Мурат Йълдъръм в "Suskunlar - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 28 тема

• 41 288
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
# 346
Тия двамата да вземат и се изядат един друг, най-добре ще направят Joy Joy Joy Joy

http://www.sabah.com.tr/fotohaber/yasam/magazin-gundeminden-basl … fb_source=message

# 347
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green Три часа се смях  Joy Joy Joy плаках  Cry Cry Cry стрелях  #2gunfire #2gunfire #2gunfire ядосвах  #Cussing out #Cussing out #Cussing out слушах музика, четях стойностни постове, гледах клипчета и си припомнях Мурат в предишните му роли! Hug Hug Hug

Хриси, Елдо, Невин, Рина, тенкс за фрагманите и края на 23 еп. с песента на Ахмет Кая! Hug Hug Hug

Танче, тенкс за новите клипчета, изсмукани от пръстите ти!  Peace

Тенкс и на Ванина, за колажите придружени с текстовете и клипчетата! Peace

Ени  Hug Ели  Hug Жули  Hug Лиа  Hug Пипилота  Hug Ваня  Hug Морски очи  Hug Кет  Hug Иос  Hug Лати  Hug

Роси,
това култово Hadi Be, беше на устата ми почти през цялото време докато гледах Езел! Peace

Мурат и той имаше клипче от ЛиН с - Какво!

# 348
  Здравейте, момичета!
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Честит празник на всички именници! Да ви е живо и здраво името! Да го красите и множите!

Ради, да ти е жив и здрав татенцето! Тате винаги е специален за дъщерите!  Heart Eyes

Много са приятни  тези срещи, с човек за който си изграждаш някакъв невидим образ и след като се срещнете на живо е толкова вълнуващо! Няколко пъти вече съм го преживяла и е просто, все едно политаш след това. Heart Eyes

И какво сега? Лоши новини, които се очакваха, все пак. Ако това излезе вярно, май и до 10 епизод няма да стигнем. През ноември 4 и през декември като се заредят празниците, май до Коледа и гит бурдан. Mr. Green Не знам има ли какво да видим още с тези мотаници, след 26-ти, ново творчество, още по-мотаници... Ох, да не я качвам, че знаете като подпаля, как пиша...

Но ще почакаме и ще видим...

Ели, нека да се хапнат за вечеря Канибалови, ама на лисунгерката взе да и харесва бялото диванче Mr. Green Дали ще я огрее, или на адвокатчето в последния момент ще му заговори вътрешния глас? newsm78 newsm78 newsm78

# 349
Ради Hug Честит Имен Ден на твоя татко!Да е живи и здрав  и още много дълги години да имате такива хубави поводи да празнувате! smile3525 smile3525
Иле Hug,Танче Hug Ели Hug
Охооо Ели  и Ради са се срещнали днес  smile3521,супер  smile3521
Момичета погледнах в темата на Хазал Кая и видях че момичето което е прввело новината че ще спират Сускунлар не е допревело инфото.Това си е старата информация която ние знаем ,че ще сменят Пънар от 26 епизод.Дано и така да си остане и нашия сериал да продължи .Милсля че рейтинга си ни е добър така че  newsm17 newsm17 newsm17
Ето и линка към темата на Хазал Кая -новината коя нас ни интересува е на 5 страница.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=684676.60

# 350

Ели, нека да се хапнат за вечеря Канибалови, ама на лисунгерката взе да и харесва бялото диванче Mr. Green Дали ще я огрее, или на адвокатчето в последния момент ще му заговори вътрешния глас? newsm78 newsm78 newsm78

Joy Joy Joy Joy Joy :35:Taнче не ми се иска на бялото диванче да се случи случка с лисанка,  Joy Joy Joy Joyда ходи в бърлогата на Гурур , нека се въргалят по зеления диван, по им ходи , Joy Joy Joy Joy Joy Joy Мурат си го искам влюбен с друга на бяло диванче  да гали и шепне с мъркащ и топъл глас  Joy Joy Joy Joy Дали ще доживеем да го видим отново в подобна роля, незнае колко е харесван , и колко ще му се радват феновете Joy Joy Joy Joyа за  рейтингът  проблеми ЙОК Joy Joy Joy Joy
http://www.youtube.com/watch?v=RLiXHITP95U&feature=related
Това момче не си оценява дарбата newsm78

Скрит текст:
Танче, много  е приятно да се видиш на живо с някой с който всъщност се познаваш от дълго време, знаеш какво мисли, как се чувства, споделяте мнения, чудесно е изживяването. Интересното е, че веднага се познахме, все едно се бяхме разделили преди часове.
Ени очакваме те тук за да се е срещнем и с теб, много ще е хубаво, изживяването е прекрасно

Последна редакция: пт, 26 окт 2012, 19:11 от eliNIM

# 351
Ели, Ради, вълнението от вашата среща се предаде и на мен! Обедена съм, че е много вълнуващо! Peace
Ели, нагушка ли и малкия сладур или не се даде?

# 352
Ели Hug
Ох дано да видим Мурат в някоя готина сцена с Аху.Стига и на Лисанка .достатъчно опитва от вкусния адвокат .Да отива при оня кръвопиец  и там да прави каквото ще .

Последна редакция: пт, 26 окт 2012, 19:27 от Eny87

# 353
Ели, Ради, вълнението от вашата среща се предаде и на мен! Обедена съм, че е много вълнуващо! Peace
Ели, нагушка ли и малкия сладур или не се даде?

Иле, нагушках го разбира се , прегърнах го, голям е сладурко, сладичко и приказливо мило малко мъжленце.  Чете книжка за  динозаврите  Joy Joyсега е на тази вълна.
Да е здравичък и  радва Ради.
 Hug
Ред е и на теб да се срещнем, трябва да го направим, много ще се радвам

# 354
Ели, когато кажеш, стига да си нацелим свободните дни! Peace
Ени, пак яхна метлата на романтиката! Hug

# 355
Ели, когато кажеш, стига да си нацелим свободните дни! Peace
Ени, пак яхна метлата на романтиката! Hug

Ами като гледа Мурат и вратленцето му за какво може да си мисли. Joy Joy Joy Joy

Ако спрат сериала по- рано, най-много ще ме е яд, че няма се наслаждавам на играта на Мурат, когато е на екран, наистина изпитвам удоволствие от присъствието. Аси и ЛиН ми са познати до болка, харесвам ги но искам нещо ново , нещо различно и изненади от ролите на Мурат с които не само да се насладя , но и да виждам как се развива като артист, а всички знаем колко е добър.
Нека не се случва преждевременно спиране на проекта, не искам да е употребен от сценаристи, режисьори и най-вече от рейтинг на всякакъв род зрители под един знаменател.

# 356
# 357

Какво гледа Гурур на лаптопа и страда,  дали пък не наблюдава, следи  Нисан и Еджевит , затова е побеснял

# 358
# 359

Общи условия

Активация на акаунт