Мурат Йълдъръм в "Suskunlar - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 28 тема

• 41 304
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
Ааааааа не не може така да спират сериала  smile3511аз не съм съгласна с  това  smile3518Тия ще ми развалят напълно кефа бе  smile3518Какво му е на сериала че ще го спират  newsm78.Айде моля ви се колко бози има дето вървят точно нашия сериал да спрат.
Пък и ако щяха да го спират щеше да  има официална информация сигурно .Моляяяяяя не спирайте  Суаскунлар   newsm17

# 316
Ааааааа не не може така да спират сериала  smile3511аз не съм съгласна с  това  smile3518Тия ще ми развалят напълно кефа бе  smile3518Какво му е на сериала че ще го спират  newsm78.Айде моля ви се колко бози има дето вървят точно нашия сериал да спрат.
Пък и ако щяха да го спират щеше да  има официална информация сигурно .Моляяяяяя не спирайте  Суаскунлар   newsm17

Ени, дано да не е вярно, но така прочетох за Султан,,, и се оказа вярно.
Да видим! newsm78

# 317
  • София
Роси, къде ги четеш тези новини?  В турски сайтове ли? 

И аз като Ени не съм съгласна да го спират. Има още какво да се снима по темата, трябва да видим още няколко равръзки. Какво става с Ирафан и Саид, защото напоследък само Гурур виждаме и малко Саид. Ирфан се затри някъде.  Искам да видя къде е Дамат, защо го няма в тези критични моменти,  какво ще стане с душата на Еджевит, дето я даде на сириеца.  Какво ще стане с Наим? Трябва да има и три любовни развръзки.  За това си трябват още епизоди.

# 318
Роси, къде ги четеш тези новини?  В турски сайтове ли? 

И аз като Ени не съм съгласна да го спират. Има още какво да се снима по темата, трябва да видим още няколко равръзки. Какво става с Ирафан и Саид, защото напоследък само Гурур виждаме и малко Саид. Ирфан се затри някъде.  Искам да видя къде е Дамат, защо го няма в тези критични моменти,  какво ще стане с душата на Еджевит, дето я даде на сириеца.  Какво ще стане с Наим? Трябва да има и три любовни развръзки.  За това си трябват още епизоди.

Кет, постнато е във форума на Последното лято на Балканите.
Момичетата следят новините, които излизат в Турция.
Преди 7-10 дни писаха за Султан, Аз донесох лошата новина тук и сега виждам, че филмът го приключват.
Надявам се да е само слух, но наистина много сериали са спрени.
Този рейтинг ги кара да правят безумия.

# 319
Така беше Роси Hug.Ще почакаме и ще видим какво ще стане.Единственото което се знае е че Пънар ще е със Сускунлар до 26 епизод и след това я махат .Обаче  след това кой ще сценарист не се знае.Еми като го спрат ще го спрат здраве да е .Да си гледат съседите 125 сезон на Долината на вълците и Опасни улици като им е много кеф .То не свършиха ли всичките престъпници и мафиоти в тая Турция бе  newsm78.Ето и този другия сериал дето е на Хазал Кая за балканската война и него го спират.Не съм го гледала ама сигурно не е бил лош  сериал.Ама като няма кой да врътне един кючек като във ВВ тъй ще го спрат .A нашите Сускунларците пък изобщо къде се се  класират сред тия продукции  newsm78 просто няма начин.Нема една кръвна вражда като  за хората  при тях и само реват и некви изнасилвания  абе ужааааас бе  smile3511
Оф от яд ще и изкъртя копчетата на клавиатурата  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Айде да пусна една песен за успокоение smile3521
 http://youtu.be/Q22oGInO-uo

