Мурат Йълдъръм в "Suskunlar - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 28 тема

• 41 284
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
Ели, нещо ново в което да го видим като гневен, бесен, влюбен, с поглед от меко кадифе ли? Аз също не искам да спират сериала, защото колкото дълго време си избираше роля след Лин, още по-дълго ще избира след Сускунлар!
Съгласна съм на пълно с Танчето, че времето и при него тече и не остава много време за такива роли!

# 361
Ради, честит празник на тати и теб!

Скрит текст:
За мен срещите винаги са свързани с приятни и емоционални изживявания!
Ели,  Hug Ради  Hug!

Нисан иска да разсъблича момчето, а то си е облякло палто за да я затрудни!  Joy Joy

На диванчето Еджи може да се сети за това:

# 362
Ели, когато кажеш, стига да си нацелим свободните дни! Peace
Ени, пак яхна метлата на романтиката! Hug

Ами като гледа Мурат и вратленцето му за какво може да си мисли. Joy Joy Joy Joy

Ако спрат сериала по- рано, най-много ще ме е яд, че няма се наслаждавам на играта на Мурат, когато е на екран, наистина изпитвам удоволствие от присъствието. Аси и ЛиН ми са познати до болка, харесвам ги но искам нещо ново , нещо различно и изненади от ролите на Мурат с които не само да се насладя , но и да виждам как се развива като артист, а всички знаем колко е добър.
Нека не се случва преждевременно спиране на проекта, не искам да е употребен от сценаристи, режисьори и най-вече от рейтинг на всякакъв род зрители под един знаменател.

Иле аз от тая метла не слизам  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ели  и аз искам да гледам Мурат в нови неща.Сускунлар може и да има недостатъци обаче Мурат  е перфектен и наистина е удоволствие  да го гледа човек .Аси и ЛиН ги знам вече.Всяка реплика му е ясна  Joy Joy Joy Joy Joy.А в този нов сериал има нещо ново и непознато и един страхоооотен Мурат.Както и останалите артисти де  Joy Joy Joy Joy

# 363
  • Разград

# 364
Ринка бая се е навлякъл наистина  Joy Joy Joy Joy Joy.Ама не знам дали Нисанка ще и мине мерака  Joy Joy Joy Joy Joy.Най-добре  Еджи да си сложи  девствен колан ,да го заключи с ключ и ключа да го хвърли от Босфора и да я видим тогава тая мръсница дали ще се облажи  smile3508 Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 365
# 366
# 367
  • Once there was a Hushpuppy...
Мацки, благодаря ви за поздравите Hug
Скрит текст:
пихме по едно кафе и бонбонки с тате, че нямаше време за друго, но утре ще попразнуваме малко Peace
Иле - моя син също много хареса Ели, даде й се, така да се каже Wink
Ени,Ринка,Танче - Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes мерси за пожеланията Hug

# 368
Ели, нещо ново в което да го видим като гневен, бесен, влюбен, с поглед от меко кадифе ли?

Peace Мислех точно това да напиша, Joy Joy Joyно се страхувах, че се повтарям Joy Joy
Joy разбира се, че такъв е във вихъра, а и една хубава артистка като принцеса Сускунлар допълва картинта. Стига е хленчил и подсмърчал когато е с Аху, нека отстоява любовта си и се бори за нея,макар моралът да говори едно, да се възпротиви и последва чувствата си.
В озета за 23 епизод имаше едно изречение,, ...Аху, която е победена от самата себе си още веднъж. За да направи така, че други да се чувстват добре, ще даде обещание, което не се знае дали ще изпълни ,, надявам се точно тaзи нейна стъпка обратно към Билял да не се осъществи. Тя е влюбена в Еджевит, не се срамува да го признае и гласно да го изрече. Готова е да отвърне на любовта на Еджевит, необходимо е само много малко от него просто да я изслуша, а не да обръща гръб.

Ринка  палто , палто ама тя посяга по-надолу, Joy Joy Joy Joy
Дали и това не е план на Гурур. Да вземе и се осъфери адвоката ,докато Нисанка -лисанка не го вкара в бърлогата на звяра
Joy Joy Joy Joy

# 369
Хи,хи,хи - един специален подарък за Танчето....... Joy
Скрит текст:
Да си го пуцаш на воля аВокатчето, виж намерих ти снайпер, да си по-точна Peace

# 370

Ради моля те Joy Joy Joy Joyкакто е яхнала метлата Танчето ще го претрепи като едното нищо,  Joy Joy Joy Joyбоже какво ще правим без него, клавиатурите ще замлъкнат hahaha или ще го вкара в пътя към русокоска Joy Joy Joy

Скрит текст:
Истанбул , преди няколко часа,Kadıkoy

# 371

Тук е със същото сако от края на 23 серия, значи разговор ще има и то същата вечер

# 372
Ели, нещо ново в което да го видим като гневен, бесен, влюбен, с поглед от меко кадифе ли?

Тя е влюбена в Еджевит, не се срамува да го признае и гласно да го изрече.

Всичко е  ОК вече, Аху се пристраши да каже на глас, това което чувста, ама... пред неправилния човек го направи. newsm78 newsm78 да видим как ще се развият нещата оттук нататък!? newsm78 Дали ще продължават да правят Били-белята егоист, дали ще се покаже вече друг човек, да освободи вече Аху от своята натрапчивост, да престане да я кара да се чувства длъжна да му дължи ръката. Но мен много ме смути репликата на адвокатчето - Всичко ти давам! И Аху ли? - Били. Еджевит наистина ли се отказва тотално от Аху? Защото ако е така, нали знаете какво ще направи Били? Веднага ще дотърчи при Аху и ще и снесе новината. Mr. Green Еджевит каза така.... #Cussing out
 Оооо, Ради, аз имам още по-добър hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Познай какъв миш-маш ще забъркам вътре! hahaha hahaha hahaha hahaha
 Ели, аз съм му много ядосана, защото това не е моя Мурат, но ще го вкарам в правия път. Нали знаеш, че се бориш за тези , които много обичаш. Иначе отдавна да съм го зарязала. Гледам, ядосвам се и пак гледам. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 373
Тц,тц,тц лоша си Ради  smile3521 ,не и я подкукоросвай Танчето че   както му е набрала на адвоката няма да може да свари да бяга завалията от кръстосания обстрел  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Вижте го какъв е хубавец ,слагам го на голям колаж хууууубавко да видите и да прецените тоя човек може ли да е виновен за нещо  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

http://prikachi.com/images/993/5409993L.jpg

http://prikachi.com/images/422/5412422b.jpg

# 374
Охх, шА ме уморите от смях, Ели, ми тя Танчето го застреля около 1000 пъти в постовете си, то мозък се разтече от Истанбул, та до София..... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Кво го жалите толкова, нали Саваш и Демир са си живи и здрави, като ви се догледа нещо по-така.....си има убавинки Heart Eyes. А, аВокатчето, ако не го пази Ени бая ще го закъса hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Сварен и после оглозган от Гурур newsm78, това му се пише, като гледам казана на Баба Яга #Crazy #Crazy #Crazy

Неее, сериозно/не ми се удава/, ама си му трябва един здрав бой на Еджо, ама хубав бой.....Ени - ти си затвори очите, не гледай душо, само донеси превързочни материали и Ша го опра'иш момчето. После може и една фотосесия да му направят с Ахуто Joy

Общи условия

Активация на акаунт