Мурат Йълдъръм в "Suskunlar - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 28 тема

• 41 273
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
Еееее айде може да го понабиете малко .Той все пак е мъж пък те всичките са за бой  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joyобаче не му удряте главата ,че требва все пак и да мисли понякога пък и му е красива муцката  не ща да го гледам посинен Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
А ако ще се вари  в казана може и да се сбием с Гурур и аз искам да пробвам вратленце  Joy Joy Joy Joy

# 376
...да видим как ще се развият нещата оттук нататък!? newsm78 Дали ще продължават да правят Били-белята егоист, дали ще се покаже вече друг човек, да освободи вече Аху от своята натрапчивост, да престане да я кара да се чувства длъжна да му дължи ръката.

Да му подскажем на Билял как да действа Joy Joy Joy Joy след отговора на Еджевит и сълзите на Аху по адвоката, Били търчи към виновницата за страданието на ,,неговата,, принцеса и я запознава с опакото на ръката си Joy Joy Joy Joy
Лошото е че претчувствам ефекта от това като катализатор за адвоката и го кара веднага да се озове на белия диван в ролята на лечител smile3521

Ради,  Joy Joy JoyЕни с удоволствие ще си го прибере на съхранение, е сега вече има основателен повод,  Joy Joy Joy Joyпък нека си прави фотосесия с която си иска. Joy Joy Joy Joy

# 377
# 378
# 379
# 380
 Я да му се порадваме както трябва, пък и Ени днес мнооого се радва на тази t-shirt-ка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 381
# 382
# 383
# 384
 Joy Joy Joy Хайде и аз да се приготвя! Joy Joy Joy
Скрит текст:

Взимам си и най-точното око да ме обучава! Joy Joy Joy
Скрит текст:

Но не Василий Зайцев, а Джъд Лоу! hahaha hahaha hahaha

Лека и от мен! Hug

# 385
Танче много хубав колаж  smile3521И тениската е хубава и шапката е хубава и човека облечен с тях е хубав  smile3521
Иле ма ти хич не знаеш кой да ти е учител  smile3521.И аз имам мерак Джъд Лоу  да ме обучава  smile3521.Лека вечер мила  Hug

Лека нощ  и от мен  Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 27 окт 2012, 09:45 от Eny87

# 386
# 387
Скрит текст:

http://vbox7.com/play:75a1163c0b

# 388
Скрит текст:

http://vbox7.com/play:8fb8f3a4ac

# 389
Добро утро!

Танче , чудесно събуждане!