Мурат Йълдъръм в "Suskunlar - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 28 тема

• 41 266
  • 743
  •   1
Отговори
# 420

Скрит текст:

# 421
Усетих аз аромата на кафенце ,чух че пускате Енрике и че си говорите хубави неща и ето  ме тук  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ели Hug,Танче Hug ,Иле Hug
Ели може някой ден и Еджи и Аху да направят като в  клипа на Енрике ама без после Еджевит да си тръгва  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Иле верно са му много хубави мигличките -гъсти и дълги  smile3521

# 422

Ени е това е Енрике пее, Мурат хубавее тук в темата и ти веднага го надуши  по парфюма Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:

# 423
Привет на всички в темата. Много от давна не съм писала само чета. И аз като Таня не разбирам защо героят на Ежевит стана толкова наивен и сякаш оглупя. Уж мразят Гурур не го искат и непрекъснато се хлащат на приказките му. Не ми харесва добрите да станат толкова глупавички. Мурат е много добър актьор, но колкото и да се старае и не само той, ако не оправят сценария не знам..... Както и да е аз се ядосвам, но продължава да го гледам, може да се промени нещо. Между другото знаете ли кога ще има превод на 23 епизод?

# 424
# 425
# 426
# 427
# 428
  Леле, Елииии, пък много готин тук, беее! Е как да не ги гледаш Тихите и да не се ядосваш Joy Joy Joy Ще гледам и ще се ядосвам, ще гледам и ще се ядосвам hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 429
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Привет, привет Hug Peace
Не съм сред вас, защото съм в едни яки гори с лековита вода да ми стягат чарковете. Няма НЕТ освен на едно много шумно и желано от всички място. А моята всеизвестна и уж безотказна флажка улавя направо мъчително някой и друг текст, но за клипчета и снимки отказва категорично. Обаче все нещо прочетох.  Например, казвах ви аз, че патронът има дълги мигли и накъдрени по периферията уши, но вие не ми вярвахте. Сега поне едното го констатирахте в анфас. А да знаете, че ако се елиминират тези му отличителни белези когато е в профил може да се получи нещо, на което Ени трудно може да познае вратлето Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Понеже комуникацията ми с вас е мъчителна, поне да ви пожелая хубавото настроение да не ви напуска Hug Peace
Аз все някога ще се върна Joy Joy Joy

# 430
  • Разград

# 431
Здравейте!  Hug
Днес реших да си кажа довиждане с есента навън!

Снощи доста оръжия са се разхождали из темата, но виждам, че жертви няма!  Peace

Таня,  Hug успяла си да направиш и избраните моменти от 5 епизод! 

Ели,  Hug , Ени,  Hug Ели, отново ни радвате с интересни снимки и колажи!  Peace
Кет,  Hug Ени,  Hug написали сте много точни неща да "хаотичния" сценарий"! Просто зрителя бърза да види нещата изяснени и тези "врътки" го карат да мисли за хаос, но и в хаоса си има ред, нали?  Peace

Лиа,  Hug Иле,  Hug Ванинка,  Hug

Благодаря за приятните неща "зад казър" / в спойлер/
Приятна съботна вечер и неделен ден!  Hug

# 432
 Леле, Елииии, пък много готин тук, беее! Е как да не ги гледаш Тихите и да не се ядосваш Joy Joy Joy Ще гледам и ще се ядосвам, ще гледам и ще се ядосвам hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Аз като ти разправям Танче да си гледаш Мурат и да не се ядосваш на Пънар ти не ми вярваш  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy.Изписан мъж е това ей .Евала на майка му ашкоосум на татко му че са го създали такъв хубавец  smile3521.А като става дума за мама и тате дали Мурат е ходил при тях за празниците или може би те са отишли в Истанбул  newsm78.Може да са направили една голяма обща маса със сватовете и Бубето да е направила баничка ,баклава ,курбан .Ооооф да спирам че огладнях  Joy Joy Joy Joy Joy

# 433
  • Разград
Ecevit & Nisan ☞ ℒℴѵℯ Thℯ Way Yℴu ℒiℯ

# 434
Ринка Hug на вън наистина беше много приятен есенен ден само за разходки  smile3521
Ванинка  Hugа така събирай сили и,енергия  сред природата  smile3521
 teseto Hug епизода сигурно ще е готов до четвъртък.Нали има празници сега и затова превода ще стане  по-късно.

Последна редакция: сб, 27 окт 2012, 22:30 от Eny87

Общи условия

Активация на акаунт