Мурат Йълдъръм в "Suskunlar - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 28 тема

• 41 264
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
Морски очи  Hugкато че е Гурур  човека с куфара  newsm78.Май обаче не са

Точно за това че е с куфар, не сме  виждали до сега Гурур с куфар, по скоро е  в стила  на Еджевит. Нисан стои и наблюдава отгоре проследява излизащия , не е доволно очевидно, изглежда ми все едно казва,, Не успях с мисията,, Joy Joy Joy Joy
 Ели, може и да си изкараш една чрепня, ако познаеш Joy Joy Joy Joy Joy ама, надали hahaha hahaha Да видим кой държи най-здраво кристалната топка. Освен да минем на залагания, и без това стана трагико-комедия hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Да се смее ли човек, да плаче ли? hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joyох не мога да тръгна Joy Joy JoyТанче дано имам повод да ме почерпиш с клипче ако стане така[/b][/i] Joy Joy Joy не съм нахална , нали, Joy Joy Joy Joy ама си царица на Мурат и погледите му Peace Hug

Танче, и аз искам, ако все пак и въпреки всичко на Еджи му зачатка мозъка за врътките на Гурур и Нисан. Е, няма да е в 24 еп. очевидно. Но ще видиш, напразно го плюеш толкова момчето. Ами да се кексува, какво да правим- двама девственици са ни достатъчни /Аху и Ибо/.... Нали все пак трябва опит да има, пък е и съвременен човек, не може само на .... ох, спирам, че почвам да изпростявам... Joy Joy Joy Joy Joy

# 256
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
smile3517 smile3517 smile3517

Ле-ле-е-е как сте полудели. Абе припаднали по форумите ще има от едно разкопчаване на панталон. Joy Joy Joy Joy Joy

Хайде да залагаме. Laughing Wink Аз мисля, че Нисанката няма да я огрее. Този, който си отива от тях докато тя е със същата рокля, с която му разкопчаваше панталона е Еджевит. Е след като са се кексували тя пак тази теснотия ли ще облече. Thinking Naughty Laughing

Мен ме интересува повече защо Били белята удря шамар на Нисан при това в дома й. Защо цяла сурия млади мъже, явно от квартала ( щом си стоят така в кафенето) го ритат на пода. Какво казва Еджевит на Билял при това, което май значи нещо от рода на  "И Аху ли ми отстъпваш". Гурур защо пак иска да си гризе ноктите. Заради Нисан ли - чак пък толкоз. И какво плаче Ибо, какво е направила жена му. Няма ли някъде текста на английски да излезе поне. От къде го вземахте по рано. newsm78 newsm78

# 257
Малко предполагаеми реплики, не твърдя, че точно това е от трея, ама... купон да става, а може и това да са newsm78
Ahu ask Bilal: Do you hear me ??
Bilal puts her hand on his heart and say : And you!! you hear it now ?!!  - с ръката на Аху на сърцето си...

Gurur for Nisan : Never be afraid ..
I will not let something happen to you

Gurur : I'm falling apart .. I have to do something worse..
I have to make the most worst thing ..  - Гурур канибалства на ръцете си Mr. Green

Bilal for Nisan : I'll kill you (( .. I love Bilal here so much  - шамара

bilalllllllllllllim benim in the all time I love him tabi Joy Joy Joy Joy - големи са сладурани във ФБ и там са пощраклели hahaha hahaha :hahaha:Ahu: what to do Ibo .?
Ibo: Leave the nerve ..

Последна редакция: чт, 25 окт 2012, 00:00 от Tanya_M

# 258
Ама как ни разприказва тоя трей  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ох дано ,дано сте прави момичета и Еджи са и бие дуспата на Нисан и то преди тя да се е облажила защото не го заслужава мръсницата  smile3511

Хайде лека нощ от мен момичета  Hug Hug Hug

# 259
 Малко предполагаеми реплики, не твърдя, че точно това е от трея, ама... купон да става, а може и това да са newsm78
Ahu ask Bilal: Do you hear me ??
Bilal puts her hand on his heart and say : And you!! you hear it now ?!!  - с ръката на Аху на сърцето си...

Gurur for Nisan : Never be afraid ..
I will not let something happen to you

Gurur : I'm falling apart .. I have to do something worse..
I have to make the most worst thing ..  - Гурур канибалства на ръцете си Mr. Green

Bilal for Nisan : I'll kill you (( .. I love Bilal here so much  - шамара

Аху пита Билял: Чуваш ли ме?
Билял слага ръката ѝ на сърцето си и пита: А ти? Ти чуваш ли това?
Гурур към Нисан: Никога не се страхувай... Няма да позволя да ти се случи нещо...
Гурур: Провалям се /Провалих се./ Трябва да направя нещо по- лошо... Трябва да направя най- лошото нещо... /Гурур си гризе ръцете/
Билял към Нисан, когато ѝ удря шамар: Ще те убия...

