Мурат Йълдъръм в "Suskunlar - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 28 тема

• 41 273
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
Приятни почивни дни!

Скрит текст:

# 391
Добро утро  wavey
Танче Hug направила си ни страхотно съботно събуждане-кафе,чай,салеп и избраните моменти на Сускунлат от 5 епизод  smile3521.Мерси   bouquet
Ели Hug

# 392
# 393
# 394
  • София

Добро утро на всички!

Танче, здравей, ти си най-ранобудната. Гледах тази любима част от началото на филма, която си постнала, в която Аху пише на Еджевит "Ще те хвана за ръката и повече няма да те пусна.  И  това, което гледахме в последните епизоди - как рови около Нисан и се грижи да не му се случи нещо лошо е изпълнението на това обещание.  Там и Зеки казва "Ако само едно сърце бие за теб, то ще ти спаси живота."  Не е точно, но смисълът е този.  Тогава си мислех, че това има смисъл, не е случайно казано. Сега намирам, че му дойде времето.  Сигурна съм, че някой ще научи истината за Нисан и ще помогне на Еджевит. Аху започна да рови около нея, но не можа да докаже, че е права.  В последния трейлър Билял удари Нисан и я заплаши, че ще я убие, това не е ли защото и той е научил нещо? Според мен няма какво друго да е, освен че е свързана с Гурур?  Освен ако не е някоя от тези  врътки на г-жа Пънар, които ни хвърлят в заблуждение до следващата седмица, когато се разбира точно какво е имала предвид с някоя малка сцена извън действието.  Но ако човек изгледа първите епизоди сега се оказва, че нищо от тях не е случайно - рано или късно всяко нещо, което там е било някак като кръпка сега си намира мястото.  Като изключим, че не ни задоволява желанието да има повече романтични моменти тя всъщност много добре ги усуква историите. Започвам да си мисля, че ако останеше до края на сериала щеше да го завърши много добре.  Ако наистина й влияят при писането на сценария, както тук някой предположи, може и затова да се е отплеснала от основната тема, но ако не е така, то тогава тя неслучайно го е направила, за да може после да направи развръзката така, че хем да е дълга, хем да е смислена, хем и любовта да си дойде на мястото в подходящия момент, когато ще се изживее истински.  Или пък да стане ясно, защо е невъзможна.  Аз понякога се ядосвам като гледам, после яхвам метлата, но като мине малко време виждам, че всичко си е на мястото, дори и отношението на Еджевит към Нисан.  Човекът не знае нищо за нея, защо да се съмнява. Това, че не повярва на Аху си има обяснение.  Той в себе си я идеализира, такава я описа и на Нисан,  но никой не е идеален.  Той я обича, по-скоро е обичал спомена за нея, после се влюби в нея, но тя искаше Билял, или поне това му показа. Сега започна да го ревнува, но без основание.  И той е човек, иска любов и щестие и й го каза.
     Ох, отплеснах се. Стига толкова. Приятен ден на всички, дано е слънчев.

# 395
 Ени Hug, Ели Hug, ах, този поглед, ах... Ама да не се беше появявала зад колоната Канибалова, такъв конуш щеше да падне, рък тя... и тя искала да и купят фотоапарат. Mr. Green Нахалница! #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
 Еееее, и от хубавата снимка... пак стигнах до дразнител! Mr. Green Брей, гадини такива, не ме оставят на мира! Mr. Green #Cussing out

Хубав ден!   Ще ги забравя на мига! Heart Eyes И ще си мисля само за това. Heart Eyes

# 396
# 397
  • София

Ние с моето компютърче отиваме на доктор. Не ми се отварят дисковете, значи нещо му има. Може да го поправят веднага. Така че, ако не се появя, да знаете, че сме се повредили.

