Съгласна съм на пълно с Танчето, че времето и при него тече и не остава много време за такива роли!

.А в този нов сериал има нещо ново и непознато и един страхоооотен Мурат.Както и останалите артисти де

Мислех точно това да напиша,
но се страхувах, че се повтарям
разбира се, че такъв е във вихъра, а и една хубава артистка като принцеса Сускунлар допълва картинта. Стига е хленчил и подсмърчал когато е с Аху, нека отстоява любовта си и се бори за нея,макар моралът да говори едно, да се възпротиви и последва чувствата си.
да видим как ще се развият нещата оттук нататък!?
Дали ще продължават да правят Били-белята егоист, дали ще се покаже вече друг човек, да освободи вече Аху от своята натрапчивост, да престане да я кара да се чувства длъжна да му дължи ръката. Но мен много ме смути репликата на адвокатчето - Всичко ти давам! И Аху ли? - Били. Еджевит наистина ли се отказва тотално от Аху? Защото ако е така, нали знаете какво ще направи Били? Веднага ще дотърчи при Аху и ще и снесе новината. 

,не и я подкукоросвай Танчето че както му е набрала на адвоката няма да може да свари да бяга завалията от кръстосания обстрел

. А, аВокатчето, ако не го пази Ени бая ще го закъса

, това му се пише, като гледам казана на Баба Яга

Препоръчани теми