Танюшка, благодаря!!!!! Hug Hug Hug Hug

# 260
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Ами аз докато го преведа и Морски очи го е направила.  bouquet Ето това ми е интересно - защо Билял напада Нисан newsm78

# 261
  Ама да знаете, че не съм сигурна дали това е точно в трея, вероятно, аз само дебна като се появи някаква реплика, но не са написали че е трей, а ги пускат разпръснато Simple Smile

Събирам на час по лъжичка... Simple Smile

Тук вече е истината Simple Smile

AHU: Are you going to listen to me?
BILAL: You, are you going to listen to this now?
ECEVIT: I am leaving everything to you
BILAL: Ahu
BILAL: I am dead, someone should kill me
IBO: Ahu, please do not get involved…this is not like before you cannot fix this
AHU: What am I going to do Ibo?
IBO: You are going to let it bleed
GURUR: Falling apart, I need to do something worse, I need to do the worse
NISAN: Aren’t you at all afraid that something is going to happen to me
BILAL: I will kill you
GURUR: I am afraid, Nisan..but something has happened anyway, did you know that they have started
ECEVIT: Shoot, ok shoot me
GURUR: My heart is in such pain

а, бакълъм!

# 262
Ами аз докато го преведа и Морски очи го е направила.  bouquet Ето това ми е интересно - защо Билял напада Нисан newsm78

Ще да е разбрал нещо може би, и за това се надявам, макар че прозорливостта досега не му беше силна черта....

И какво казва Ибо на Аху. Да не би да се жалва, че още не са си консумирали брака. Горкият! И мама Умран го преследва....

# 263
   Танче, ясно, ама не пречи и ние да си превеждаме. Ти давай материал.  WinkНо може и да е, защото Гурур наистина в една от репликите казваше онази дума, която е производна от "страх" /"Коркююрум" или нещо от този род, може да е "Корк ма"- нали това в превод е "Не се страхувай". newsm78

# 264
Suskunlar 24.Bölüm 1, 2.Fragman/inc English Transcript
Posted on 25 Ekim 2012By Cennet Günay~Translation Editor

http://sinematelevizyonlifestyle.com/2012/10/suskunlar-24-bolum- … glish-transcript/

# 265
# 266
Suskunlar 24.Bölüm 1, 2.Fragman/inc English Transcript
Posted on 25 Ekim 2012By Cennet Günay~Translation Editor

http://sinematelevizyonlifestyle.com/2012/10/suskunlar-24-bolum- … glish-transcript/

Ринка, Hug Hug Hug Hug благодаря!!! Hug Hug Hug

Аху: Чуваш ли ме? /Ще ме чуеш ли?/
 Билял: А ти, ти чуваш ли това сега?
 Еджевит: Оставям всичко на теб.
 Билял: И Аху ли?
 Билял: Мъртъв съм, някой трябва да ме убие.
 Ибо: Аху, моля те, не се намесвай... Това не е като преди , не можеш да го поправиш това.
 Аху: Какво ще правя, Ибо?
 Ибо: Ще го оставиш да кърви???/ Това изречение не ми стана ясно, ако някой може, да помогне.
 Гурур: Всичко се проваля. Трябва да направя нещо по-лошо, аз трябва да направя нещо по- лошо...
 Нисан: Не се ли страхуваш, че след всичко може да се случи нещо с мен?
 Билял: Ще те убия.
 Гурур: Страхувам се, Нисан ... но нещо се е случило така или иначе. Знаеш ли, че са започнали?
 Еджевит: Стреляй, добре, застреляй ме.
 Гурур:  Сърцето ми е в такава болка. /Сърцето ми е такава рана./

Момичета, аз съм тотално шашърдъ от трея!!! Явно Аху е наясно, че между Е. и Билял ще започне война и затова сигурно Ибо ѝ казва да не се намесва, защото вече нещата не са както преди.
А думите на Гурур- дали наистина момчетата са надушили нещо. Ако са, то ще се обединят, за да повалят врага.

Последна редакция: чт, 25 окт 2012, 00:52 от Морски очи

# 267
Jane, Hug Hug Hug  радвам се да те видя!

# 268
  • София

Морски очи, не си само ти шашардъ. Боже, колко тъпо звучи.

Според мен Билял е разбрал, че Нисан е свързана с Гурур.  Затова и фрасна един добър цигански шамар, та я събори на земята.  След това може би тя пита Гурур дали не се страхува за нея но доколкото го познаваме на него не му пука за нея. И това дето сърцето му било рана въобще не го вярвам.   Абе, много е объркано, освен да чакамае, какво друго можем да правим? Нищо-о-о-о!

# 269

Според мен Билял е разбрал, че Нисан е свързана с Гурур.  Затова и фрасна един добър цигански шамар, та я събори на земята.  След това може би тя пита Гурур дали не се страхува за нея но доколкото го познаваме на него не му пука за нея. И това дето сърцето му било рана въобще не го вярвам.   Абе, много е объркано, освен да чакамае, какво друго можем да правим? Нищо-о-о-о![/b]

Кет, привет! А, дано, ама откъде ли е научил? newsm78 newsm78 Определено интересна серия се очертава.

Общи условия

Активация на акаунт