Мурат Йълдъръм в "Suskunlar - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 28 тема

• 41 269
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте момичета! Hug

Танче,   bouquet  bouquet  bouquet за приятната сутрешна изненада! Peace С удоволствие си припомних епизода и невероятната игра на актьорите и по специално на един! Joy Joy Joy Да не кажете, че съм пристрасна!  hahaha hahaha hahaha
Кафенце, чайче и селепче! Peace Кога ли ще му опитам вкуса и аз? newsm78

Ели, гъбките ми приличат на манатарки, мога да ги хапна! Joy Joy Joy

Кет, дано повредата да не е сериозна! Peace

Ени  Hug Лиа  Hug Ваня  Hug

Приятен уикенд и от мен! Hug

# 406
Иле, все се разминавам с теб или се гоним по темите. Simple Smile Дано скоро имаш възможността да опиташ салеп, аз го обожавам и само дебна дружка да пътуна към Турция и веднага поръчвам. На мен много ми харесва. Simple Smile Дано имам достатъчно време да продължа и със следващите епизоди в по кратки срокове, защото и на мен сега ми е приятно да ги гледам и прочета име е много различен. Но ще ги направя всичките постепенно, сьоз! Simple Smile

А сега следобедното с компания.

Скрит текст:

# 407

Ванче благодаря за клипчето на София
След фотото на Лисана, която примамливо е седнала , вероятно  не е получила нищо  Joy Joy Joyпоне една снимка да и щракнат,
 ви  предлагам нещо ново от Енрике,  детско-юношеска дружба , която след време приключва в леглото

https://www.youtube.com/watch?v=f_EiqPp-vBM

Отдавна не съм ви правила кафе, хайде да ми правите компания от кафето в Истанбул

Скрит текст:

# 408
Танче, горе долу имам представа какво е на вкус! Даже като чели в детството си съм го опитвала при пътуванията ми из Родопите. Там отсядахме в турски семейства, които бяха много гостоприемни! Peace

Към твоето следобедно да прибавя и нещо сладичко, но без компания!  Joy Joy Joy
Обаче е с пИпИрудки, за романтичните ни души! Hug
Скрит текст:

Аз докато опека пИпИрудките и Ели е сервирала кафенце,   bouquet че и с подходяща музика ни го е сервирала! Peace

Последна редакция: сб, 27 окт 2012, 17:02 от ilka64

# 409
 Ени, съгласн съм с теб и с Кети, че има логика, в това, което се случва. Сега, като се върнах да направя избраните моменти и се налага да гледам нацяло епизодите, започва, наистина да се избистря, както казва Кети, това, което се е случвало тогава. Но едно ми идва в повече, дано и това има някакво реално обяснение след време... Кому беше нуждо умният и интелигентен адвокат, най-успешния в кантората, спечелил делата на Годината, занимаващ се все в сферата на престъпността, защитил и измъкнал толкова богати мафиоти,  го докараха едва ли не на нивото на наивника Ибо? #Crazy Това - първо и второ... Как така Пънар реши Еджевит да не повярва на така настоятелната Аху, след като той сляпо и вярваше до момента и сам каза, че е човек, който с очи прочита хората? newsm78 Или да става филм! Ето това ме дразни мен до момента. Вярно, че Канибалова не е дала повод да се усъмни, ухажва го перфектно, прави се на разбираща, появи се в момент, в който той той търсеше друг бряг, за да избяга от собствения, ама сам не си вярва, че го иска. Но така да се довери напълно на един почти непознат, все още човек и с лека ръка да не повярва на любимия човек до гроб, със специалното вечно право в сърцето... това няма да го разбера и съглася, ако не ме убеди Пънар по най-добрия начин. Mr. Green
Кет,  Ени съгласна съм и аз че всичко си идва на място, от първи сезон незначителните детайли се доразвиват пъзела се сглобява, но съм напълно ЗА това което е писала Танчето. Точно  наивното  поведение на адвоката изигра ролята на препъни -камъче на Пънар.
Не е само причината, че Еджевит се играе от Мурат, такъв обрат се направи в този герой, че те е яд да гледаш моментите като търчи по Истанбулските сокаци с Билял и Ибо вместо да състави план и интелигентно да разбере какво се случва, какъв е този интерес от човек когото съсипаха, каква работа има изобщо с тях, знаейки че е психопат , но и прекалено умен за да сътвори някоя изненада; плаче като наивник за това, че обича , а само преди няколко месеца мислише трево, вземаше адекватни решения, знаеше какво иска  и как да го постигне. Приятелите му вярваха точно за това, защото това е Еджевит

Иле, Танче, благодаря за компанията , и пипирудките Hug Hug

# 410
# 411
# 412
# 413
Joy Joy Joy Ени я няма в момента, та си рекох да я заместя! Joy Joy Joy
Ай, ай, ай, какви мигли само! Дълги и гъсти, чак да ти се прииска да протегнеш ръка и да ги докоснеш! Peace

# 414
Ай, ай, ай, какви мигли само! Дълги и гъсти, чак да ти се прииска да протегнеш ръка и да ги докоснеш! Peace

Иле, достойно  я заместваш Joy Joy Joy Joyсамо дето вратлето не се вижда и коментар за него Йок Joy Joy  Joy   знаеш за нейното слабо място Joy Joy Joy Joy

# 415

Иле, достойно  я заместваш Joy Joy Joy Joyсамо дето вратлето не се вижда и коментар за него Йок Joy Joy  Joy   знаеш за нейното слабо място Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Ще чакам друга снимка, за да продължа!  Joy Joy Joy
Само не от последния фрагман, че там коланчета, копчета и ризки са разкостени от всякъде! Joy Joy Joy Двама души облечени в черно, а за контраст на бяло диванче! hahaha hahaha hahaha Ще спра да го харесвам облечен в черно!  Joy Joy Joy

# 416

Joy Joy Joy Ще чакам друга снимка, за да продължа!  Joy Joy Joy
Само не от последния фрагман, че там коланчета, копчета и ризки са разкостени от всякъде! Joy Joy Joy Двама души облечени в черно, а за контраст на бяло диванче! hahaha hahaha hahaha Ще спра да го харесвам облечен в черно!  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy не така моля те, какво му е на момчето в черно,  hahaha  ръката на Лисанка ще спре Joy Joy Joy защото психопата следи от лаптопа Joy Joy Joy Joy всичко е под контрол Така че спокойно , гледай и се наслаждавай, Мурат е това, все пак Ени я няма , вероятно отмаря,  пък и да е тук тя е дашна какво толкова, няма да се изхаби я Joy Joy Joy Joyтъкмо ще му се порадват повече  фенки и от Бг мама

# 417
# 418

Скрит текст:

# 419

Общи условия

Активация на акаунт