насочва пистолета към себе си, защото се чувства хванат в капана на Гурур.
Но знаем, че често трейлърите често са подвеждащи.  Peace

# 272
  Ринка,  много си бърза. Hug Hug Hug

За онова изречение на Ибо, за което се чудех, като гледах сега трея, се чува думата "бурак". Значи Ибо казва на Аху нещо от рода " Остави го да кърви". Ама какво да кърви??? Освен ако нещо на англ. думата не е преведена както трябва или аз не знам друго значение на тази дума.

Ринка, според мен Билял насочва пистолета към себе си, защото иска да нарани Еджевит. Ако го убие, той няма да страда, а ако застреля себе си, Еджевит ще трябва да живее с чувството на вина. Откъде смятам така- от думите, които казва Билял на Е. като насочва пистолета към главата си: "Не искам да ти прощавам! Искам да ти изгоря душата!" Какъв по- сигурен начин да му изгори душата като се гръмне и Е. ще се пръсне от вина и мъка.

А сега ми хрумна, че думите на Гурур" Нещо се е случило така или иначе. Знаеш ли, че те са започнали?" Може би Гурур има предвид не че са ги разкрили, а че двамата братя вече са един срещу друг. А мисли, че се проваля, защото усеща, че Нисан се влюбва в Еджевит.

Между другото, аз все още се чудя дали тази се влюбва, или само така изглежда.

# 273
  • София

Ох, Морски очи, ние може да си ги гласим както си искаме репликите, но нищо няма да ни стане ясно, докато не гледаме епизода, а не само това, ами докато ни го преведат.  Според мен Гурур смята, че са започнали да разплитат  заговора, защото го казва със страх, а не с радост, че Билял и Еджевит са вече един срещу друг.  А колкото до Нисан, смятам, че тя наистина се влюбва в Еджевит.  И не е чудно, какво му е, та да не се влюби в него.  Читав, за разлика от нейния Гурур, умен, добър, хубав, богат ( не колкото нея, но не е някой въшльо като Гурур, щото той няма нищо доколкото аз схващам)
Абе не знам за нея, но има много други влюбени в Мурат.[

Доста ми се, лягам си. Лека нощ на всички.  До утре!/b]

Последна редакция: чт, 25 окт 2012, 01:34 от kethen@mail.bg

# 274
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Ринка Hug Морски очи Hug

Кет Hug

Аз си играя безмълвно Laughing Wink

Лека нощ и от мен Hug Peace

# 275
Здравейте!

Честит празник на всички, които празнуват!

Скрит текст:

# 276
  • Once there was a Hushpuppy...
Здравейте Hug
сега намирам малко време, преди пак да тръгна по разходки - не че ми се ходи, ама нямам как Mr. Green
Само успявам да ви прочета и да съм с вас, без да мога да напиша нещо смислено, напоследък малкия ми се е качил на главата и не мога да се съсредоточа, камо ли да изгледам нещо Sad
Исках да кажа още, че снощи сте си правили много як купон Tada

Ще ви отделя поне няколко поста тази сутрин, искам да ви поздравя всички Hug

ВаниHug

Много хубав колаж, с много верни думи Peace
Също така да те поздравя за поста ти, в който казваш, че не се радваш за смяната на Пънар! И аз така, и виждам, че тук повечето сме обединени от притеснението че новите сценаристи може и да не се справят добре. Но, ще поживеем и ще видим Peace
Права си,Вани - има опасност да стане сапунка, защото едва ли новият/а/ да пише още по-зловещи сценарии от тези на Пънар Peace