# 398
Оооо, Кети, дано не се случват такива нещо Praynig Да се оправи от първия път! Praynig

# 399
Кети Hug много хубаво си го написала ,напълно съм съгласна с теб  smile3521
Понякога сериала изглежда хаотичен ,все едно Пънар си няма на идея какво  прави ,но в последствие всяко нещо си идва на мястото .Пънар е почнала нова история ,но тя си е продължение на старата .В края на първи сезон добрите наказаха лошите и всеки си тръгна по своя път.Но това не е хубава детска  приказка ,че да свърши с ".....и три дена яли ,пили и се веселили -КРАЙ".И след края какво става  newsm78.Пънар ни разказа ,че края  всъщност не е край,а е начало на нещо ново или пък е просто продължение и няма край.Еджевит призна ,че е много  влюбен в Аху и при това условие не би могъл да си продължи живота просто ей така и да не го е грижа за нея.Естествено ,че ще и помогне както може  ,но без тя да разбере ,за да не и се натрапва.Отношенията между Еджевит и Сермет никога не могат да са като преди и просто появата на Нисан си беше едно извинение те да се разделят и като колеги и като приятели .Ибо реши да се жени ,Били си продължава по стария начин ,а Аху тръгна на път.Всичко до тук е добре и е нормално така да се развият нещата,но е нормално и лошите да не стоят мирни и да искат отмъщение.Сега да речем Пънар можеше да  даде един пистолет на Гурур и той още при излизането си от лудницата да хукне да търси враговете си и да ги убие.Вместо това обаче тя реши да измисли едно много умно,и жестоко отмъщение ,такова каквото беше и отмъщението към  Гурур ,Саид и Ирфан.Защото е ясно ,че затвора ,лудницата и възмездието никога не променят човек.Има една много хубава българска приказка-Криво дърво не се изправя .Ей това са Ирфан ,Саид и Гурур криви дърва .Та така че историята си се развива добре ,но просто Пънар прекалено много драматизира сериала и това и изигра лош номер.Но пък тя има да пълни цял един сезон и това става така с разтакаване ,със заплитане на нови и нови интриги .Обаче драгия зрител е преял вече от такива завързани истории и иска нещо ново което да го сюрпрезира. smile3521.Та да видим на там какво ще стане с нашите хора -дали злото ще бъде победено и дали докато го побеждават това зло те самите няма да се опорочат и да станат зли  newsm78.Пък може и докато разберат че Гурур им прави номер вече да е много късно за каквато и да е реакция  newsm78.Ще поживеем и ще видим  smile3521
Кети дано компютъра ти нв е  много повреден и бързо да го поправят  smile3521

Последна редакция: сб, 27 окт 2012, 10:58 от Eny87

# 400
  Ени, съгласн съм с теб и с Кети, че има логика, в това, което се случва. Сега, като се върнах да направя избраните моменти и се налага да гледам нацяло епизодите, започва, наистина да се избистря, както казва Кети, това, което се е случвало тогава. Но едно ми идва в повече, дано и това има някакво реално обяснение след време... Кому беше нуждо умният и интелигентен адвокат, най-успешния в кантората, спечелил делата на Годината, занимаващ се все в сферата на престъпността, защитил и измъкнал толкова богати мафиоти,  го докараха едва ли не на нивото на наивника Ибо? #Crazy Това - първо и второ... Как така Пънар реши Еджевит да не повярва на така настоятелната Аху, след като той сляпо и вярваше до момента и сам каза, че е човек, който с очи прочита хората? newsm78 Или да става филм! Ето това ме дразни мен до момента. Вярно, че Канибалова не е дала повод да се усъмни, ухажва го перфектно, прави се на разбираща, появи се в момент, в който той той търсеше друг бряг, за да избяга от собствения, ама сам не си вярва, че го иска. Но така да се довери напълно на един почти непознат, все още човек и с лека ръка да не повярва на любимия човек до гроб, със специалното вечно право в сърцето... това няма да го разбера и съглася, ако не ме убеди Пънар по най-добрия начин. Mr. Green

# 401
Танче това е така .И за мен е пълна мистерия защо Еджевит не повярва на Аху.И да речем хубаво вярва на Нисан но защо поне мъничко не се разтърси да види верно ли е това дето Аху го говори.Но пък може би историята на Нисан съвсем му хвърли прах в очите и понеже е и в такъв етап от живота в който е решил да загърби любовта към Аху тази Нисан му дойде като дар от Бог.Даже и самата Аху повярва на  историята ,после пък и се обиди на Еджевит и спря да рови.Но пък майката на съпруга на Нисан има защо да каже че е убедена че Нисан е убила сина и Аху ме трябваше да спира да търси.Ама пък тя една майка в болката си може и да обвини снахата която може би не е харесвала  newsm78.Абе има много нюанси цялата история ако се замисли човек  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 402
  Не стига, че не й повярва, ами я спря да и каже че той, видите ли, не е добре, но решението му е правилно - Нисан, ама ако можел да направи нещо, за да му прости! Mr. Green Наглец! Леле, тук вече ще извадя арсенала, който Ради ми подари. #Cussing out И да внимава какво ще измисли до четвъртък с бялото диванче!  Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty Е, като решил да се дави, няма да се обеси! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha И пак Аху ще подава сламката, ми се струва. Thinking Thinking Thinking

# 403
Момичета, ето ви пейзажче, за успокоение и радост smile3521 Приятен ден!    love001

# 404
  • Разград
Ecevit & Ahu ► Aciyor (Greek Lyrics)

Общи условия

Активация на акаунт