Мурат Йълдъръм в "Suskunlar - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 28 тема

• 41 246
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
Всъщност не е ли възможно това да са фантазиите на Гурур- той толкова да е изтрещял от ревност, че да си представя Нисанка и Еджи така?....

# 241
Мъж е Танче мъж та дрънка.Знаеш ли какъвто е височък тамън ще се справи с пердетата  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
А Нисан го прелъстява и затова поема инициативата ама той да го виждаш да бяга от нея или да се дърпа.

Да, мъж, та дрънка, ама в един друг филм... Joy Joy Joy Joy Joy, тук ми се размина напълно с това понятие, щом ще го изнасилват. Ама като иска да го.... проблема си е негов. Той забрави как ги гонеше и убеждаваше, което го умее най-добре. Щом до тук му стигат силите, отива в една друга група. Разбира се, че ще го гледаме до къде ще стигне, нали е Мурат, но си изгони половината фенки така и доста ще треБе дасе потруди занапред. Че още малко му иде ред да играе, бащи на по-големи деца и после следващите възрастови граници. Трябва и за това да помисли, няма да е вечния чаровник.

Танче Hugне му се ядосвай на човека толкова де  smile3521.Това му е написала сценаристката това играе какво да прави .
Като си го е дал под наем, да си носи кръста! Проблема си е негов. Да си изпълнява договора, чел си е сценария и се е съгласил. Морски очи, подарявам ти го с всичките му качества, аз ще си стоя при един друг, който повече ме вдъхновяваше да правя красоти, а тук ме измъчи, да си го изсмуквам от пръстите. Mr. Green

# 242
Морски очи  Hugкато че е Гурур  човека с куфара  newsm78.Май обаче не са фантазии това доста реално ми се вижда.Но може и наистина Гурур да му е литнала фантазията.
Леле как  е освирепял ако Нисан му е била шута  smile3508С неговите камъни по неговата глава  smile3521

# 243

Момичета, на 2 трей разпознавате ли кой си тръгва с куфарче от Нисан? Това Еджи ли е, или Гурур????

И аз си задавам същия въпрос, и ми се иска отговорът да е Еджевит след опит за изнасилване. Все ми се струва че е дървен,  Joy Joy Joyне ми изглежда готов да и отвърне, и е оставил Лисанка с вирната опашка Joy Joy Joy Joy Joy бягайки от къщата Joy Joy Joy Joy

# 244
Морски очи  Hugкато че е Гурур  човека с куфара  newsm78.Май обаче не са

Точно за това че е с куфар, не сме  виждали до сега Гурур с куфар, по скоро е  в стила  на Еджевит. Нисан стои и наблюдава отгоре проследява излизащия , не е доволно очевидно, изглежда ми все едно казва,, Не успях с мисията,, Joy Joy Joy Joy

# 245
# 246

Момичета, на 2 трей разпознавате ли кой си тръгва с куфарче от Нисан? Това Еджи ли е, или Гурур????

И аз си задавам същия въпрос, и ми се иска отговорът да е Еджевит след опит за изнасилване. Все ми се струва че е дървен,  Joy Joy Joyне ми изглежда готов да и отвърне, и е оставил Лисанка с вирната опашка Joy Joy Joy Joy Joy бягайки от къщата Joy Joy Joy Joy

Е добре де защо ще му е куфар на Еджевит като отива у Нисанкини  newsm78.Да се е преместил у тях не ми се вярва.Пък за една вечер преспиване какво толкова да си  носи newsm78.Не вярвам да си носи пижамата възглавницата,боксрки и дрехи за другата сутрин  newsm78.А може и да си има плюшено мече на име Аху дето си го гушка вечер преди да заспи  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 247

Точно за това че е с куфар, не сме  виждали до сега Гурур с куфар, по скоро е  в стила  на Еджевит. Нисан стои и наблюдава отгоре проследява излизащия , не е доволно очевидно, изглежда ми все едно казва,, Не успях с мисията,, Joy Joy Joy Joy
 Ели, може и да си изкараш една чрепня, ако познаеш Joy Joy Joy Joy Joy ама, надали hahaha hahaha Да видим кой държи най-здраво кристалната топка. Освен да минем на залагания, и без това стана трагико-комедия hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Да се смее ли човек, да плаче ли? hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 248

Точно за това че е с куфар, не сме  виждали до сега Гурур с куфар, по скоро е  в стила  на Еджевит. Нисан стои и наблюдава отгоре проследява излизащия , не е доволно очевидно, изглежда ми все едно казва,, Не успях с мисията,, Joy Joy Joy Joy

Пак го гледах, и пак не можах да преценя. Но по това време се чува гласа на Нисан, нещо "пишман" казва, т.е. че някой ще съжалява, ама пък като знаем, че често към кадрите си слагат думи от друга ситуация- не знам....
Много ми е интересно защо Билял ѝ шибва един и дали действително Еджи става свидетел на това, или е толкова втрещен, защото чува друг разговор- може би между Нисан и Гурур.
Ама пък кадрите са така сложени, че да си мислим, че след като Билял я удря, Еджевит отива да я "лекува".
Ох, побърках се,а  има още цяла седмица...

# 249

.....А може и да си има плюшено мече на име Аху дето си го гушка вечер преди да заспи  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy  и Което  стои между него и Лисанка Joy Joy Joyнищо че е готов да го отстъпи на Билял, но какво казва мечето Joy Joy Joy Joyпък и кой ли го чува, какво иска и кой иска

http://www.gecce.com/haber/hangi-dizi-sosyal-medyada-zirvede-198833.html

Лека нощ !

# 250

Е добре де защо ще му е куфар на Еджевит като отива у Нисанкини  newsm78.Да се е преместил у тях не ми се вярва.Пък за една вечер преспиване какво толкова да си  носи newsm78.Не вярвам да си носи пижамата възглавницата,боксрки и дрехи за другата сутрин  newsm78.А може и да си има плюшено мече на име Аху дето си го гушка вечер преди да заспи  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ени, това е от рода на дипломатическите куфарчета, поне на мен така ми изглежда.

# 251
"Remembered by Ahu, and ran:)))))" - смятат фенките от този кадър Joy Joy Joy Joy Joy

# 252
"Remembered by Ahu, and ran:)))))" - смятат фенките от този кадър Joy Joy Joy Joy Joy

Да, бе, мечти...

# 253

Ели, може и да си изкараш една чрепня, ако познаеш Joy Joy Joy Joy Joy ама, надали hahaha hahaha Да видим кой държи най-здраво кристалната топка. Освен да минем на залагания, и без това стана трагико-комедия hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Да се смее ли човек, да плаче ли? hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joyох не мога да тръгна Joy Joy JoyТанче дано имам повод да ме почерпиш с клипче ако стане така[/b][/i] Joy Joy Joy не съм нахална , нали, Joy Joy Joy Joy ама си царица на Мурат и погледите му Peace Hug

# 254
  Ели, ти ще си първата виновница, че си познала, а той - втория/не му се полага първо място, трябва да си го заслужи, за скъсаните ми нерви/, че все пак някоя гънка се е прегънала павилно. Но преди това няма да му се размине, дане го изтипосам до четвъртък. Все пак и аз трябва да се разтуша, няма само той с канибалова да се утешава. И аз душа нося, я! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy И във ФБ  в момента харесват Били, защото се е погрижил за Едживит с това кроше. Joy Joy Joy Изобщохаресват всички, които се грижат за Еджи и се опитват да го спасяват. hahaha hahaha hahaha Лелееее, цяла армия за умния адвокат, най-добрия на кантората. Але как ги е печелил тези дела, чак се чудя? hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт