, Ели
, ах, този поглед, ах... Ама да не се беше появявала зад колоната Канибалова, такъв конуш щеше да падне, рък тя... и тя искала да и купят фотоапарат.

И ще си мисля само за това.
много хубаво си го написала ,напълно съм съгласна с теб 
.Пънар ни разказа ,че края всъщност не е край,а е начало на нещо ново или пък е просто продължение и няма край.Еджевит призна ,че е много влюбен в Аху и при това условие не би могъл да си продължи живота просто ей така и да не го е грижа за нея.Естествено ,че ще и помогне както може ,но без тя да разбере ,за да не и се натрапва.Отношенията между Еджевит и Сермет никога не могат да са като преди и просто появата на Нисан си беше едно извинение те да се разделят и като колеги и като приятели .Ибо реши да се жени ,Били си продължава по стария начин ,а Аху тръгна на път.Всичко до тук е добре и е нормално така да се развият нещата,но е нормално и лошите да не стоят мирни и да искат отмъщение.Сега да речем Пънар можеше да даде един пистолет на Гурур и той още при излизането си от лудницата да хукне да търси враговете си и да ги убие.Вместо това обаче тя реши да измисли едно много умно,и жестоко отмъщение ,такова каквото беше и отмъщението към Гурур ,Саид и Ирфан.Защото е ясно ,че затвора ,лудницата и възмездието никога не променят човек.Има една много хубава българска приказка-Криво дърво не се изправя .Ей това са Ирфан ,Саид и Гурур криви дърва .Та така че историята си се развива добре ,но просто Пънар прекалено много драматизира сериала и това и изигра лош номер.Но пък тя има да пълни цял един сезон и това става така с разтакаване ,със заплитане на нови и нови интриги .Обаче драгия зрител е преял вече от такива завързани истории и иска нещо ново което да го сюрпрезира.
.Та да видим на там какво ще стане с нашите хора -дали злото ще бъде победено и дали докато го побеждават това зло те самите няма да се опорочат и да станат зли
.Пък може и докато разберат че Гурур им прави номер вече да е много късно за каквато и да е реакция
.Ще поживеем и ще видим 
Това - първо и второ... Как така Пънар реши Еджевит да не повярва на така настоятелната Аху, след като той сляпо и вярваше до момента и сам каза, че е човек, който с очи прочита хората?
Или да става филм! Ето това ме дразни мен до момента. Вярно, че Канибалова не е дала повод да се усъмни, ухажва го перфектно, прави се на разбираща, появи се в момент, в който той той търсеше друг бряг, за да избяга от собствения, ама сам не си вярва, че го иска. Но така да се довери напълно на един почти непознат, все още човек и с лека ръка да не повярва на любимия човек до гроб, със специалното вечно право в сърцето... това няма да го разбера и съглася, ако не ме убеди Пънар по най-добрия начин.
.Абе има много нюанси цялата история ако се замисли човек
И да внимава какво ще измисли до четвъртък с бялото диванче!
Е, като решил да се дави, няма да се обеси!
И пак Аху ще подава сламката, ми се струва.
Препоръчани теми