Последна редакция: чт, 25 окт 2012, 23:54 от Eny87

# 320
Така беше Роси Hug.Ще почакаме и ще видим какво ще стане.Единственото което се знае е че Пънар ще е със Сускунлар до 26 епизод и след това я махат .Обаче  след това кой ще сценарист не се знае.Еми като го спрат ще го спрат здраве да е .Да си гледат съседите 125 сезон на Долината на вълците и Опасни улици като им е много кеф .То не свършиха ли всичките престъпници и мафиоти в тая Турция бе  newsm78.Ето и този другия сериал дето е на Хазал Кая за балканската война и него го спират.Не съм го гледала ама сигурно не е бил лош  сериал.Ама като няма кой да врътне един кючек като във ВВ тъй ще го спрат .A нашите Сускунларците пък изобщо къде ]е се  класират сред тия продукции  newsm78 просто няма начин.Нема една кръвна вражда като  за хората  при тях и само реват и некви изнасилвания  абе ужааааас бе  smile3511
Оф от яд ще и изкъртя копчетата на клавиатурата  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Айде да пусна една песен за успокоение smile3521
 http://youtu.be/Q22oGInO-uo

Еничка, именно - аз очаквах Последното лято на Хазал... добри актьори, добра игра.. добър сюжет..
За 5 епизода решиха да го затрият, защото нямал добър рейтинг.
Ужасно е.. темата е сериозна, но на комшиите не им пасва.. Искат си сокаците, вълците..
А и както чета, луднали са по американските сериали и филми. Ние сме им подкрепата..
Сега започват да правят ремейк на американски филми..Техните сега на килограм да ги измерваш през този сезон, но извадиха секирата и ги започнаха последователно..

Жалко за екипите!

# 321
Ееее, как ме нацели с Queen - любимците ми! Laughing

Чакай аз да ти постна нещо следурско!

http://www.youtube.com/watch?v=fsgn46PUXpw

# 322
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Още сте били тук Laughing Wink Че се и нервите, та ме карате и аз да избия чевиите Joy Joy

Ами когато се играе по ръба на крайностите и се прави нещо принципно ново така става. Екипът на Сускунлар играеше по ръба на бръснача цял първи сезон. И бяха много интересни до 16 епизод включително. След това притупаха един финал като за прощално с режисьора си, че на някой не му стигна куража да продължи идеята за отмъщението и мястото на правосъдието. ooooh! Naughty

И след това четири дами се напънаха да измислят нов сериал уж като Сускунлар, ама + още нещо познато като приятелство, любовни триъгълници, дето стават петоъгълници, младо семейство с изнасилена жена и дълго неконсумиращ се брак, мно-ого лош и инатлив отмъстител за нещо си и тем подобни. Само че вместо да развият образите на приятелите от първия сезон, те омаскариха всички. Направиха Еджевит от глупав по-глупав разгонен .... (ай да не казвам що), Били от объркан, малко наивен и доста нервен незадоволен от себе си човек - луд, че чак побъркан и безотговорен хахо, от нежния и всеотдаен Ибо – ни убиец като убийците, ни шеговит клоун като клоуните, от Аху - повлекана дето се щура насам натам и чака хатъра на сценаристите да покаже от време на време, че може да върши нещо, от една богата новодошла к.....а дето обича да се натиска с луди и нечистоплътни мъжкари по прашни изоставени сгради - кръшна манекенка, умееща да замае главата на всеки, който поиска, от момиче, което за разнообразие ходеше да стреля по полигоните и въртеше на пръст оня доста богат тогава потник, ревла на високи токчета, тичаща незнайно защо повече от година по един бандюга, който си няма дори свестен покрив над главата и прозорци на стената. Някъде в бъдеще време зрителят трябва да има търпение да види ролята на Наим, оня там дето Едж му продаде душата си, че и на Джебраил и т.н. Ама зрителят няма търпение за толкова врътки придружени патетично с текстове от песните на Кая.

Е на кого може да се хареса трайно това. Само на луди фенки, готови да гледат всичко каквото им се поднася с любимите муцки. Ама явно те не са чак толкова. Е и ние тук колко се стопихме. Жалко за труда наистина.

