върти ми се нещо в главата ,
не искам да го пиша

Били за първи път свърши нещо полезно в този сериал. Сега вече го харесах, добре завъртя главата на Канибалова.

СУСТУМ! Че ако продължа, много странни неща ще излязат от клавиатурата ми и ще изгоня детската аудитория!
не искам да го пиша

Да падат дрехи и задръжки тъй да се каже

или ти имаш в предвид женски полов орган
.ако е жиголо да ми кажеш номера му аз ще се възползвам от услугите му.Не ме разбирайте погрешно мъжът ми се е сецнал пък някой трябва да ми помогне за сваляне на пердетата за това ще го наема не за друго
не искам да го пиша

Да падат дрехи и задръжки тъй да се каже

или ти имаш в предвид женски полов орган
.ако е жиголо да ми кажеш номера му аз ще се възползвам от услугите му.Не ме разбирайте погрешно мъжът ми се е сецнал пък някой трябва да ми помогне за сваляне на пердетата за това ще го наема не за друго

като го гледам на белия диван в позата, не ми стои добре на стълба с перде в ръка
макар че той е готов на мига да скокне, та и ще ти ги изпере
Но в момента и за пердетата не го искам край себе си.
Еле, щом е стигнал до там да чака да го събличат
Нещо на това диванче не разбирам кой е мъжа , кой жената, обърка ми понятията нещо.

A отначало е като дървен,
ама то от ръцете на чудовището няма мърдане,
направо ще го изяде , така го е захапала
Кума Лиса ще изяде зайчето

A отначало е като дървен,
ама то от ръцете на чудовището няма мърдане,
направо ще го изяде , така го е захапала
Кума Лиса ще изяде зайчето

.Нека и е зле
.

, тук ми се размина напълно с това понятие, щом ще го изнасилват. Ама като иска да го.... проблема си е негов. Той забрави как ги гонеше и убеждаваше, което го умее най-добре. Щом до тук му стигат силите, отива в една друга група. Разбира се, че ще го гледаме до къде ще стигне, нали е Мурат, но си изгони половината фенки така и доста ще треБе дасе потруди занапред. Че още малко му иде ред да играе, бащи на по-големи деца и после следващите възрастови граници. Трябва и за това да помисли, няма да е вечния чаровник.

, тук ми се размина напълно с това понятие, щом ще го изнасилват. Ама като иска да го.... проблема си е негов. Той забрави как ги гонеше и убеждаваше, което го умее най-добре. Щом до тук му стигат силите, отива в една друга група. Разбира се, че ще го гледаме до къде ще стигне, нали е Мурат, но си изгони половината фенки така и доста ще треБе дасе потруди занапред. Че още малко му иде ред да играе, бащи на по-големи деца и после следващите възрастови граници. Трябва и за това да помисли, няма да е вечния чаровник.
не му се ядосвай на човека толкова де
.Това му е написала сценаристката това играе какво да прави .Те Еджи и Нисан само мъничко ще се кексуват .Нема да се изхаби пък какво толкова ,да усети хубавото и Нисан ,че тя до сега беше навикнала на луд кекс сега да види как е с нормален и хубав мъж да го прави .Пък може и да не стигнат до кекса ма като гледам как го съблича надали
и ще вземе инициативата в свои ръце.
Нали надеждата последна умирала.