# 277
Не можах да я разбера Пънар защо поне мъничко не се замисли защо феновете непрекъснато правят колажи с Аху и Еджевит и ги украсяват с гълъбчета ,пеперудки и сърца.Взимат моментите с погледите им и ги правят в най-различни вариации и създават клипчета пак с главни герои Аху и Еджевит .Не и ли стана ясно какво искат хората-искат да има любов.Или айде може и да няма любов между тях ,не е чак толкова важно това ,но защо е всичката тая депресия при тая жена  newsm78.Имам чувството ,че е изкарала учебниците по психиатрия и психология и изважда от там всички възможни тъжни състояние на човека и ги слага на  главните герои .Но като махнат Пънар кой на нейно място ще сложат newsm78,дали само другата останала сценаристка ще се справи или ще вкарат свежи попълнения .И да не стане така че сериала да свърши по-нова година .Тогава ще се изям от яд наистина защото от нашия сериал има къде  по-големи бози които винаги държат първо място и това е неразбираемо за мен.Ще ме извинят феновете на ВВ нямам нищо против тоя сериал ,даже го и гледам но там с изключение на  малкото моменти когато се разказва за политиката на Сюлейман ,неговите походи и завоевания друго всичко е женски клюки и сплетни.Само дрешки ,шушукане по ъглите ,кавги   и това е .И наша Пънар тръгнала да предлага психо драма на уважаемия зрител .Абе жена тури  го Мурат да фърля влажни погледи и да се гушка с Аху или някоя друга пък гледай рейтинг .А тя ще ми изследва дълбините на човешката душа .Сори маце не вървиш в тоя свят  ,много тежки са ти идеите за възприемане.

Еничка Hug, душо точно така е/болднатото в черно/! Да, но все пак ако ги събере от сега Ахуто и Едж не съм сигурна, че сериала може да продължи в стила си драма, и те не каква, а приличаща на психо-трилър. Според мен събирането на двамата ще бъде един хубав и очакван финал.....а, ако го направят скоро, значи гууд бай Сускунлар форевър Laughing

И, друго/болднатото в червено/, абсолютно си права, но понеже времето ми е ценно, дори не мога да си позволя да гледам нещо, което не ме грабна никак Naughty
Абсолютно, категорично не ми хареса сериала, а така се бях настроила Peace

# 278
 Всъщност разочарована съм, че ще я сменят. Аз също понякога бях критична към нея, и то основно, защото ми се струваше, че се повтаряше в някои от идеите си и внушенията, както и че на моменти прекаляваше с драмата, но чак пък да я сменят... Моето мнение е, че рейтингът беше нисък, защото масовата публика не се опитва да вникне в проблемите и образите, твърде сложничко май му идваше на зрителя. Т.е. мнението ми се покрива с Ени:"много тежки са ти идеите за възприемане." Уважаемият зрител се оказа доста нетърпелив, а на мен много ми се искаше да видя този път какво ще направи Пънар.
[color=orangered

Абсолютно си го казала много точно,съвсем, поздравявам те Hug
Както и за това, че снощи се превеждала, много благодаря Морски очи Hug Hug Hug
На Танчето, също да благодаря, че ви е спретнала големия купон, подавайки ви репликите от ФБ. Обаче вече се разтече мозък на аВокат по пода, толкова застрелян не съм и очаквала да го видя, миличкия hahaha hahaha hahaha hahaha hahahaЖив да го ожали човек Laughing

Ринка - страхотна си, винаги ни поднасяш много нови и интересни неща, за къде сме без теб Hug Мерси за трейлъра Peace
Ели - Hug много готини снимки и коментарите придружаващи ги ни пускаш,за мен ти си нашия новинар Peace И Йос,Ени и Рина -  Hug Hug Hug Hug Hug
Момичета, поздравявам ви всички, пишещи в темата Hug
Хриси от Лин - искам да те поздравя, за хубавите гифчета, които си направила. Ще се радвам, ако ги споделяш и с нас от време на време Peace

Леелее, цели 3 поста един след друг......срам ме е Rolling Eyes
Но,Ринка, да разбрах Blush Blush Blush...разгледах снимката, която си постнала и се сетих, че днес е Байрям! Честито на ЛИЛИ и ако имаме още празнуващи  bouquet
Ааа,Ени,
Скрит текст:
 кога ще идват Депеш?

Последна редакция: чт, 25 окт 2012, 10:51 от RadoLin4eto_Mac!

# 279
Здравейте Сускунларчета  Hug Hug Hug
Ринка  Hugмерси за кафенцето    bouquet
Честит Празник и от мен на   празнуващи  Hug Hug Hug
Ринка Hug ,Морски очи  Hug мерси за трея    bouquet  bouquet
Аз вече не знам какво да мисля ,но  знам че следващия четвъртък ни очаква интересна серия smile3521
Ради Hug
Скрит текст:
Депеш мод идват на 12 май в България.Ето една статия.
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5228211
А за ВВ да ти кажа не е идеално лош ,но просто и аз като тебе имах по-други очаквания.В началото тръгна добре -имаше доста исторически факти за политиката на Сюлейман .Естествено показани от тяхна гледна точка ,но това си е нормално да е така.Мен ми бяха интересни отношенията му с Карл Велики с Папата ,различните политически врътки които е правил,.Но в последствие сериала се превърна в  разказ за харемските проблеми.Само клюки и сплетни на Хюрем на Валиде и на Хатидже Даже още не съм почнала да гледам трети сезон. smile3521
Ванинка Hug страхотни колажи   bouquet
И да ви покажа един красив гиф ,които Хрири  е направила smile3521
 Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Последна редакция: чт, 25 окт 2012, 14:38 от Eny87

# 280
Привет и от мен!

Лили , честит празник!

Честит празник и на всички които празнуват днес -  първият ден от Байряма!

Много хубава изненада! Благодаря за превода на фрагмана!
Морски очи напълно споделям написаното от теб по -долу. И ще добавя какво мисля Не е разбрал Билял за Гурур и Нисан , а шамара е заради Аху която страда от  любов по Еджевит. Въпреки неговото признание и ръката на сърце и точно  защото я обича смята, че виновна за нейните сълзи е Нисан. Не случайно дават кадъра с разплаканата Аху. Билял защитава не Еджевит, а чувствата на Аху към адвоката

За онова изречение на Ибо, за което се чудех, като гледах сега трея, се чува думата "бурак". Значи Ибо казва на Аху нещо от рода " Остави го да кърви". ......
Ринка, според мен Билял насочва пистолета към себе си, защото иска да нарани Еджевит. Ако го убие, той няма да страда, а ако застреля себе си, Еджевит ще трябва да живее с чувството на вина. Откъде смятам така- от думите, които казва Билял на Е. като насочва пистолета към главата си: "Не искам да ти прощавам! Искам да ти изгоря душата!" Какъв по- сигурен начин да му изгори душата като се гръмне и Е. ще се пръсне от вина и мъка.

А сега ми хрумна, че думите на Гурур" Нещо се е случило така или иначе. Знаеш ли, че те са започнали?" Може би Гурур има предвид не че са ги разкрили, а че двамата братя вече са един срещу друг. А мисли, че се проваля, защото усеща, че Нисан се влюбва в Еджевит.

Последна редакция: чт, 25 окт 2012, 13:24 от eliNIM

# 281
Ванина   Peace към залаганията: Нисанка няма да се кексува с Еджевит въпреки опита, ще си остане започната и недовършена,  Joy Joy Joy Joy адвоката е емоционално свързан с Аху, ще влезе в конфликт с политиката  на турските сериали .  Joy Joy Joy  Joy и с нашите желания Joy Joy Joy
Гледайки сега с превод фрагмана , потвърждавам снощното предположение, дрехата е същатата на Нисан- с роклята  го заклещва и със същата е на терасата когато си тръгва.

# 282
Хриси поздравления за гифчето,  Peaceмного е хубаво , с едни от най-привлекателните пози на Мурат, то кои ли не са привлекателни

И аз съм на мнение че Пънар трябваше да си доразвие сценария.
Незная как стоят точно нещата в киноиндустрията, далеч съм от тази професия, но сценаристите са хората ,които  правят сюжета имат идея и  виждат дадено развитие ,  нещо като тяхна собствена рожба.
И изведнъж се отстранява ,някой продължава започнатото , отнема се нещо лично което е собствения труд, понякога плод на дълги години. 

http://www2.dizifilm.com/haberdetay.asp?newsid=214107

# 283
Ели Hug
Хайде да си пийнем по едно следобедно кафенце и да си хапнем по нещичко  smile3521

Добавям и една слънчева усмихната русокоска  smile3521

# 284

Общи условия

Активация на акаунт