Но аз не съм песимист. Все си мисля, че ще му спретнат на този сериал малко по добро или продължение или завършек. Нали все пак трябва да го продадат на някого. Тези приказки сега може да ги обърнат в рекламен трик. Я как побързаха да дадат втори трей със ситуация дето правят опит да смъкнат на Еджи панталоните Joy Joy Joy Щото това явно се чака от мнозинството. Peace

Отивам да търся по успокояваща музичка Joy Joy

# 323
Мерси Роси Joy Joy Joy Joy Joy Joy.Дженгис наистина го употребяваше тоя израз  hadi be  много често  Joy Joy Joy Joy Joy
Те хубаво ще им правят римейк на американските  филми нашите съседи ама нали и Сускунлар е римейк  newsm78.Като ги свържат с турската действителност и ще стане манджа с грозде.

http://youtu.be/4btqRFZ63lw

# 324
Да де.. ама ремейк на филм..
Колко  сезона да го разтягат като дъвка?
Поне да го стегнат малко, ако им остават няколко епизода, та да се получи нещо добро.

# 325
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Да де.. ама ремейк на филм..
Колко  сезона да го разтягат като дъвка?
Поне да го стегнат малко, ако им остават няколко епизода, та да се получи нещо добро.

Абсолютно съгласна Peace

# 326
Те изобщо не биваше така да му претрупват финала на първия сезон ако питате мен.Трябваше да си продължат още малко драмата и да си накажат престъпниците като трябва .Ама нали великия режисьор Джагатай не знам кой си тръгна да прави нов сериал който май не му се получава доколкото разбирам ,Джебраил и той реше че иска да е главен герой ма и неговия сериал май няма да го бъде,Берк уж щеше да ходи в Холивуд ма и при него не се получи.Изобщо целия сценарий го променяха в движение и се получи накрая това.И най ме е яд че заради техните глупости страда Мурат.Отказа филма за оня арабина заради Сускунлар и сега да го спрат сериалал  smile3511.Дано поне ако ще го спират да направят финал като за хората .
Ох айде момичета аз се отправям към леглото  и ви пожелавам лека нощ  Hug Hug Hug

# 327

Добро утро  Hug Hug

Скрит текст:

Мили момичета  Hug Виждам,че след новината за спирането на сериала сте разтроени,но
това се очакваше.Още преди няколко седмици в турския форум беше споменато,че най-късно
до края на годината сериала приключва,но не мислих,че толкова скоро ще решат да го свалят
от екран.Всичките тези рокади на сценаристи и режисьори явно оказаха влияние на съдбата му.
   В началото на темите бях писала за избора на Мурат за тази роля,която е избрал,че няма да му донесе някакво развитие в кариерата му,въпреки че той с голямо въодошивение я прие,за да излезе
от познатото ни амплоа /и май ще изляза права/
  Честно да си признаем,че ако не играеше Мурат в този сериал надали,някоя от нас щеше да го гледа,
а в Турция още по-малко се интерисуваха от него/това се уверих,когато бях скоро /така,че не съм изненадана от това.

Честито на именниците smile3525

Приятен ден на всички   love001

# 328
  • на брега на Дунав
Здравейте! Hug
Нови тревоги си имаме от снощи Mr. Green

Мисля, че става дума за този материал, http://www.televizyondizisi.com/index.php/sultan-kotu-yol-ve-digerleri/104337/00/в който авторът прави анализ на телевизионният пазар в турция, по-специално се спира на спряните филми. И да в края му споменава и сускунларците, като застрашени. Но според моя  google само толкова.
Пък и нали всяко начало си има край.
Сигурна съм, че една толкова уважавана компания като TIMS няма да  си спре така изведнъж продукцията. При всички положения  има още поне десетина епизода. /това е според моето кристално кълбо Mr. Green/
Ще ми се да споделя и моите размисли за сериала ни, но може би по късно, ако остане време.

Лати, Ени Hug Hug

# 329
Здравейте Сускунларчета  Hug Hug Hug
Днес е Димитров ден ! Честит Празник на всички именници! smile3525 smile3525 smile3525
Лати Hug мерси за кафето   bouquet
ios Hug мерси и на теб   bouquetХаресвам и твоето кристално кълбо  smile3521
Нова снимка на Мурат  smile3521

Общи условия

Активация на акаунт