Мурат Йълдъръм в "Suskunlar - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 28 тема

• 41 193
  • 743
  •   2
Отговори
# 630
Е сега е разтревожен но не знае още колко може да му се стъжни, ако види кой е свидетел на мъката му, Жива  гавра с Еджевит от страна на  Нисан / Гурур. Постигна канибала част от отмъщението, но дали ще го довърши.
Какво ли се случва с Джебраил, или от него ни следа ни вест, психопата действа и заради него

# 631
Ели Hug
Лирио Hug нямаме информация кога ще готова серията .Може би тази вечер или утре.Обикновено момичетата се стараят да има превод преди новата серия.

Мурат във "Всички мои деца"
Той играе Месут,момичето в края със светлата коса е най-голямата му сестра ,а другото момиче е Матилда .Тя ще му стане съпруга и е приятелка на сестра му .А седналият е бащата

# 632
Познай кого скицират

# 633
  • София
[/url][/img]

# 634

Йос мерси за интервюто .Пелин е щастливка  -прегръдки и  целувки с Мурат нека и е зле  smile3521

Като го гледам  , сигурно е непосредствено след като остана пред кафето сам и страдащ , и в чии прегръдки, само ако знае кой го доведе в това състояние , ще избяга на мига.
И кой е зад гърба му, ужас #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire е наистина е горкия Еджевит

Ай Гурру сигурно ще си изяде ушите от яд-Еджевит е в прегръдките на Нисан и на това отгоре си е сложил ръка на коляното и а той великия стратег трябва да се крие.
Ели  и аз мисля че този момент е след  кафенто.Еджевит е отишъл при тая мръсница да си изплаче мъката.Оооф горкия той не знае какво му се пише  smile3518

# 635
Ени,  Hug  Гурур се пука от яд, а аз два пъти като гледам лицемерието на тази жена, Mr. Green все повече ми става хубаво, че Билял и праска плесницата, ама лошото е че Еджевит отново ще изглупее на дивана под ласките на лисана, върти опашка.

# 636
Ени, Мурат има нужда от някой да го почеше, нещо нослето го сърби, от какво ли е Хората казват че когато те сърби носа , ще се ядосваш Joy Joy Joy Joy Joy

# 637
# 638
# 639
# 640
# 641
  • Разград

# 642
# 643
# 644

Красавица

Общи условия

Активация на акаунт